Miskooo Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Entoni, Beverli Klej, Hiro, Kaldvel-Poup, Fini-Smit, Konaton, Tejt, Janis, Rendl Alen, Kazins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Lowry, Sexton, Rose SGA, Oladipo, Seth Curry Lebron, Hunter Zion, Love Robinson, Gafford 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 PG: Garland, Schroeder, Alvarado SG: Duarte, Struss SF: Middleton, Anunoby PF: Jones, Bridges 😄 Towns, Claxton, Kessler Sa jedanaeste pozicije prilicno sam zadovoljan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 PG - Anferni Sajmons SG - B. Bil, Z. Lavin, D. Robinson SF - K. Džonson, Beret, P. Vilijams PF - Dž. Sočan, Dž. Ajzak C - D. Sabonis - Dž. Vajsmen, Z. Kolins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ja Davion.Mitchell Cade Malik, 💓 Porter.Jr & Porter.J O Neal tabadzijaGreen, Watford Sengun, (neki)Duren Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 PG Tre Jones PG/SG Spencer Dinwiddie, Donovan Mitchell SG Bryn Forbes SG/SF Bogdan Bogdanovic SF Tari Eason SF/PF Lauri Markkanen, Marcus Morris Sr. PF/C Bam Adebayo, Wendell Carter Jr., Montrezl Harrell, Isaiah Roby 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) sve okej i opet 16i pik i sto opet igramo prvo kolo sa kaosom i sto su mi skidali igrace od prve runde i ajdebaja pa do skoro samog kraja [rima] ali zlocinac koji je uzeo jalena williamsa iz okc u 9oj ili 10oj rundi, samo cu reci svaka cast 🙃 edit pg curry - porter jr - r.jackson sg fournier - monk sf dort pf collins - barnes c ayton - stewart - bamba - landale Edited October 16, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 PG Ayo/ Melton SG Jaylen Brown/ Jalen Smith SF Wiggins/ Cam Johnson PF Scottie Barnes/ Poku/ Caleb Martin C Jokic/ Looney/ Jeremiah Smorih se kad sam video da je Jimmy ostao, mogao je on umesto Scottie-a i onda bih bio dosta zadovoljan. Fejlovao sam i sa visokim i u kasnijim rundama, ali bi trebalo da budem dobar u ass/stl/3pm/pts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 The Lockdowns 🔒 Jrue, Caruso, Lonzo Smart, Trent Jr, Brown Covington, Jovic Siakam, Gordon Gobert, Turner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 1 minute ago, Davai Davai said: The Lockdowns 🔒 Jrue, Caruso, Lonzo Smart, Trent Jr, Brown Covington, Jovic Siakam, Gordon Gobert, Turner Odavno nisam video ovoliko stl/blk ekipu, bravo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ben-Monte-Mann-Fultz IR Hally-Alen Grant-Hardavej Mobley-Achivava Nurkic-Onjeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 brunson, westbrook, suggs, graham, McConnell, George, barton, Crowder, vanderbilt, hartenstein, Davis, Zubac, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Okupila se družina, ili bolje reći tek će se okupiti... PG - FVV, Wall, Hyland SG - Booker, Bane, Nunn SF - Bay, Kuminga PF - JJJ, Šarić C - Time Lord, Zeek Sretno svima! 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 LaMelo, Giddey Rozier, Clarkson, Jalen Williams Hield, Okoro Portis, Livers Vučević, Plumlee, Sharpe Stigao sam da uđem na draft tek u 9oj rundi valjda i pokupim Jalena Williamsa @uini. Mogu reći da sam imao poprilično sreće, autopick mi je sklopio ekipu koja ima smisla i gde puntujem otprilike pola kategorija ali nema veze. Nadam se što skorijem oporavku Lamela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 14 minutes ago, Manu said: Stigao sam da uđem na draft tek u 9oj rundi valjda i pokupim Jalena Williamsa @uini. svaka cast. ja sam bio u fazonu, moze komotno 11a runda npr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) Hronologija jednog drafta vol 2022/23: Tačno izbor na sredini sa pozicije 10, ne znam šta da mislim. Runda 1: Kad su otišli dežurni krivci i kad su šokantno lutrijski uzeti Sabonis (ajde nekako) i Davis (šok!) sa pozicija 8 i 9, ostalo mi je da razaberem između Trea, Stepha ili Lebrončine. Ostalo nisam razmatrao. Mislim da LBJ još može da nabija elitne brojke, što jer Lakersi moraju da se dokazuju što zbog lične jurnjave za rekordima. A i vožd mi je doneo jednu od titula kao izbor prve runde, doduše tada bliže prajmu nego danas. Runda 2: All in i potez koji će mi verovatno odrediti fantasy sudbinu. Zionče će ili da pokida i ostvari top 10 produkciju ili će da se povredi a mene ubaci u borbu za opstanak. Runda 3: Ciljao sam Porzingisa ili LaVinea ali pošto odoše ispred nosa opredelih se za SGA. Nadam se da ga neće zalediti tokom sezone, a možda ga negde i trejduju ako mu dokurči da igra u luzerskoj ekipi. Runda 4: Sad mi je već očajnički trebao centar jer svi koji valjaju odoše ranije. Možda malo paničan pik ali Mitch Lob bi mogao da bude light Gobert - DD makina i specijalista za blokade. Imaće konačno i dobrog plejmejkera uz sebe pa da vidimo. FT% ode do kurca. Runda 5: Nisam nešto zadovoljan ali sam se opredelio za poene. Sexton će u Jazzu nabijati