Jump to content

San Epifanio

Član foruma
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

San Epifanio's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

44

Reputation

  1. Jbg, raspade se napad Baltimora. Steta.
  2. Ovo je vec bolje. Lamar za Flauersa TD. 7:7
  3. Pa i nije bas neko otvaranje utakmice
  4. Idemo Rejvensi, pa da se ponovi prošli SB protiv Najnersa.
  5. Gde ste drugari? Važno je da su Rejvensi ušli u konferencijsko finale da ima za koga da se navija 😉
  6. Drugari, necu ni ja igrati ove sezone. Slabo prazim nfl desavanja, a i malo sam se zasitio fantazija. Budite mi zdravi i veseli. Uzivajte
  7. Sve se kanim da uputim cestitke @djole na pobedi u ovogodisnjem fantaziju, al mi je bas katastrofalan utisak ostavilo sve ovo sto se desilo sa igracem Bafala. Valjda ce se oporaviti, a cestitke obojici finalista u svakom slucaju. Druzimo se dogodine.
  8. Pocinje plej-of, a niko ni glasa da pusti. Cestitke NBK ( @gggggggg ) na osvajanju prvog mesta u regularnom delu. Sve vreme si i vodio, tako da zasluzenije ne moze. S dve pobede u poslednja 3 kola nekako se docepah plej-ofa, mada nisam kuburio sa poenima. Povrede su najcesce mimoilazile moje najbolje igrace, ali od pre dva kola ne mogu da racunam na Lamara. Bice neizvesno protiv @Ikac. Srecno svima u plej-ofu
  9. Mislim da ovo nije do sada vidjeno. Dva igraca od po 50 poena u istom timu. Svaka cast. Kod mene je protivnik imao u ekipi Burrowa i Boyda, pa mi je ovo forsiranje Mixona islo na ruku.
  10. @Ikac (nadam se da sam dobro identifikovao rivala iz poslednjeg kola) cestitke na ubedljivoj pobedi. Skoro nisam igrao protiv ovakvog tima koji sve vreme isporucuje poene. Ja sam se jos i dobro drzao dobar deo meca, al se na kraju sve to raspalo kod mene. Sve u svemu srecno j nastavku sezone. Kod mene sad predstoji borba za opstanak i plej-of, a tu ce biti tanka linija razdvajanja. Doduse trenutno ima jacih kandidata za ispadanje, al nikad se ne zna
  11. Cestitke NBK ( @gggggggg) na odlicnoj partiji i pobedi. Sta da se radi, naleteh na minu u ovom kolu.
  12. Hvala. Bas me htelo ovo kolo. Da iskoristim priliku da cestitam sa zakasnjenjem @Manu na proslonedeljnoj pobedi. Tad sam ja bio u situaciji kao @L' Imperatore u ovom kolu.
  13. Da se upisem i ja na topik. Sad sam proveravao ligu i vidim da nas je 11 trenutno tamo. Pretpostavljam da treba jos jedan od dvojice sa pozivnicama da se prikljuce. Da proverim samo, da li je termin drafta utorak uvece u 9.30 kako stoji tamo?
  14. Steta. Secam se, ali sam se nadao da ces se uzeleti fanzazija do pocetka sezone. U A ligu ulaze @Ikac i @Jurgen. Bilo bi lepo da se svi prebrojimo i da vidimo ko ce se prihvatiti te nezahvalne duznosti da formira ligu.
×
×
  • Create New...