Jump to content

Glasanje  

18 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Broj nedelja regularne sezone i plej ofa.

Recommended Posts

Posted

Ja sam racunao podsetio sam te za Harta (da ne zabiravis zbog godina) pa da mi popustis malo u duelu, al dzabe.... 

Inace, ne znam da li sam ikada dobio duel u prvom kolu, nebitno a ili b liga.

• Ha-ha 1
Posted

Kaze Draki iznenadio se sto sam uzeo Embiida kao drugog pika. E pa i ja sam, nazalost autopick je radio. Izuzetno sam aponosan na cinjenicu da nisam bio na draftu, ali nazalost nije bilo sanse da ucestvujem. Overall, autopick je ok odradio posao, pa mislim da bih mogao da se uguram u PO. 

• Like 1
Posted
  On 10/23/2022 at 4:29 PM, djole said:

Kaze Draki iznenadio se sto sam uzeo Embiida kao drugog pika. E pa i ja sam, nazalost autopick je radio. Izuzetno sam aponosan na cinjenicu da nisam bio na draftu, ali nazalost nije bilo sanse da ucestvujem. Overall, autopick je ok odradio posao, pa mislim da bih mogao da se uguram u PO. 

Expand  

Nisam skontao da si autopick, mislim da je ovo najbolji autopick tim što sam skoro video 😄

• Like 1
Posted (edited)

TIER 2: Davai, ja, Lavrnja, Nicklord&Taveren

DAVAI:

Reveal hidden contents

MOJA EKIPA:

Reveal hidden contents

LAVRNJA: 

Reveal hidden contents

NICKLORD&TAVEREN:

Reveal hidden contents

Edited by Dracarys
  • Like 4
  • Tuzno 1
Posted

Sajmons je toliko očajan, da bih ga i ja lično benčovao :cry:

Mađija, čestitke na pobedi, sa ovakvim Jokićem ozbiljno konkurišeš za titulu broj 2.

• Like 1
Posted

SGA ne igra večeras, verovatno zato što je b2b.

I onda pitanje, zašto sam stavio ekipu Chaosa u tier 4. Igrači OKC-a su za izbegavanje. I tog Mana su ugasili u prošloj sezoni!

Što se tiče Ričardsa izgleda da sam ga potcenio, znao sam da će neko morati da bude rezervni centar iza Plumija, ali ovaj dečko razvaljuje i na manji broj minuta. Ostaje ti samo da se nadaš da će Bridžisa da strpaju u tvorza, da ne bi morao PJ na 5 iza Plumija.

Posted
  On 10/23/2022 at 11:55 PM, Dracarys said:

I onda pitanje, zašto sam stavio ekipu Chaosa u tier 4. 

Expand  

opet, ti mislis da je 20a = losa pozicija na draftu a ne najbolja nakon top5.

---

vec sam uspeo da doniram svetu i monka i landalea, izgleda da je cena nase pobede surova.

• Like 1
Posted
  On 10/24/2022 at 4:29 AM, uini said:

vec sam uspeo da doniram svetu i monka

Expand  

Bas si me bacio u rebus sa njim sada. Posluzio mi je odlicno da uzmem trojke, ali Sac ima samo 2 meca ove nedelje, a meni fali to strimersko mesto u ekipi :smiley24:

Sto se tice prosle nedelje - zadovoljan izdanjem mojih protiv Manua, ali nema preteranog radovanja jer je protivnik ipak igrao bez pika prve runde. Takve pobede nikad nisu slatke. Sledeci rival Misko i njegovi tornjevi, a raspored mojih bas tanak. Bice jebeno.

• Tuzno 2
Posted

Raspored je svima izgleda tanak..

@djole

Dobar meč i na kraju 6-6..

Dame pokidao

Kuzma odlican

Poeltltltltl doneo OR

White bombonica

DSJr odličan strimer

Dobra stvar je sto ima rezerve, tako da mogu se nadam solidnoj sezoni

Aj pa da se gledamo u PO

• Thanks 1
Posted

Mene su odmah poterali maleri. SGA već na ledu, Zion se sinoć skrljao, od oba centra dobijam veliko ništa, Sexton ne igra više od 20 minuta, Seth i Oladipo i dalje povređeni. Ispade da mi je drugi najbolji igrač posle vožda Lonnie fuckin Walker. Pa opet sam jedva izgubio, sve tight kategorije otišle na kraju Uiniju.

• Like 1
Posted
  On 10/24/2022 at 7:53 AM, Chaos Is Me said:

Pa opet sam jedva izgubio, sve tight kategorije otišle na kraju Uiniju.

Expand  

da, verovatno ne bismo dobili da je sga igrao + zion celu.

asistencije su isto bile tight, to si dobio, jer, kure 2, reggie 2, dort 2, barnes 1, mislim da je to i ovim ne-plejmejkerima ispod proseka.

Posted
  On 10/24/2022 at 5:50 AM, threepwood said:

Bas si me bacio u rebus sa njim sada. Posluzio mi je odlicno da uzmem trojke, ali Sac ima samo 2 meca ove nedelje, a meni fali to strimersko mesto u ekipi :smiley24:

Sto se tice prosle nedelje - zadovoljan izdanjem mojih protiv Manua, ali nema preteranog radovanja jer je protivnik ipak igrao bez pika prve runde. Takve pobede nikad nisu slatke. Sledeci rival Misko i njegovi tornjevi, a raspored mojih bas tanak. Bice jebeno.

Expand  

O tripe znači ti si u pitanju ipak, cele nedelje gledam čija ekipa može biti. 

Čestitke, rutiniranje na kraju iako sam se kao držao cele nedelje. 

Ako Rozier i Giddey propuste još neku uz izostajanje LaMele biće ružno protiv lavrnje ovo kolo.

Posted
  On 10/24/2022 at 5:36 AM, Miskooo said:

Ajde ipak 3:1 u tesnim za tebe. 😄

Ne budi dojka nego me nisani u PO, hocu revans!!!!

Expand  

Hvala na čestitkama za pobedu :default_coffee:

Pravi si SNS kadar, 3:2, ne računaš DD gde sam imao 5X na skok/ass/poJen do DD  😛 + nisam nesto posebno aktivan , treba pametno iskoristiti ovaj poslednji godišnji odmor 😄

Daleko je more PO, zna se primarni cilj, suvajvr 😴