Jump to content
Vox92.net Forum

Sharp

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lagan je understatement of the century.
 2. Sad tek vidim da imam ukupno 2. najbolji skor ovaj tjedan, a izgubio za bod i pol od top scorera. Sahranila me pats obrana.
 3. Ja sam Sandersa nudio okolo za nekog tight enda jer imam solidnu dubinu na WR-u, ali ga srećom nitko nije htio. Još da ga glupan nisam maknuo s flexa na klupu u zadnji tren imao bih šanse za pobjedu i u ovom tjednu, ovako čestitke Mr Robotu. Također pozdravljam i Ryana Fitzpatricka i od srca mu želim da mu ženske članove familije tako oplode kao što je on mene jučer oplodio. NE obrana je skupila 45 jebenih bodova, to još nisam u svojoj dugogodišnjoj fantasy karijeri vidio da QB skupi manje yardi nego što ih protivnički tim ima na njegovim pickovima.
 4. Neki će posegnuti za njima puno ranije, moje mišljenje je da ih uzimaš s 2 posljednja picka. Pogledaj dobro tko s kime igra week 2 i prema tome uzmi obranu, a kickera pogotovo ostavi za posljednju rundu jer si u ligi od 10 ekipa pa ćeš imati ogroman izbor.
 5. Prva 4. picka (Zeke, CMC, Saquon, Kamara) su ti svi tu negdje, doslovno ovisi o tome koji ti je osobno draži. Prema tome ako možeš birati pick uzmi 3. ili 4. overall jer ti je maltene svejedno kojeg od ta 4 ćeš uzeti. Nakog toga prati kako ide draft i biraj igrače po tome kakav value predstavljaju, nemoj se fiksirati na određenu poziciju (osim toga da ne uzimaš qba među prvima, to je moj osobni savjet) i obranu i kickera ostavi za kraj.
 6. https://www.fantasypros.com/2019/09/fantasy-football-rankings-rest-of-season-week-2-2019/ ovo su nekakvi rest of season rankingsi, trebali bi ti biti od pomoći
 7. A treba mi i za ovaj tjedan, pričekao bih do petka da vidim hoće li igrati.
 8. Dobri ljudi koji imate dva solidna TE-a, trejdajte mi jednog.
 9. Solidan prvi week. Vombatima više sreće drugi put.
 10. Ode Mahomesu ankle. edit. vratio se!
 11. http://bfst.to/watch/nfl-red-zone.php dobar redzone
 12. ESPN's Chris Mortensen reports Antonio Brown sought advice from social media consultants to "accelerate" his release from the Raiders. Dobro će se uklopiti u New England.
 13. A baš sam mislio da nema načina da mi postanu više antipatični nego što jesu, kad ono...
 14. Evo ti jedan zanimljiv članak, nije klasični preview, ali može se tako tumačiti. https://www.espn.com/nfl/story/_/id/27526889/barnwell-how-all-32-nfl-teams-win-super-bowl-liv
 15. Ako dobro vidim, imao je pick na turnu 2-3 (tj. ja sam, on je imao pick prije i poslije mene) i ako je htio Ertza morao ga je tad uzeti. Pretpostavljam da ga je uzeo prvim od ta dva picka jer nije htio riskirati da ga ja uzmem odmah nakon.
×
×
 • Create New...