Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jaramaz maltretira Barsu u završnici 😄

Promašio Jaramaz trojku za pobedu, očajan zadnji napad. Šaras potpuno pogubio konce na ovoj tekmi.

Edited by realno *w
Posted (edited)

Kakav festival gluposti u Valensiji.

Boldvina jure da naprave faul, on beži i baci loptu u aut. Imao bi 2 bacanja i 3 sekunde do kaja, na +1. Ali nisu kaženjeni, srećom po njega.

Edited by realno *w
Posted
4 minutes ago, Del Piero said:

Kalina zakljucao Jaramaza u poslednjem napadu.

Apsolutno, ali uz svestranu pomoć ostalih igrača Bajerna koji su se jednostavno sklonili u stranu i stali. Deluje mi da ih je i onaj pomoćni trener poremetio sa pričom kako moraju da šutaju za tri.

Posted

Polako se izdvajaju ekipe koje će u TOP8.

Makabi krenuo da dobija u gostima, Baskonija ne tone baš kao što joj se predviđalo ali svakako mislim da će Efes pre njih u top8.
Ostaje Žalgiris, ako dobije veceras, sto se ocekuje oni su u TOP8 ako izgube onda daju šansu Partizanu i eventualno Valensiji.

Zvezda tone, kasno im se priključuje Kampaco, Virtus igra promenljivo tako da su daleko od TOP8..ovo ostalo Bajern, Asvel, Pao…je tanko.

Posted
18 hours ago, realno *w said:

Kakav festival gluposti u Valensiji.

Boldvina jure da naprave faul, on beži i baci loptu u aut. Imao bi 2 bacanja i 3 sekunde do kaja, na +1. Ali nisu kaženjeni, srećom po njega.

Gledao sam na preskoke, ali sam stekao utisak i da sudije dosta toga navlače na Valensiju? Možda grešim.

Posted
On 2/1/2023 at 8:12 PM, realno *w said:

Žalgiris jedna od onih ekipu koju moraš ubiti 3 puta.

to je romantizovanje, žalgiris je dobra ekipa ali je odvalio tek par ekipa. svi ostali su igrali egal sa njima

Posted (edited)

Posle Olimpijakosa najbolje poluvreme jednog tima do sada u sezoni Evrolige. Poezija.

Edited by Volter
  • Like 2
Posted (edited)

Nije Partizan u ozbiljnoj formi, nego ima ozbiljan kvalitet, koji eksploatise u duelu sa inferiornim protivnikom. Kvalitetniju petorku od Exum-Panter-Papapetru-Ledej-Lesor u Evropi mogu 2 ili 3 ekipe da izvedu, ako i toliko. Nesretni Zalgiris ima tacno 0 igraca tog kalibra, jedan Naneli bi im bio superstar i ubedljivo najbolji igrac

Edited by fradler
  • Like 6
  • Tuzno 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Volter said:

Panter mora preuzeti odgovornost. Odlično su ga čuvali u trećoj četvrtini ali ume on na blic da reši protivnika.

I dade je... 😄 

Edit: biće da je to bio Naneli

Edited by DameTime
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 2/2/2023 at 5:21 PM, Milos 3.14 said:

Dobija Partizan 20 razlike. Partizan se muči sa ekipama koje su bolje spolja i koje koliko toliko pariraju unutra. Očekujem laganu  pobedu komšija sutra .

:Hail::Hail::Hail:

• Like 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...