Jump to content

Sharp

Član foruma
  • Posts

    622
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sharp's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

1.6k

Reputation

  1. Odluka je ispravna (nesportska na Aleksi). Sve ostalo (prvenstveno način na koji su došli do nje) - ne. Ovdje nema inicijalne odluke, faul ili nesportska, svejedno. Bez toga oni koliko je meni poznato nemaju pravo to gledati osim ako se ne radi o physical altercationu, a to ovaj tip faula nije (osim ako nije nedavno nešto mijenjano, ali u to ne vjerujem).
  2. Očito nisi gledao Krka - Mornar. Tri levela ispod ovog. Mogle bi dvije ekipe ispasti iz ABA1 nakon dugo vremena.
  3. Ovo. Ali da je Aco medijska kurva - apsolutno da je. Zadnjih godinu dana otkako je ponovno u ratu s našim savezom preselio se u regionalne vode i sad stvarno posvuda iskače iz paštete.
  4. Penal je čist kao suza. Jedino što nisam siguran je li bi isto bio sviran da se desio na drugoj strani u 90+.
  5. Zadar osvojio kup, Luka Božić u finalu protiv Cibone triple double 27-10-10 i naravno MVP nagrada.
  6. Ne vjerujem da će se Vasa vraćati ovo ljeto s obzirom da ima ugovor od 8 mil za iduću sezonu. Mislim da je realnije ljeto 2025. zato što tad ulazi u posljednju godinu ugovora koja je i team option.
  7. Zanimljivo. Vidim da Anwil kao pobjednik prošle sezone je ove opet igrao Europe cup. Izraelska Nes Ziona godinu dana prije Turaka isto nije išla u BCL. Uglavnom, čim vidim ekipe s Kosova i Azerbajdžana u glavnom ždrijebu jasno mi je o čemu se tu radi.
  8. Ovaj Fiba Europe cup je baš krš od natjecanja. Ima li pobjednik barem garantirano mjesto iduće sezone u Fiba CL? Ako nema ne vidim koji je smisao istog pošto je očito da primaju baš bilo koga bez ikakvog kriterija.
  9. Hoću li dobiti ban ako ga predložim kao pojačanje na Zvezdinoj temi?
  10. Mrtva trka večitih što se šuta za 3 tiče večeras.
  11. Najčešće je, ali ne mora uvijek biti da kontrola lopte i početak momenta šuta znači da su obje ruke na lopti, može biti i u jednoj ako je takav pokušaj šuta na koš. Bitno je da se smatra da je završio dribling i krenuo moment šuta.
  12. Mora biti out of bounds odluka za challenge. Za obrnuto bi mogao challenge (sude aut, a zapravo ga uopće nije bilo), ovdje ne.
  13. Dovoljna je jedna ako druga istovremeno nije van graničnih linija.
  14. The location of a player is determined by where he/she is touching the floor. While he/she is airborne, he/she retains the same status he/she had when he/she last touched the floor. This includes the boundary line, the centre line, the 3-point line, the free-throw line, the lines delimiting the restricted area and the lines delimiting the no- charge semi-circle area. Dakle, aut je.
×
×
  • Create New...