Jump to content
Vox92.net Forum

L' Imperatore

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

801 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je, valjalo bi izbeči Midtjylland. Gledao sam baš dosta dansku ligu u poslednje vreme i može se reči da dosta kvalitetan fudbal igraju čak i ekipe koje se nisu domogle evrope, a kamoli šampion. Sa ostalima nebi trebali imati problema, posebno kad se se uzmu u obzir pojačanja i ove zadnje utakmice u kojima smo malo digli formu (mada ne treba poleteti, ipak pričamo o JSL nivou fudbala koji je, u najmanju ruku žalostan)
 2. Jasno. Ja sam mislio konkretno za Louredu. Iako je dosta nezahvalno davati takve prognoze, na oko mi je borba izgledala dosta neozbiljnije nego nešto što se može gledati u istoj kategoriji u UFC. Ali jasno je da Bellator i ostale organizacije moraju da ubaci i prospekte koji privalče pažnju i na druge načine i ja nemam problem sa tim. Ja bi rekao da dosta zavisi od divizije do divizije. Čini mi se da UFC ima baš veliku prednost kod lakših kategorija tipa 135 i 145, dok bi mešanje u 205 več moglo da bude dosta zanimljivo. Bader, Nemkov, Phil Davis bi svi imali sasvim legitimne šanse da se nađu u top 10
 3. Na forumu sam dobrih desetak godina i od prvog dana nosim isti avatar. U Mike-ovu čast po prvi put če biti promenjen. Nek počiva u miru.
 4. Ako se ne varam to je klinac, što ga je @Ikac spominjao ranije ovde na forumu
 5. Camur meni iskreno ne izgleda nista posebno. Ali dobro, jako je mlad a znamo da borci u MMA obično kasnije sazrevaju i dostižu svoj peak, tako da ima vremena za njega. Biče zanimljiva Rakićeva sledeča borba. S obzirom na količinu kritika koju redovna upučuje MMA savezu Austrije i čitavoj javnosti tamo zbog manjka podrške, nebi me čudilo da uskoro nastupi pod zastavom Srbije.
 6. Bravo Vule. Ako ništa drugo, iz prekida bi mogli biti opasni s obzirom da imamo dosta majstora za izvođenje. Ali treba pokazati više i u samoj igri. Mućno je bilo gledati kako sat vremena drvimo loptu između 50 i 25 metara od gola, bez blage ideje kako da tu loptu proguramo u završnu fazu
 7. Visi nam licenca -> prelazni rok je još dug -> niko neče ponudi eura za Simića&co. -> Erakovića u izlog
 8. Znajuči Terzu, to je uračuno prihode koje planira da uzme 2026. za generaciju 09' Opasan je to matematičar
 9. Može biti. Ali kad se pogleda 2-3 meseca unazad i onu pustoš na svetskoj sportskoj sceni, ja ču reči: Bolje nego ništa.
 10. Zaboravio sam ranije da dopišem to što je Xpert rekao za pare. Sve se vrti oko njih i jednostavno sve odluke se baziraju na proceni zarade i financijskih gubitaka. Ako bi otkazivanjem sezone liga i klubovi imali velike gubitke, oni če forsirati nastavak pa makar dovlačili igrače iz Vukova. A i koliko je primetiti, taj dogovor sa unijom je ok i svi su nekako složnid a se ide ovim pravcem. Mada istina je i što kaže Kari da ima iznad NFL i jačih institucija. Ako njima bude u interesu da se opet narod straši sa drugim talasom i sličnim stvarima, medijski pritisak na jedan brand kao što je NFL če biti strahovit
 11. Stvarno živimo u dosta nestabilnim vremenima, ali ja nešto ne verujem u neko prekidanje i otkazivanje. Ok, do sada jedno 20-ak igrača iskoristilo opt-out, od toga možda trojica koji nešto znače svojim timovima. Procentualno kad se gleda, ništa specialno, s obzirom da regularni dio sezone počinje sa 1600+ igrača Imamo i več neko okvirno ponašanje timova što se tiče handlovanja zaraza i tako dalje. Ajde NBA i MLS možda nisu za poređenje pošto se igra u bubblu i nema putovanja. Ali eno u MLB se zarazio skoro čitav tim Marlinsa ali se piči dalje. Fudbal se u nekim državama igra več mesecima, pa smo samo u par slučajeva imali neki timski outbreak, recimo Zurich, Rostov i možda još negde, ali isto se od toga nije pravila drama i takmičenje je nastavljeno.
 12. Ne, statistika je tačna, ali nije istina da se raspada.
 13. Nije istina. Gledao sam barem 5 utakmica panathinaikosa i jako solidno je izgledao. 3 razreda iznad našeg postoječeg kadra. Video samo golove i isto moram da pohvalim Spiridonovića. Fin pas za Nikolića i odma otvaranje na dvojnu u dubinu. A i u situaciji gde je on postigao gol, fino je osetio gde se otvara prostor i to iskoristio utrčavanjem i finiširao.
×
×
 • Create New...