brojke, a postoji opasnost i od zaleđivanja u toku sezone, mada je u principu on idealan neefikasni strelac za vožnju tenkića. Runda 6: Nešto mi se učini da sam tanak sa trojkama i asistencijama, dobri visoki su već uglavnom otišli pa pade karta na debelguzog Lowrya koji tvrdi da je u dobroj formi. Otkud znam, nadam se da će biti zdrav i nešto mi se učini da nije baš toliko propao, koliko je bio povređen. Runda 7: Ovo su runde gde se lomi draft, ode Mathurin ispred nosa, tako da sam naciljao Huntera i baš sam zadovoljan ovim izborom. Imaće dosta minuta i 3&D specijalac dobro dođe, a voli dečko i da potegne, nije sramežljiv. Runda 8: Jasno je bilo da sam se morao pojačati pod košem nekako. Čak sam hteo Brukčinu Lopeza ali ode minut ranije, onda sam razmatrao Drummondčinu i Gaforda ali videh da je Keva Love još dostupan, poješće sve minute iza Allena i Mobleya i prangijaće besno dok je na parketu, a za skok je uvek imao njuh. Sad ima i ok ekipu pa će ga voziti entuzijazam kao i mene povodom ovog izbora. Runda 9: Drummond ode malo ranije tako da je uloga back up centra pripala Gaffordu. Ako se Zinger povredi što je uvek opcija, eto njega sa dobrom produkcijom. Runda 10: Ovde sam čekao Fourniera ali ipak ga uze Uini mučki. Aj onda neki rizik sa Oladipom, možda ga prosere, a imaće minute. Runda 11: Ovo sad više nije ni bitno. Kladim se da će Seth Curry moći dosta da se ispucava a učini mi se da sam tanak sa trojkama. Runda 12: Možda je trebalo nekog centra bangavog, ali moj stari fantasy prijatelj D Rose će poslužiti dok ga ne kremiraju sredinom sezone. Edited October 16, 2022 by Chaos Is Me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 Uspeo si da spojiš LeBrona i Zajona, ali si uzeo SGA, imao si finih centara. Šengun, Poeltl, Nurkić, WCJ, to na prošlom draftu nije bilo ni blizu. Dosta dobrih centara je bilo dostupno u trećoj rundi. SGA i da izgura sezonu, nema šanse da recimo on igra 10 dana pre kraja regularke, kada je fantazi finale. Sabonis ne može biti šok kada ima najbolji plej of raspored, plus kod njega ne postoji opcija odmaranja, jer će Kingsi da se peglaju sve vreme za plej in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Lilly, Kyrie, D' Angelo White, NAW LeVert, Avdija, Little Kuzma, Bazley, Clarke Poeltltltltl Videh 2 zajeba, al' aj ga jebi sada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Ove sezone furamo PRTZN stajl, najmlađa ekipa u ( EL ) ligi... Jos da pronađemo/dovedemo nekog Pantera😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Ivey, C. White Poole, McCollum Durant, DeRozan, Thybulle Boucher, Toppin Valanciunas, Adams, Whiteside Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 9 hours ago, Chaos Is Me said: Hronologija jednog drafta vol 2022/23: 20:01. ulazim na draft-tombolu, piše opet 16i pik kao i prošle sezone, odnosno, 12-17 u poslednjih xy. gledam naše mesto i smejem se u #štanamrade maniru. 20:05 izašao na terasu po pljugu i ivermektin da se saberem. mislim se, okej, bam adebayo bi mogao biti naš; ko još osim matića čita da su rajli, batler i spolstra pričali u predsezoni da će bam da uzima puno više šuteva nego inače? razmišljam i o scenarijima tipa, šta ako je best player available anthony davis, da li da uzmem nekog ne sjajnog ali pouzdanog u smislu igranja pa odvalim leonarda u drugoj rundi. velečasni irving? 21:05, konkvistadori su čitali isto što i ja o bamu, izgleda da danas svi imaju internet. ludi kure bio BPA, što bar nastavlja tradiciju uzimanja odličnih igrača sa lošije pozicije (luka 12i, harden cca 14i, lebron 16i i sada ludi kure) posle 21:05. uzaeo aytona, reachovao za porter jra & crkla mi baterija na kompu tik pred moje biranje u 10oj rundi. srećom, prvi u queue redu je bio fournier koga bih i birao. na kraju ispade prilično nestandardna ekipa za mene - puno centara i nešto visokih krila koje mogu da navataju skokove. obično imam drugačiju posadu. ke vidime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) Dajem Plumleea za nekog SF/PF privatnika Edit: i da otvorim sezonu kukanja; mrtvi espn ne može da ažurira ni za LaMela Out status, kako će tek biti za ostale tokom sezone Edited October 17, 2022 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 15 hours ago, Chaos Is Me said: Lowry, Sexton, Rose SGA, Oladipo, Seth Curry Lebron, Hunter Zion, Love Robinson, Gafford Za sada mi deluje kao najbolji tim. 👌 Ps. Kad se otvara pijac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 1 hour ago, Davai Davai said: Za sada mi deluje kao najbolji tim. 👌 znaci kaos je drzavni bankomat u nasem duelu a ja sam markica za prevoz / topli obrok / zabava filatelista edit, FA pijac se otvara valjda sutra tokkm prepodneva, 8-9-10-12h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Znaci, klasicno srpsko radno vreme. ✔️ Od "kad dodjem" do "kad odem", plus siesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts