Jump to content
Vox92.net Forum

L' Imperatore

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

505 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aldo sa Yanom za titulu u bantamu. Lol. Divizija puca od prospekta, od kojih se može napraviti baš močan title fight, ali ne, treba pogurati matorca koji se samo jednom borio u toj kategoriji i izgubio.
 2. Mislim da prizivanje reciklacije tima nema puno veze sa nekom idejom da če to sad odjednom sve biti kao pre ako njih dovedemo. Nego kad se realno pogleda, nemamo puno izbora, kad govorimo o toj nekoj bazi igrača, koja bi mogla da nam posluži u EL za neke šljakerse uloge, a da nam je cenovno dostupna. Kad bi podjelili domače igrače u tri grupe iz ugla KK Crvena Zvezda:. Onaj top domači kvalitet kojeg mi priželjkujemo je u evropi još uvek na ceni i stvarno treba mnogo stvari da se poklopi kako bi barem jednog od njih uspeli da dovedemo. Jednostavno nemamo dovoljno municije da se utrkujemo sa Armanijima i Khimkijima. Ona največa (donja) grupa igrača nema kvalitet da nam pomogne u EL. Tako da nam ostane samo ona sredina iz koje mi prebiramo, gde nije čudno da se recikliraju imena, jer u toj srednjoj grupi jednostavno nema puno igrača.
 3. Bold: Pa to je to, pod uslovom da jednako shvatamo termin "drvena gradja". Ja tu shvatam solidne igrače u rotaciji, koji su sposobni da ispune date zadatke i što bi reko Kari ne idu dalje od opanka. A za tako nešto teško je nači boljeg od Simona. I samo da se nadovežem malo na tu temu strani/domači igrači. Ojo možda nema srpski pasoš ni babu iz Čačka. Ali je več više godina tu u sistemu i po mom mišljenju je više domači igrač nego neki Srbin što bi prvi put došao u Zvezdu. Po meni cela fora oko toga strani/domači je taj period prilagođavanja, i koliko si ti več upoznat sa klubom, državom, sistemom itd...
 4. Više puta smo več bili pozitivno iznenađeni igrama rostera kojeg smo odpisivali pred početak sezone i više puta smo bili razočarani igrama rostera za kojeg smo mislili da če rušiti sve redom. Tako da polako. ne kažem da mora baš Williams, nego solidna baza domačih igrača/povratnika i malo više love za 2 kvalitetna stranca. Rekao bi isto da če teško on izvuči 1.3 sledeče sezone (možda u kini). Zbog toga kako je završena ova sezona i projekcija da če dosta klubova zbog toga malo smanjiti ulaganja u sledečoj, i zbog njegovih promenljivih igara u Feneru, koji ga nije produžio koliko sam upoznat. Naravno, on če još uvek biti zanimljiv ekipama kao što su Milano, Maccabi i slični skupljači američkih trpača. Ali ako se desi da se mu tamo ne poklopi, pa 20. avgusta još uvek bude free agent recimo. Nikad se nezna
 5. Ako dolazi Radonja, ja bi zadržao Oja. Čovek je mag za rad sa ovim teškim old school peticama, i kod njega su vrhunski izgledali poneki likovi koji ni pre ni posle nisu bili u stanju da se sastave. A Ojo je možda uz Bobija ponajbolji material za obradu ako gledamo samo ove koji su bili kod njega u Zvezdi. Ja iskreno nebi ništa imao protiv centarske linije Ojo-Kuzma-Ristić? ako bi Radonja bio trener. Na 4 nisam pametan. Sve se tu vrti nekako oko Boriše. Svi bi mi želeli da mu se da prostor i da on konačno proigra, ali se to po do sada viđenome neče desiti. Imao je sad dve sezone prostora pa ga Starac Mo izgura iz postave. Čini se kao da svi mi više želimo taj njegov uspeh od njega samog. A ta mlohavost kod Radonje nikad nije prolazila, pa ne veurjem ni da če sada. Tako da bi ja Boriši vadio kartu za Astanu. Pustio Kuridžu za par minuta, Simona za niske variante, i isprsio se dobro za startera. Ko je reko Derrick Williams? Na trojki nebih ništa dirao. Davidovac, Dobrić, Danga, Simon. Izgleda puno, ali nekoliko njih ia fleksibilnost da se spušta ili diže na druge pozicije po potrebi i nekim specifičnim situacijama. Na dvojci je isto teško reči. Tu su Charlie, Laza. Ja nisam baš za vračanje Jake, pošto mi se čini da nekako gomilamo onda tu te solidne, ali igrače koji nisu pravi nosioci. Radije bi onda ostavio ovu dvojicu, pa dopunjavao sa ovima, koji se možeju spuštati sa trojke, ili dizati sa pleja. Recimo neki Avramović ili Nedović. Na pleju Uskoković kao treča opcija. Videti ima li išta od ovih mlađih domačih opcija Peno, Avramović, Aleksej Nikolić.. I isprsiti se za startera naravno. Recimo Cunningham. Radonja ga je ganjao več kad je bio kod nas, pa je onda odlično odigrao u Bayernu. Odličan napadač i ima taj length koji Radonja ceni kod bekova. Znači ovako PG Cunningham, (Avramovic, NIkolic, Peno), Uskokovic SG Jenkins, Dobric, Lazic SF Simonovic, Dangubic, Davidovac, PF Williams, Kuridža C Kuzmic, Ojo, Ristic Skromno, ali bi uz Radonju moglo proči. Ako ostane viška para odlično, ako zatrebe doselekcija posle 2-3 meseca u slučaju povreda, ili ako se vidi recimo da na pleju ipak trebamo neku iskusniju backup opciju
 6. Pa bi. Ne zato što on nije dovoljno dobar da bude treči centar u zvezdi, nego se jednostavno ne uklapa u tu ulogu. Ni karakteristika, ni cenom, nit bi verovatno on pristao na tu ulogu. 3. centar je obično neki mlad igrač, koji je projekat za budučnost. Ili neka hibridna atipična petica, koja ti daje neku fleksibilnost u raznoraznim matchup situacijama. Štime nije ni jedno ni drugo. A i buđet za trečeg centra u Zvezdi je takav kakav jeste. U prevodu, moža negde 20% od onoga što Štimac može da zabode u nekom osrednjem turskom klubu.
 7. po tome što je unio mnogo energije sa klupe kad nam je bilo gusto i pokreto pozitivne serije kad se utakmica lomila, a da je dosta puta nerazumljivo potpuno ispadao iz rotacije. Može biti da neče imati neku jaku karieru vani posle Zvezde, ali da je on imao dobre predstave samo u garbage time-u, i da nema muda da uzme šut kad je gusto je neistina.
 8. Velika je sramota što se uopšte razmišlja o prodaji Gavrića, koji realno može da vodi naš napad u sledeče 2-3 sezone. A izgleda čemo videti več viđen film, gde ga dajemo nekom freiburgu za 3,5mil, a taj isti Freiburg ga za dve sezone utapa Bayernu za 35
 9. Teško je razumeta šta se dešava u glavama ovih likova. Večina je odrasla u skupnostima, gde su im pogrešni ljudi postali uzori i gde su pogrešne stvari bile cool. Pa zato mislim da se oni ne čine ispunjenima ako malo ne prođu kroz te krimi variante, uprkos svim parama što dobiju kroz sport. Meni je još uvek najjači onaj primer Javarisa Crittentona. Pick prve runde u NBA, igra za Lakerse i izvodi drive by-ove po rodnoj Georgi. Osuđen na 23 godine zatvora
 10. I ja sam bio pozitivno iznenađen nad podrškom koju je Zenit imao na domačim utakmicama. Barem onim koje sam gledao. I slažem se da je najmučniji prizor onaj iz Grčke. One stare hale koje zvrlje poluprazne. Uzrok pada interesovanja bi mogao da bude i novi, ligaški sistem takmičenja. U starom kad se pravi eliminacija dva puta po grupama, nema mesta opuštanju, nego je svaka utakmica važna a to osjete i navijači. Ovako ti razvučeš takmičenje na 35 tekmi, čime se oduzme vrednost jedne pobjede a samim tim i važnost utakmice.
 11. Cenim da bi Radonjić imao do sad neviđeni kredit na ovim prostorima, po tom pitanju. Ne samo zbog predhodnih uspeha, nego i zbog toga čega se sve nagledašmo posle njegovog odlaska.
 12. Lol. Meni je još jači front office Giantsa. Baker verovatno nije od juče postao glupan, nego je takav biio več ranije. Znači u cjelom tom draft procesu verovatno saznaš sve i svašta iz njegove prošlosti, u intervjuima vidiš da nešto nije skroz OK. Povrh svega, cjepanica na corneru. Ma nema veze, daj da ga uzmemo u prvoj rundi.
 13. Pa nije baš balvan... Ima tu nekih naznaka da bi od njega u budučnosti mogao da bude igrač. Ali trenutno ne verujem da bi mogao da bude taj motor u sredini terena u ekipi kao što je Zvezda. Fali mu malo fluidnosti u igri. Manjak aktivnog prijema, previše cincanja u mjestu i nepotrebnih dodira. Plusevi: prekid i dobar pregled/ideja kako da se uputi završni pas. Po dosad viđenom, slabija verzija Avramovskog (po mom mišljenju).
 14. Podpisujem od reči do reči. Meni je ovaj lik inače jedan od gorih sudija u UFC, ali ovde mislim da nema šta da mu se prigovori. Nikakve veze nemaju Dom-ove želje da pusti borbu dok ga ne ubije, jer je posao sudije da zaštiti borce prekidom, kada vidi da je to u danom trenutku potrebno. A realno gledano, u trenutku kada se je ref odlučio za prekid, Cruz je bio u baš nezgodnoj situaciji.
×
×
 • Create New...