Dragan Mićić Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Zbog posla poslednjih dana nisam u prilici da ispratim nista. Stizu mi obavestenja na telefon o saopatenjima (ne)igranjima abe/kls. Pa samo da pitam, igramo li neku utakmicu u junu? Kada i protiv koga? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) 13 hours ago, Čočo said: I ove noći me puca na sentimentalnost. Dugo nisam pa evo i večeras da se prisetimo izmedjuostalog, zašto volimo ovaj sport, ovaj klub i ovog igrača. [emoji837][emoji836][emoji3590] Ovaj Dobrićev user Fakundovog top asista je tik uz rame Bogdanovom protiv USA kada mu je Teo vratio ispod table preko ramena onu loptu koja ima oči. Oba šuta nisu bila bitna za rezultat ali su obojica dobila asist spreman kao oljuštena mandarina, dok je ostalih 8 igrača gledalo gde je lopta. Edited June 6, 2023 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 hours ago, Wingwalker said: Ovaj Dobrićev user Zamal nije promašio ceo obruč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 hours ago, Wingwalker said: Ovaj Dobrićev user top asista je tik uz rame Bogdanovom protiv USA kada mu je Teo vratio ispod table preko ramena onu loptu koja ima oči. Oba šuta nisu bila bitna za rezultat ali su obojica dobila asist spremam za konzumaciju kao oljuštenu mandarinu...dok je svih 9 igrača gledalo gde je lopta. Богданов шут је био јако битан, било је 5 разлике за Амере на нешто више од минут до краја. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Na današnji dan prošle sezone završeno finale, a ove se polufinale završava... 9 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Богданов шут је био јако битан, било је 5 разлике за Амере на нешто више од минут до краја.Uhhh...potisnuo sam to svim mogućim mehanizmima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 'Jer ja sam samo snovidenje koji ti kaže raduj se' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Lazarevic se oporavio od povrede trbusnog misica ( povredio se onomad protiv Zadra ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Lazarevic se oporavio od povrede trbusnog misica ( povredio se onomad protiv Zadra ) Mjesec dana van terena - propustio dva meča. Samo u ABA ligi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) Po nekim abrovima Dobric i Mitar nisu zadovoljni novim ugovorima koji su im ponudjeni, narocito Dobric koji treba da dobije smanjenje, i ne zele da ih potpisu🙄 Edited June 6, 2023 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 20 minutes ago, Gudura said: Po nekim abrovima Dobric i Mitar nisu zadovoljni novim ugovorima koji su im ponudjeni, narocito Dobric koji treba da dobije smanjenje, i ne zele da ih potpisu🙄 Javi abrovima da imaju večeru od sektora ako su u pravu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Just now, Sector said: Javi abrovima da imaju večeru od sektora ako su u pravu. Ja bih Mitrovica ostavio,lagano,Dobric moze da prica sta hoce i da ceni sebe sto naravno i treba ali je odigrao bas losu sezonu,bas losu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Dobric ako je imao obraza posle ovakve sezone da se buni i trazi vise para, treba mu se zahvaliti samo. Pa nek guli ligu sampiona. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Po mojim informacijama Dobrić je onomad imao ponudu Barse na stolu i valjda je rekao ako Zvezda izjednači ponudu ostaće i to se desilo. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Dobrić ima legit ponudu EL ekipe, a Mitrović traži bezobrazno mnogo para (koje ćemo mu dati samo ako smo sišli s uma). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Kep se baš opustio... a Kobra zaslužio da zabode dobar inostrani ugovor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 30 minutes ago, Guru said: Dobrić ima legit ponudu EL ekipe, ako je bajern, onaj kli što im je upao na forum je uspeo da ih zaintrigira 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Mozda ce luka u albu. On i sikma iq 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Kada kreneš da se frljaš miliona i potpisuješ igrače za iste, a najavljuješ još jače, naravno da će i postojeći regukar igrači tražiti i očekivati više. Jedno je kad si sirotinja, a drugo pijani milioner. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 2 hours ago, Gudura said: Po nekim abrovima Dobric i Mitar nisu zadovoljni novim ugovorima koji su im ponudjeni, narocito Dobric koji treba da dobije smanjenje, i ne zele da ih potpisu🙄 Ja sam mislio da je prosle godine Dobric dobio dvogodisnji ugovor kad ga je Radonjic izabrao pre Davidovca. Sve zavisi sta su druge opcije, ako Mitrovic i Dobric treba da odu. Mitrovica bih zadrzao, ali nikako kao neku prvu ili cak ni drugu opciju ako se pravi neki atomski tim. Dobric je zasada zakazao u ovoj sezoni i samo neko ludilu u finalu ABA bi opravdalo neko produzenje ugovora sa vecom platom. Ali, ako se gleda ucinak onda ni tada, bojim se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Očigledno se vide obrisi domaće osnove za sledeću sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Ova ekipa je zasluzila da za kraj sezone odigra velike meceve, osvoji Aba i ucini sezonu uspesnom. Bilo bi nekako nedoreceno da smo finale odigrali protiv Cedevite koja tesko da bi pruzila pravi otpor. Ovako, najjaci moguci protivnik, nemamo prednost domaceg terena, ali sam siguran u ovaj tim da moze da pobedi finalni seriju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) I zvanično dajemo dva meča fore komšijama i od 17.06 kreće kaznena ekspedicija po tripletu. 💪 Edited June 6, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 1 hour ago, Igor_ said: Dobric ako je imao obraza posle ovakve sezone da se buni i trazi vise para, treba mu se zahvaliti samo. Pa nek guli ligu sampiona. Bas tako, ovo sto je on odigrao ove sezone je bruka i sramota za profi sport. 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Lazarevic se oporavio od povrede trbusnog misica ( povredio se onomad protiv Zadra ) Nisam ni znao da je odsutan 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts