Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Dobro su se držali Litvanci ali im je ponestalo ideje na kraju a Slovenci uvek mogu da odigraju neki lagani pnr. Ofanzivni skok Slovenije isto bitan faktor, nisu smeli zeleni to da dozvole nikako. Sabonis dosta loš generalno, slabo prolazi njegova gurka ovde. Ipak, nisu loši Litvanci i mogu da namuče i Francusku. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 3 minutes ago, bosMan_jr said: Sabonisu ne treba cuvar uopste @uini u kom smislu. sjebao je danas ali ne bih ja to uzimao kao aksiom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ne znam da li mi je utisak ispravan,nisam bas pratio rad čoveka, ali ovaj Sekulić mi se čini da nije dorastao da vodi ovako dobru ekipu Slovenije. Drugi utisak: sudije su mnogo slabe (što se negde i znalo). Čini mi se da su nekim diskutabilnim odlukama pogurale Slovence na kraju, iako mi je neopisivo drago što su zmajčeki dobili Litvance. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Uz ipak poprilicnu bledu partiju tornjeva, Litvanija se odlicno drzala, pa neretko i vodila, do samog kraja. Upropastice oni nekoga, to je sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Bogami Dončić vrhunski fokusiran do kraja tekme u kojoj em što su ga mučki tukli, em što ga nije išao šut, stisnuo zube i radio za ekipu, podijelio 10 asistencija. Ali što je Tobey oplodioooooooo 😲 neka neko javi Valančijunasu i naročito Sabonisu da su trenutno najtraženiji pojmovi na Only Fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Strasno koliko amaterski radi rts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 5 minutes ago, uini said: u kom smislu. sjebao je danas ali ne bih ja to uzimao kao aksiom. Pa raspravljali smo je li potreban Bjelica ili Kuridza ili neko treci koga nemamo da bismo ga zaustavili. Deluje da bih i ja posluzio, imam 203 plus sam ok lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 5 minutes ago, Beonegro said: Bogami Dončić vrhunski fokusiran do kraja tekme u kojoj em što su ga mučki tukli, em što ga nije išao šut, stisnuo zube i radio za ekipu, podijelio 10 asistencija. Ali što je Tobey oplodioooooooo 😲 neka neko javi Valančijunasu i naročito Sabonisu da su trenutno najtraženiji pojmovi na Only Fans Sve je lakse sa Lukom u ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 4 minutes ago, bosMan_jr said: Pa raspravljali smo je li potreban Bjelica ili Kuridza ili neko treci koga nemamo da bismo ga zaustavili. Deluje da bih i ja posluzio, imam 203 plus sam ok lik daj bože ako ispadne tako (da ovi naši koji su u sastavu reše ovako sabonisa, ti si enigma : )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 jaki su i jedni i drugi. litvanci stvarno imaju probem na pleju + jokubaitisa i lekavicijusa ce svi da napadju u odbrani. opet imaju jonasa i sabonisa i kuzminskasa i grigonisa i gedraitisa. zajebani su. slovenija ocekivano, brzi napadi, puno suteva za 3, ako krenu da udvajaju luku puno prostora, iskakanja se kaznjavaju zicerima za centre. imaju dragona i luku, to je samo po sebi dovoljno. cancar je u formi, tu je i jaka i prepelic. tobi koji je i dobar suter. tesko ih je zaustaviti i spustiti ispod 80 poena, jako tesko. igraju prebrzo, svi cepaju trojke, non stop gledaju da trce u ledja. jos luka 1/8 trojke i opet lagano 90+ poena. ne znam kako su ih nemci spustili i onako odrali, verovatno su usli slabije u tekmu, a i ne treba im puno ta pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Dosta praznih mesta i u meču u kom je Gruzija domaćin. Inače, mora se priznati da je Fiba dobar posao uradila sa terminima za prvi dan. Uspeli su, u skladu sa mogućnostima, poprilično dobro uklopiti utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 53 minutes ago, Miki28 said: Odlican igrac. Uvijek odlican za reprezentaciju Kao svojevremeno Bik aka Maciulis, nista ne igra cele godine i onda za rrprezentaciju plodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Malo me nervira taj narativ kako ćemo protiv litvanskih tornjeva. Pa to je njihova muka što u modernoj košarci imaju dva (kvalitetna) drveta dole, a suviše su dobri individualno da bi ih razdvajao. Luka i neki drugi pnr majstor to buši kao deca u maratoncima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) sabonis i valanciunas nisu drvad, bar ne kako ja shvatam taj pridev Edited September 1, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Mnogo se mi frljamo nazivom "drvo" za navijace jedne reprezentacije koja ima Rileta u 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Dobro, nisu drvad nego "sporonogi" centri. Litvanci bolje igraju kad ih razdvoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Uf, ovaj Mamu je hodajuci highlight. Ukucao preko Bakoa. Gruzijci se vratili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ranicu se ako Belgija ode na SP, a mi ne... Sa sudijama ce biti totalno ludilo. Nit znanja, nit iskustva kad je 'vruce', nit autoriteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 3+ minuta 1 koš iz igre. Kako su napeti 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Kakav criple fight Belgija-Gruzija, ovo je zlocin protiv kosarke 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Jbt Albicy i dalje igra za Francuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 6 minutes ago, Niky Vestern said: Kakav criple fight Belgija-Gruzija, ovo je zlocin protiv kosarke Ništa manji zločin je gledati takve dve reprezentacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 minute ago, Skyglider said: Ništa manji zločin je gledati takve dve reprezentacije Jbg, produžetak je. A i gledam konkurente CG za prolaz. Ovo što sam odgledao je blagi očaj, po ovome bi trebalo obije ekipe da prederu bez problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Kakva bitka Belgije i Gruzije Nije ne znam kakav kvalitet, ali izginuše na terenu svi. Tabu rešio trojkom na 3 sekunde do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Tabu ugasio svetlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts