Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

3 minutes ago, Brat od Korneta said:

 

Preemotivno si dozivela upis pa si pobrkala dosta toga. Probaj opet da procitas i razmislis. Kakve veze ima ovo sto sam napisao sa tim da bi oni sa 2. timom pobedili 20ak razlike najbolju evropsku reprezentaciju? Kao kada bih te pitao sad ni od kuda: kako ocenjujete higijenu u gradu? 😃

 

Ima veze s tim što tvrdiš da je nešto košarkaškije od nečeg drugog. Nemam problem s tim da neko više uživa u evropskoj košarci. Međutim i u NBA imaš ekipe koje se spuste u zonsku odbranu, ceo plej of je prilagođavanje iz utakmice u utakmicu, imaš svakako više od tri kvalitetna trenera koja prave razliku... Ne vidim šta je to košarkaškije u Evropi i šta tačno predstavlja evropski majndset (osim što sve doživljavamo na život i smrt)? Željko ne voli rezon naglašavanja individualnosti u košarci i to je razlog što ga NBA ne zanima, ali ne verujem da bi se složio s tobom.

 

3 minutes ago, Brat od Korneta said:

 

Na drugo pitanje, naravno da ne. Pa nije Evropa=svet pa da je ovo razmisljanje tapija na kodarkaski svet. Pricam iz perspektive majndseta evropske kosarke. Zeljka Obradovica na primer, eto njega gotivis pa sam siguran da bi njega sa vise razumevanja pokusala da skapiras nego mene. Mada razumem, uzbudjenje utakmice upravo, mozda se shvatilo nesto licno iz mog upisa, a mozda su i "oni" zenski dani sto se kaze... Da probamo sutra diskusiju kad promislis i procitas jos jednom. Delimicno sam odgovorio i Mikiju ono sto bih sad i tebi oko duzine plej of serija i to.

 

 

 

🫠🫠🫠 

 

Nevezano za ovu digresiju, odlično je ovo finale.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Don Dusko said:

Je li moram ja da kazem da je dosta sa diskusijom NBA vs EL?

Kozer drzi Real.

 

Niko nikog ne vređa, ali važi, reci nam. Otvorite live temu za sledeću sezonu.

 

Vezenkov sa MVP partijom :Hail:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Don Dusko said:

Je li moram ja da kazem da je dosta sa diskusijom NBA vs EL?

 

Reci dosta i ispostovacemo. Ionako se koncetrisem na zavrsnicu sad. Al nemoj da mi brises upis u kom nema nista uvredljivo, nije fer. Izvini ako nisi ti, kao da sam napisao i drugom adminu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Don Dusko said:

Slazem se ali dok je finale...Nije vreme za tako nesto.Posle utakmice diskutujte o tome.

 

Kapiram tvoj rezon, samo niko se neće setiti da posle odgovori. 😄 Rasprava je živa stvar. Zato bi bilo rešenje da se za narednu sezonu otvori live tema, barem za plej of. 

 

Oly će ovo da lomi odbranom.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...