realno *w Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, jedibojan said: Kretanje u bloku je faul u napadu. Mislim da jahanje u bloku nije definisano kosarkaskim pravilima 🙂 Stoji u stavu, ovaj pokušava da prodje kroz njega. Komedija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Španski komentatori: možemo mirno da dišemo, nema Atamana ovde u Kaunasu. Obožavam ih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 Otvorena utakmica skroz, deluje da Oly ima više rešenja ali ovde će detalji presuditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 O čemu vi pišete jbt, ovaj Olimpijakos ne bi g-ligu osvojio. Bezvezenkova će odmah tamo da napenale ako ode preko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 MVP! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Bratko Saško u inat svi hejterima! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Otvorena utakmica skroz, deluje da Oly ima više rešenja ali ovde će detalji presuditi. Oly kvalitetniji, Real iskusniji i namazaniji. Odlicno finale za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Finale je izvanredno! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Умемдакажемсамодверечи... Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Срце каже Олимпијакос, разум каже Реал (ако освоје, логично да ништа не дирају, никог не доводе 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Preemotivno si dozivela upis pa si pobrkala dosta toga. Probaj opet da procitas i razmislis. Kakve veze ima ovo sto sam napisao sa tim da bi oni sa 2. timom pobedili 20ak razlike najbolju evropsku reprezentaciju? Kao kada bih te pitao sad ni od kuda: kako ocenjujete higijenu u gradu? 😃 Ima veze s tim što tvrdiš da je nešto košarkaškije od nečeg drugog. Nemam problem s tim da neko više uživa u evropskoj košarci. Međutim i u NBA imaš ekipe koje se spuste u zonsku odbranu, ceo plej of je prilagođavanje iz utakmice u utakmicu, imaš svakako više od tri kvalitetna trenera koja prave razliku... Ne vidim šta je to košarkaškije u Evropi i šta tačno predstavlja evropski majndset (osim što sve doživljavamo na život i smrt)? Željko ne voli rezon naglašavanja individualnosti u košarci i to je razlog što ga NBA ne zanima, ali ne verujem da bi se složio s tobom. 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Na drugo pitanje, naravno da ne. Pa nije Evropa=svet pa da je ovo razmisljanje tapija na kodarkaski svet. Pricam iz perspektive majndseta evropske kosarke. Zeljka Obradovica na primer, eto njega gotivis pa sam siguran da bi njega sa vise razumevanja pokusala da skapiras nego mene. Mada razumem, uzbudjenje utakmice upravo, mozda se shvatilo nesto licno iz mog upisa, a mozda su i "oni" zenski dani sto se kaze... Da probamo sutra diskusiju kad promislis i procitas jos jednom. Delimicno sam odgovorio i Mikiju ono sto bih sad i tebi oko duzine plej of serija i to. 🫠🫠🫠 Nevezano za ovu digresiju, odlično je ovo finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Je li moram ja da kazem da je dosta sa diskusijom NBA vs EL? Kozer drzi Real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Auu Causer vadi iz govana, bas se muci Real u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 E Slukas, 2 bacanja već u ovoj četvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Vezenkov kakva trojka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Bravo Caco👍 Ajde odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Opasan je Aca Vezenkov za EL, ali ja njega toliko ne mogu da zamislim u NBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Je li moram ja da kazem da je dosta sa diskusijom NBA vs EL? Kozer drzi Real. Niko nikog ne vređa, ali važi, reci nam. Otvorite live temu za sledeću sezonu. Vezenkov sa MVP partijom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, Don Dusko said: Je li moram ja da kazem da je dosta sa diskusijom NBA vs EL? Reci dosta i ispostovacemo. Ionako se koncetrisem na zavrsnicu sad. Al nemoj da mi brises upis u kom nema nista uvredljivo, nije fer. Izvini ako nisi ti, kao da sam napisao i drugom adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, DameTime said: Niko nikog ne vređa, ali važi, reci nam. Otvorite live temu za sledeću sezonu. Slazem se ali dok je finale...Nije vreme za tako nesto.Posle utakmice diskutujte o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) Chacho obuko njihov dres. Šta radi Real jbt!!! Edited May 21, 2023 by Sector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Uzasni napadi Reala na ovu losu igru Olija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Walkup srce pauka. Izvedi ga bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Vokap... druže... nisi slučajno sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Slazem se ali dok je finale...Nije vreme za tako nesto.Posle utakmice diskutujte o tome. Kapiram tvoj rezon, samo niko se neće setiti da posle odgovori. 😄 Rasprava je živa stvar. Zato bi bilo rešenje da se za narednu sezonu otvori live tema, barem za plej of. Oly će ovo da lomi odbranom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Hezonju su potpuno zaboravili, preteruje Caco sa driblanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts