Jump to content
Vox92.net Forum

Ikac

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

185 Excellent

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Kako sad Petrovic nije dobio zuti karton, pa ovo je sramotno. Posle se cude kad dobijaju crvene kartone u Evropi. Koliko god da nam je fudbal los, sudije su i dalje najslabija karika. Postavka nam je potpuno bezvezna, Pavkov i Vukanovic nista ne rade, a Ivanic standardno ne radi nista, ja ne znam koliko ce jos tog decka u prazno da hvale nadajuci se nekoj reakciji i promeni. Svaki minut koji ovi igraci uzimaju Gavricu i Nikolicu je greh prema fudbalu, a naravno i losa klupska politika.
 2. Presmešno je koliko se Terzine pudlice trude da na svakom koraku omalovaže ovog Van La Paru. Jeste, loše je igrao i jedno je od najgorih pojačanja u poslednje vreme, ali niko ni jedne sekunde da se pozabavi ko je odlučio da dovede ovog lika i pritom plati 1,2 miliona i da mu trogodišnji ugovor i to u momentu kad smo imali 6 igrača na krilnim pozicijama, Gavrića na pozajmici i Pantovića u omladincima. Za maksimum 6 meseci prodaće Gavrića da isplate svoje egzotične ideje, a i tad će biti samo Van La Para kriv što je Gavrić prerano otišao. Smešno i tužno je sportsko novinarstvo, hvala bogu pa sam na vreme krenuo poslom u drugom pravcu.
 3. Ma naravno, samo mi je smešno zbog silnih najava i naslova. Ukoliko se ne završi takmičenje ovo je jedina opcija, pošto u principu mi smo i dalje bili u igri za plejog, samim tim i titulu i ne možeš to da oduzmeš klubovima. A pošto smatram da se rezultati iz ove godine moraju računati, ne možeš nikoga ni dodati. Prilično je jasna bila situacija od starta, mediji su naravno koristili da lože narod koji se loži.
 4. Onaj ugovor za Tannehilla izgleda sve bolje i bolje.
 5. Koliko sam razumeo, ukoliko Oliver dobije samo jednu utakmicu suspenzije, automatski mu se skida garancija sa 6,8 miliona dolara preostale plate. Eto šta čovek rizikuje da bi popio pivo dok vozi. Mada, i pored ovoga, verovatno će ostati u Bafalu ceo rookie ugovor ako nastavi kao u prvoj sezoni. Mene je iznenadilo za Dunbara. S obzirom da je Minnesota ostala bez Rhodesa, Waynesa i Alexandera, nadao sam se da ćemo tradeovati za njega i baš sam se iznervirao kad je otišao u Seattle. Ni dva meseca kasnije, čovek krade sat od 600 dolara. Neverovatno zaista.
 6. Baker je jedan od onih igrača koji je draft bust bukvalno od momenta kad mu Commissioner kaže ime.
 7. Mislim da ljudi to pišu za ovog Račićevog. Niko ne tvrdi da je balvan, ali može osnovana pretpostavka da se izvuče. 80-90 % igrača koji stižu direktno iz drugih domaćih klubova su balvani. Kad god neko dolazi, uvek se piše da ne treba suditi jer se nije gledao igrač, ali se uglavnom ispostavi da ga niko nije gledao jer nije imalo šta da se vidi.
 8. Potencijal jeste, ali mislim i ja da je Joveljić dosta veći i stvarno nema nikakvog smisla ovaj niz transakacija što kaže Markoss. Ko je sad ovaj Banjac, da li je iko pogledao 5 minuta ovog dečka? Bogovi skautinga, igra levom nogom, to je najvažnije, automatski znači da je veoma talentovan. Gospode ko se kod nas bavi fudbalom u menadžmentu i novinarstvu, tuga golema. Još luđe je da potpiše ugovor i odmah ode na pozajmicu, pa da radi pripreme na zimu. Daj da ga vidi stručni štab i ovog leta ako bude priprema, lako će ga pozajmiti u septembru.
 9. Ja sam razumeo da 2 prvoplasirana iz PLS dolaze u LingLong, a treći i četvrti igraju baraž sa 15. i 16. iz LingLong i sezona 20/21 imaće 18 timova. Pretpostavljam da to znači da će se igrati samo dvokružno sledeće sezone. 18 timova u standardnim okolnostima znači smanjenje broja utakmica sa 37 na 34. Ali ovo je u globalu debilna odluka, jer ova liga nije imala kvalitet ni za 16 timova. Godinama pišem da je najrealnije igrati švajcarskim sistemom sa 10 klubova četvorokružno, ili sa 12 timova sistemom koji je bio 2006/07. godine.
 10. Trenutno dvojicu, Filip Vlajić, RB koji i živi u Tirolu i Stefan Drecun, verovatno naš najbolji ofanzivni linijaš, što automatski potvrđuje tvoju priču o OL koja je apsolutno tačna. U mom klubu imali smo ozbiljan problem na RT i morali smo da prebacimo igrača iz DL, a nezgodno je bukvalno svakom srpskom timu uključujući i šampione. Momci se mole da odlažu penziju, vraćaju iz penzije itd. Evropske ekipe kao što su Swarco i nemački timovi, uz neke švedske, dovodili su godinama linijaše sa naših prostora (Mutić, Jordanov, Graovac...), mogu da odrade jake treninge svaki put. Kod nas slavimo kad je 5 OL na okupu za trening. Jbg to je realnost. Ko ima punačkije drugare, pošaljite ih u lokalni klub, veoma brzo će dobiti šansu da igraju 😄 Inače, jednog klinca 2001. izrodiše u Zrenjaninu, igrao pola godine i pokupi ga IMG Academy pošto je nestašica OL čak i u Americi. Nadam se da će mali kroz godinu dana ubosti stipendiju za ozbiljan koledž. On bi mogao biti naš igrač u NFL pre nego što dođemo do mesta preko Pathway programa. Josović igra i dalje u Vukovima i za reprezentaciju, jesenas je postigao naš jedini TD protiv prvaka Evrope Francuske u Lilu (13:7 smo poraženi). Zeka je takođe igrao na safetyju i kao returner. All-Defence GFL lige za Schwabischer Hal Unicorns. Tamo imamo i defanzvnog enda Dušana Novakovića. Ali igrač koji je najviše žario i palio je Miloš Lišanin, popularni Malina, defanzivni end. Posle niza godina u Vukovima, bio je najbolji stranac švedske lige, lider GFL u sekovima 2017. godine sa ukupno 18 za Hamburg Huskies, a imao je i 29 TFL. Nadam se da će moći da igra za reprezentaciju ponovo, prethodne 2 godine radi u SAD.
 11. E nisam znao za to određivanje, ali ne menja činjenicu da ga je Bill aktivirao sa PS kad se Develin povredio, a posle toga je koristio Elandona Robertsa. Poenta je da nije potpisao FB posle njihovih povreda i Johnson se očigledno izborio za mesto. Bill je mogao da ga drži na PS celu sezonu bez ikakve namere da ga aktivira. Pritom, mislim da su te ekipe u obavezi a i ostale mogu iskoristiti to 11. mesto na PS ukoliko žele. Cinci je to uradio sa Moritz Boehringerom. Veoma sam upoznat sa Sandrom, veoma ga hvale naši igrači što igraju u Swarco Raidersima. Jedan kaže da je bolji od svakog importa koje su dovodili, a naravno i od svakog importa koji dolazi u Srbiju. Tako da mi je drago da se njegova procena obistinila, iako mislim da si ti u pravu u pogledu njegovih realnih šansi da kroči na teren tokom regularne sezone. Svakako, plan je da nauči mnogo i kasnije prenese to znanje u Evropi. Nadam se da će jednog dana uskoro i Srbija imati igrača koji će ovako dobiti šansu.
 12. Jakob Johnson je igrao 2 meča prošle godine posle povrede Develina, pre nego što se sam povredio. Znam da sam gledao tu utakmicu, jer sam baš želeo da ga vidim, kao neko ko prati američki fudbal u Evropi. Nedraftovan 2018. proveo sezonu u Stuttgart Scorpions gde je igrao high school pre nego što je otišao poslednju godinu srednje u Ameriku i obezbedio stipendiju za Tennessee. Prošle godine Bill ga uzima kroz International Pathway Program (kroz koji je danas mnogo ekipa potpisalo igrače koji igraju van Amerike i Kanade). Vitale je draftovan od strane Tampe, a bio je u Brownsima i Packersima, solidan FB (15 hvatanja, 145 jardi izgleda lepo).
 13. Pa imate dvojicu, Jakoba Johnsona i Dana VItalea. A onaj Lacosse što je tajtend, deluje mi da bi mogao da se prebaci tu. Generalno, ako hoćeš da igraš sa FB naćićeš solidnog igrača. Može i ka mom isto 🙂
 14. I Beličik bira...sejftija. Naravno da bira sejftija.
×
×
 • Create New...