L' Imperatore Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 al igra ovaj howard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 30 minutes ago, L' Imperatore said: al igra ovaj howard Već dve godine ga prizivam, ali avaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ataman pokraden i zvanično. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Inače , rado bih se načestitao mile majke čelnicima EL. Ja ne znam ko njima bira termine, večeras je bilo 5 tekmi, 3 koje su otišle u produžetak i skoro sve su počele u slično vreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Bila zabavna tekma u Vitoriji za neutralce. Uzbudljiva i skorerska. Jbg, verujem da su navijaci i igraci Partizana sjebani, nema goreg od izgubiti "vec dobijenu" utakmicu, i to u produzetku. Zapravo, jedino gore bi bilo da se ovo iznad desilo na domacem terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 4 hours ago, Dracarys said: Da nismo potcenili Albu? Trenutno biju Milano. Biju oni sve u prvih par kola jer su uigrani. Posle dolazi pad kod njih kad se ostale ekipe uigraju. Nemaju kvalitet da se bore za 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 mozda je Albi doslo vreme da naprave taj cuveni 'korak'. izgleda da su sazreli kao tim i organizacija uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 https://www.youtube.com/channel/UCUnm3MtBv4yJmtEVl4iHrIA/featured Jeste videli ovaj kanal na YT?Tu ima sve utakmice ovdasnje EL... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Kako se kod drugih ovi midzeti uvek odmah snadju, a kod nas uvek macke u dzaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 18 hours ago, Milos 3.14 said: Inače , rado bih se načestitao mile majke čelnicima EL. Ja ne znam ko njima bira termine, večeras je bilo 5 tekmi, 3 koje su otišle u produžetak i skoro sve su počele u slično vreme Ovo i meni smeta, jer bi rado pogledao malo vise kosarke. Dok su bili Rusi, oni su igrali u 17, ili 18h, pa su se mogle pogledati bar dve utakmice. Sad su sve natrpali u skoro isto vreme, i ne moze se puno pogledati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Shannon Evans iz Betisa u Real na dve godine, 1.2m po sezoni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 1 hour ago, Kankkunen said: Shannon Evans iz Betisa u Real na dve godine, 1.2m po sezoni ... Pretpostavljam da to znaci da ih je Facu oladio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 Facu je potpisao za Dallas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 3 hours ago, Kankkunen said: Shannon Evans iz Betisa u Real na dve godine, 1.2m po sezoni ... Da jbt još kad pogledaš CV...wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 To je dokaz polagane smrti evropske kosarke - kad niko vise ne proizvodi evropske vrhunske bekove, realnost je da i ovim najbogatijima ostaju samo wannabe Iversoni, Westbrooki i Jordani koji su deganzirani iz NBA. Jednostavno, sve dobri evro bekovi su em zauzeti, em imaju 30+ godina i kad se oni povuku nece imati ko vise da igra ni za ove na vrhu piramide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 ima vrhunskih evropskih bekova ali ne igraju u evropi. nije da se ne proizvodi, vec postoji puno bolje trziste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Hoce li neko kaciti tabelu nakon svakog kola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) 9 hours ago, uini said: ima vrhunskih evropskih bekova ali ne igraju u evropi. nije da se ne proizvodi, vec postoji puno bolje trziste. Na primer? Hajde 5-10 tih vrhunskih bekova mladjih od 30 godina koji igraju u NBA. Ovako iz glave ja mogu da se setim Rubia, Bogdanovica, Maledona i Schrodera. Prva dvojica su stariji od 30 godina, dakle ti vrhunski evropski bekovi ispada da se svode na Schrodera i Maledona. Edited October 16, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 5 minutes ago, goldberg said: Na primer? Hajde 5-10 tih vrhunskih bekova mladjih od 30 godina koji igraju u NBA. jel ima uopste 10 euro bekova u nba? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) Pa ja mislim da nema, ti kazes da se i dalje proizvode. Evropskoj kosarci je potrebno otprilike jedno 15-20 vrhunskih do OK evropskih bekova da bi prezivela. Koliko ima takvih bilo u NBA bilo u Evropi, a da su mladji od 30 godina? Edited October 16, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 Dončić, Lo, Blatt, Micić, Okobo, Jokubaitis, Gudurić, Grigonis, Brazdeikis, Musa, Hezonja, Abalde, Prepelič, Fournier, Korkmaz, Lundberg, Mannion, Dorsey...i to je otprilike to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ma to je jako tuzno. Hajde da vidimo neke sa ove liste: Lo, Blatt - ok bekcici, ali daleko od zvezda, samo imaju dobar sut. Hezonja, Abalde - realno vise krila nego bekovi sa svojim "size-om". Prepelic, Brazdeikis, Guduric - videli smo na eurobasketu da ne prave razliku. Realno, sa ove liste vrhunski bekovi su Doncic ("jedna lasta ne cini prolece"), Micic, Fournier, a klasa ispod su Okobo, Dorsey, Jokubaitis dok su svi ostali solidne opcije kao neki pomocni igraci ili nisu bekovi kao sto sam i napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Bejkon se "kladio na sebe" i izgubio,sada ne znam da li uopste ima ponude u EL.Vrlo koguce da nema,cim se onako nudio jos PAO-u.Njemu je sada opcija 500k od neke ekipice sa sredine ili donjeg doma plafon,to ili sedenje. Naravno moguce da ce imati na umu ovo i ostali klubovi pa zapravo krene imteresovanje ako je na popustu.Ali kazem,ozbiljne ekipe nece vec sada da preturaju roster,a on je igrac koji to cini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 srecom da nismo ozbiljna ekipa, come2redstar, bro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts