Jump to content
Vox92.net Forum

Sharp

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sharp

  ABA liga

  https://sport.hrt.hr/580284/crvena-zvezda-tuzila-aba-ligu-na-sudu-u-zagrebu Ako je bila već ova vijest nemojte zamjeriti, ja sam to maloprije čuo.
 2. Sharp

  ABA liga

  I zato što su imali takav budžet taj klub više ne postoji na ozbiljnom nivou.
 3. Kako da ne, s obzirom da ga i osobno poznajem već dugi niz godina možda sam subjektivan, ali meni je on najbolji hrvatski (su)komentator na televiziji, osim NBA lige komentira i hrvatsko prvenstvo i ostale stvari koje HRT prenosi. Baš je elokventan i lijepo ga je za slušati + zna puno o košarci što je dobitna kombinacija za komentatora. On je krenuo u trenerske vode kao jako mlad, sjećam se da je prvo dugo radio u omladinskim pogonima nekoliko klubova u Zagrebu, a kasnije je bio pomoćnik dugo godina u Ciboni da bi onda u sezoni 12/13 nakon odlaska Mršića postao glavni trener i u toj sezoni osvojio kup i domaće prvenstvo. Sljedeće sezone dovode Spahiju pa odlazi iz Cibone, jedno vrijeme je bio na Kosovu, pa kratko u Cedeviti kao glavni trener druge ekipe, a zadnji angažman koji je imao je bio u Južnoj Koreji. Inače dugo godina preko ljeta radi s Bojanom Bogdanovićem pa je s te strane jako dobro upoznat s NBA ligom.
 4. Sharp

  ABA liga

  Ovaj novinar je nebitan, linkao sam taj tekst jer se sličan sentiment provlači u hrvatskim medijima već neko vrijeme, a pogotovo od odlaska Cedevite koja je najviše stajala iza ABA lige. Možemo sad diskutirati zašto je to tako, ali činjenica je da i naš nacionalni savez ne podržava regionalnu ligu (jer zahtijeva da svi igraju domaće prvenstvo od početka do kraja) i da se stvari koje nemaju direktno veze s hrvatskim klubovima, ali bacaju lošu sliku na ovo sve poput ovog valjanja u blatu između Zvezde i Budućnosti i upitne prohodnosti prema EL koriste kao argumenti (uz sve one ostale koji imaju direktne veze s položajem našim klubova) za priču da je ABA izgubila svoj smisao i da se treba tražiti neko drugo rješenje.
 5. Sharp

  ABA liga

  Za one koji se pitaju kako se na ovo sve gleda u Hrvatskoj. https://sportskikod.com/bjezite-iz-aba-lige-nek-vas-noge-nose/ Sve više i više ljudi je ovakvog mišljenja u posljednje vrijeme, pogotovo nakon onog cirkusa u finalu prošle sezone i odlaska Cedevite u Ljubljanu.
 6. Ako ovo Dolphinsi uzmu naručujem Fitzmagijin dres još ove večeri.
 7. Bože, ako te ima, ne dozvoli da se Patsi sad izvuku...
 8. Također čestitke mom protivniku, znao sam da su mi šanse minimalne nakon ozljeda Evansa i Parkera, a Saquon je sinoć odigrao onako kako igra cijele sezone, jako slabo i s takvim prvim pickom izboriti playoff je bio uspjeh.
 9. Oba WR-a mi izletila u prvom poluvremenu s ozljedama nakon što su solidno krenuli (Evans i Parker), mogu već sad čestitati protivniku na prolazu dalje...
 10. Barem se tvoj defanzivac Smith nije ozlijedio na početku utakmice.
 11. Sretan sam što sam s prvim pickom poput Saquona koji je ispao bust i kasnijim izborom AJ Greena kojeg sam vukao cijelu sezonu (i radi kojeg sam dropovao Huntera Henrya) izbjegao začelje, a kamoli što sam ušao u playoff. Na kraju su me spasili low dollar izbori s waivera, sve ove za koje sam dao puno para sam brzo vratio nazad.
 12. Čestitke Kantu, ja sam ovo kolo toliko osakaćen na rbu da sam startao JD McKissica i Raheema Mosterta, a tako ne možeš očekivati pobjedu protiv ozbiljnog protivnika.
 13. Moju ekipu su poharale ozljede na najjače, zasad sam u OK poziciji što se utrke za playoff tiče, ali ovim tempom neću imati koga staviti do kraja sezone jer sam potrošio cijeli budžet za waiver wire. 😅
 14. Sharp

  ABA liga

  Ovo je slikano 2006. u Tivoliju. Dosta je svjež tad bio i video uradak dotične sa slike.
 15. Sharp

  ABA liga

  Zamojski se navodno doselio u Istru i zato sudi aba ligu od ove sezone.
×
×
 • Create New...