Jump to content

EUROLEAGUE 2022/23


Chaos Is Me

Recommended Posts

Da nije Real odigrao drugo poluvreme konstantno na ivici faula i preko ivice faula i samim time otvorio dosta laganih poena iz tranzicije i na nepostavljenu odbranu bi to otislo na +20 lagano.
Spoljna linije Reala nije uspela da odradi nista na postavljenu odbranu sem trazenja strane pomoci primarno preko Rudija. Hez je u prvom poluvremenu koliko toliko izmisljao poene ali sem trojke u korneru su i njegovi poeni bili inspiracija a ne produkt timske kosarke.

Partizan je ocistio parket sa Realom i indeks +30 to ozbiljno potvrdjuje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izvinjava se i Jabusele: Partizan je klub sa kojim smo u dobrim odnosima

 

Quote

Danas je svima uputio poruku izvinjenja.

“Duboko se kajem zbog svog ponašanja na sinoćnjoj utakmici. Košarka je sportsko ponašanje i prijateljstvo. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u odličnim odnosima, Danteu Egzumu i njegovoj porodici, mojim saigračima, mom klubu i svim navijačima”, napisao je Jabusele.

 

Link to comment
Share on other sites

Izvinjonjo,izvinjonjo. 

 

Kazne moraju biti žestoke da se ovakva sranja ne gledaju na parketima Eurolige. Poruka mora biti jasna!

Ukoliko se suspenzija svede na jednu tekmu i novčana tipa 5000e to je jasan znak da je ovakvo ponašanje dozvoljeno.

Edited by propolis
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, propolis said:

Izvinjonjo,izvinjonjo. 

 

Kazne moraju biti žestoke da se ovakva sranja ne gledaju na parketima Eurolige. Poruka mora biti jasna!

Ukoliko se suspenzija sve na jednu tekmu i novčana tipa 5000e to je jasan znak da je ovakvo ponašanje dozvoljeno.


Kakav bi to bio podstrek za ABA finale 😄 😄
Opsti rat na na Karaburmi i NBGu. 😄 "Dozvolila EL, b'ate..." 😄


Bez valjanja na parketu i drzenja face iako udarac nije primljen doduse - te "kraljevske" fore necemo gledati u tom slucaju 😄 😄

Link to comment
Share on other sites

Apsolutno ni za koga ne navijam ali je utisak da je barsa podigla formu solidno.

Oli nije na maksimumu, al to je oli.

Makabi je jako opasan na tim utakmicama, narocito sa ovim duom Zo-Boldvin iako je najtanji sto se tice rostera uzimajuci u obzir i kkp.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li ce u tursko - grckom duelu da bude vatre (videcemo danas), ali ovi ostali dueli u PO su zaista razocaravajuci.

 

Idemo najpre na Barcelona - Zalgiris, kratak komentar tu je da je razlika u kvalitetu ipak prevelika, ali svaka cast ekipi iz Litvanije sto se uopste nasla u ovoj fazi i sto ce dvorana na 3. mecu biti puna bez obzira na (najverovatnije) razocaravajucih 2:0 iz prva dva meca.

 

Partizan - Real i vodjstvo projekta iz Beograda od 2:0 je samo dokaz koliko je Evroliga pala u kvalitetu. Najbolji prikaz odnosa ova dva kluba bi bile dve linije, jedna koja strmoglavo raste uvis (jedno dve sezone vec, od dana nakon sto je poceo projekat "10. titula Obradovica u EL i dokaz da je Srbija ekonomski tigar u Evropi") i druga koja vec godinama pada i sada se, napokon nasla ispod linije koja predstavlja uspon Partizana. Trener Reala je dokazao da nije za ovu fazu takmicenja, onakav zlocin prema svojoj ekipi i drzanje jedinog centra i glavnog igraca ekipe svih 20 minuta na terenu je fakticki unistio njegovu ekipu. Pa svaki amater je znao da ne treba Tavares toliko da igra, a pogotovo ne kada je Smailagic na terenu, tad i Deck moze da igra centra (ili Yabusele), ali ne, lik je zapeo da ne izvodi Tavaresa i rezultat je takav da je Partizan kao ekipa mnogo bolja jer prosto moze da na teren izvede bolju petorku. Realovi bekovi su cetiri velika imena u godinama i jedan prosecni Amerikanac koji skoro nikada nije igrao, to prosto ne moze da se takmici sa Exumom i Punterom.

 

Naravno da bih voleo da Real ovo moze da zakuva i okrene, ali toliki sanjar ipak nisam, a i realno je evropska kosarka pocela da lici na nekakav jeftini horor film, tako da cu propustiti 3. mec u BG.

 

Monaco - Maccabi: U redu, ovde je jasno bilo da ce zuti da uzmu brejk i sacekaju dva meca na svom terenu da potvrde svoj povratak na F4. Monaco prosto nije F4 ekipa, odnosno mozda bi i bila kada bi James nasao davno izgubljenu formu, ali kako se to ne desava, jasno je da S. Obradovic ovde skoro pa nema klupu, dok je Maccabi dobro uigrana ekipa sa fenomenalnim pojedincima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Како су изречене ове казне од 1 и 2 утакмице ако им по прописима од 3 па на више? Како су Љуљ и Егзум прошли без казне?

Ljulj je dobio namernu odmah. Daleko blazi faul.od Sase Pavlovica nad Lazicem na primer...jednako dzukacki, ali same shit.

Kaznjena su 4 igraca koja jesu bila najagresivnija u tuci.

Milsim da je trebalo svi da dobiju vece kazne, narocito Jabusele i Lesor, ali manje-vise ocekivan kompromis.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...