Strane reprezentacije - Page 103 - Fudbal - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Мџе said:

Od ostalih reprezentacija sa jakom mladom osnovom u Evropi imamo Grčku, Tursku i Rusiju od kojih očekujem dobre rezultate u budućnosti.

Kao i Oguzan Ozjakup, ili Fedor Calov xD
Nedavno videh Ignjatijeva u alzirskoj ligi. S 18g je igrao za Krasnodar jbt.

Neveruem im 😄 , ni jednima ni drugima 😄 

Hronicni podperformeri u fudbalu.

Posted
4 hours ago, Don Dusko said:

S obzirom da ste citav produzetak(a i kad su ovi poveli 2:0) gledali kako da se dodjete do penala...Jeste zasluzeno Francuska prosla.

Ne znam ko tvrdi da nije.

Posted
1 hour ago, RatzenStadt said:

Kao i Oguzan Ozjakup, ili Fedor Calov xD
Nedavno videh Ignjatijeva u alzirskoj ligi. S 18g je igrao za Krasnodar jbt.

Neveruem im 😄 , ni jednima ni drugima 😄 

Hronicni podperformeri u fudbalu.

Vreme će pokazati. Za Čalova nije kasno a Ignatijev nikada nije bio talenat kao što su sada Tjukavin, Batrakov i Danil Prucev. A mislim da ni Ozjakup nije bio na nivou Gulera i Jildiza.

Posted
17 hours ago, Мџе said:

Hrvati još cede suvu drenovinu jer su im Modrić i Perišić medju najboljim igračima. Kad oni odu biće nova generacija. Koja ima dosta zanimljivih mladih igrača tako da će biti interesantno videti dokle će dogurati.

Bit ćemo na natjecanjima. Dalje je nemoguće prognozirati. Jedini problem je što ne vidim špica koji če igrati u najvećim klubovima. Veznjaci i obrana će svi bit u TOP 20 klubova. Mislim na prvih 11.

Posted

Ako budete imali ostatak tima na nivou ovkom pričaš, dovoljno je da špic bude korektan, da radi na terenu i da se kapira sa ostatkom tima. Ne bi bio prvi slučaj da neko u reprezentaciji bolje klikne i bolje igra nego u klubu.

Posted
6 hours ago, Bugl Khan said:

Bit ćemo na natjecanjima. Dalje je nemoguće prognozirati. Jedini problem je što ne vidim špica koji če igrati u najvećim klubovima. Veznjaci i obrana će svi bit u TOP 20 klubova. Mislim na prvih 11.

Glavno pitanje je koliko će njih biti nosioci u svojim klubovima kao Gvardiol i Šutalo ili b opcija kao Ivanušec, Stanišić i Kovačić. To će napraviti najveću razliku.

Posted

Bosna, Rumunija, Kipar, Austrija i San Marino je najsmesnija grupa u istoriji evropskih kvalifikacija za svetsko prvenstvo

• Like 1
Posted (edited)

Bosna praktično ima baraž u rukama. Utakmica sa Rumunijom kući je meč lopta za njih. Neće biti lako, Rumuni mi generalno izgledaju kao bolja reprezentacija ali kod kuće mogu pasti i bolje ekipe. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted
4 hours ago, Barkley#34 said:

Ne bi bio prvi slučaj da neko u reprezentaciji bolje klikne i bolje igra nego u klubu.

Živi primer ti je Perišić. Ubedljivo najbolji igrač Hrvatske na svim SP gde je igrao.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Мџе said:

Glavno pitanje je koliko će njih biti nosioci u svojim klubovima kao Gvardiol i Šutalo ili b opcija kao Ivanušec, Stanišić i Kovačić. To će napraviti najveću razliku.

A ovisi što smatraš pod nosiocima. Prvih 11? Prva 3?