djole Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Da napravimo novu temu, preglednije je, a i kako bih tagovao sve još jednom da bi se što pre dogovorili oko termina drafta. Belgrade Big Ballers - @Manu Midsomer Ravens - @San Epifanio Gotham City Rogues - @Sharp Astroworld - @djole larry - @larry Runaway Nuns - @Kolbas ye - @gggggggg Underdogs - @L' Imperatore Vandelay Industries - @Elias Immanuel Kant - @Immanuel Kant @Ikac @Jurgen Ikcu i Jurgenu sam poslao pozivnice. Molim sve da se izjasne oko termina drafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 meni je apsolutno svejedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Svejedno, samo javite na vrijeme, prilagodit ću se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ponedeljak ili utorak uveče bi za mene bilo optimalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Isto svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ja se izvinjavam, u najgorem mogućem trenutku sam ostao bez laptopa na par dana, na telefonu na tapatalku nisam mogao da nađem vox92, a preko browsera se nisam mogao ulogovati. Ako je potrebna bilo kakava pomoć oko komesarenja idalje sam tu, napraviću mejl tamo vidljivim. Što se drafta tiče, utorak-sreda bi bilo optimalno po meni, ako bude moralo ponedeljak prilagodiću se nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Da se upisem i ja na topik. Sad sam proveravao ligu i vidim da nas je 11 trenutno tamo. Pretpostavljam da treba jos jedan od dvojice sa pozivnicama da se prikljuce. Da proverim samo, da li je termin drafta utorak uvece u 9.30 kako stoji tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 4, 2022 Author Share Posted September 4, 2022 Neka bude onda termin utorak 21:30 posto je vecina rekla da im je svejedno, a jedino larry da mu vise odgovara utorak ili sreda. @Ikac treba jos da se prikljuci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Priključio sam se danas, izvinite na kašnjenju. Takođe da se izvinim unapred ako mi se desi ove sezone da mi neko ostane neaktivan ove sezone (što mi se do sada nije dešavalo). Postao sam ćale pre nekih mesec i po dana pa prilagođavanje i dalje traje. Probaću da nameštam lineup ranije, ali sam do sad voleo to da radim u 10 do 7 pa čemo videti kako će ispasti 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 veceras 21:30 draft. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Dajte link za ligu Edit: Snašao se, bila je borba povratiti ovaj yahoo nalog koji koristim samo za ovaj fantazi... Edited September 6, 2022 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Primetna je razlika izmedju 14 i 12 timova na draftu. Ostalo mi na shortlisti jedno 30 igrača koje sam planirao da draftujem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Izvinjavam se što nisam uspeo da odradim draft, na poslu smo imali više obaveza nego što sam mislio...gledam baš sad šta mi je odradio autopick...biće veselo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Čestitke Eliasu na pobedi u prvom kolu nove sezone. 🙂 Dobar meč koji je išao, što bi ameri rekli, down to the wire. Odlučen ni manje ni više zadnjim playem u MNF, field goal pokušajem McManusa sa 64y udaljenosti. Na moju žalost, promašio za konjsku dlaku. Ali kakva noga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immanuel Kant Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Pobeda za 0.1 nakon korekcija, verovatno nije prvi put od kad igramo fantasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 16, 2022 Author Share Posted September 16, 2022 On 9/14/2022 at 5:46 PM, Immanuel Kant said: Pobeda za 0.1 nakon korekcija, verovatno nije prvi put od kad igramo fantasy. bratski 😄 video sam i ja to ponedeljak jutro da si dobio za 0.1... međutim ulazim sad da vidim šta je bilo noćas kad vidim da si ipak izgubio za 0.4 😄 neko od mojih je vrv dobio ili pola tackle-a ili mu je unapređen u ceo... nisam siguran gde na mobilnom mogu da se vide korekcije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immanuel Kant Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 On 9/16/2022 at 8:53 AM, djole said: bratski 😄 video sam i ja to ponedeljak jutro da si dobio za 0.1... međutim ulazim sad da vidim šta je bilo noćas kad vidim da si ipak izgubio za 0.4 😄 neko od mojih je vrv dobio ili pola tackle-a ili mu je unapređen u ceo... nisam siguran gde na mobilnom mogu da se vide korekcije hahahaha, korekcija 0.5 ass tackle DT Majamija .... vrh 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 @Immanuel KantNe mogu da verujem šta sam zatekao kad sam otvorio stranicu noćas (nisam mogao da gledam nijedan MNF)...priznajem, i didn't see it coming Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Schedule me nije mazio na startu sezone. Odma naleteo na dva jako raspoložena protivnika. I ako sam prošle sedmice bio baš blizu, ove nisam imao nikakve šanse protiv San Epifanovih 150 poena. Zaista odlična predstava njegove ekipe. Čestitke 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Hvala. Bas me htelo ovo kolo. Da iskoristim priliku da cestitam sa zakasnjenjem @Manu na proslonedeljnoj pobedi. Tad sam ja bio u situaciji kao @L' Imperatore u ovom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 kakvo ludilo od zavrsnice u duelu protiv @Elias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 0-3 i sad več sigurna borba za opstanak u prvoj ligi. Za razliku od prošla dva kola, mi se ovde otvarala mogučnost za pobedu, uzmajuči u obzir protivnikovih 111 poena, ali je moj tim podbacio. Čestitke Sharpu na zasluženoj pobedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) 11 minutes ago, L' Imperatore said: 0-3 i sad več sigurna borba za opstanak u prvoj ligi. Za razliku od prošla dva kola, mi se ovde otvarala mogučnost za pobedu, uzmajuči u obzir protivnikovih 111 poena, ali je moj tim podbacio. Čestitke Sharpu na zasluženoj pobedi Hvala ti, treba priznati i da nisi imao sreće s ozljedama startnih trkača. Sretno dalje u sezoni, po meni uopće nemaš loš tim. Moji zasad ne izgledaju bajno, čekam da se Brady pomiri s Gisele i konačno krene igrati kako spada, ovo dosad je bilo baš slabo. Edited September 28, 2022 by Sharp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Cestitke NBK ( @gggggggg) na odlicnoj partiji i pobedi. Sta da se radi, naleteh na minu u ovom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts