McLeod Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Realno je ta grupa teza, ali da pravi neku razliku - ne pravi. Ne vidim razlog za dramu.
Bugl Khan Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 9 hours ago, bergkamp bcd said: Citao sam na nekom hrvatskom forumu da su za pobedu protiv Francuske, kao, CG je nezgodna, Ceska moze da dobije svakog itd. U sustini ti ljudi prate samo velike nacionalne timove i komsiluk i nisu svesni da su i Island i Azerbejdzan tezi protivnici od CG. Bice da je u pitanju nesvesno verovanje kako smo mi sa ovih prostora superiorni u odnosu na sve ove slabije reprezentacije koje su nam daleko. Nije to ja mislim. Nego ljudi ne prate baš. Ne znaju o Hrvatskoj, di će znat od Ukrajini li Češkoj. Osobno mislim da bi u prvih 11 trebali igrati "glavni" i oni u najboljoj formi. Ali tu se hvali Martinović(koji grije klupu u Eintrachtu), a ismijava mutavi Budimir (koji je 3. strijelac La Lige). Kada je bio pozivan a imao 2 gola na kontu i još zapucavao zicere za rerezentaciju, u redu. Ali sada, ne. Kako onda da znaju snagu grupe di je Ukrajina, s kojom nam nikad nije bilo lako: kvalifkacije za EURO 1996 4:0(H), 0:1(A), Playoff za SP 1998 2:0(H), 1:1(A) (tu smo otišli u Kijev s 2:0 iz Zagreba odradit posao. Do 20. minute su poveli preko Ševčenka, koji nam je par puta prošao kroz obranu kao da je nema, i sudac im je poništio regularan gol...onda je Bokšić iz ničega zabio za 1:1 i tu su oni mentalno pali), u kvalifikacijama za SP 2010. 2:2(H), 0:0(A), u kvalifikacijama za SP 2018. 1:0(H), 2:0(A). To nam je jedina pobjeda tamo. Da nismo dobili, ne bi išli u Rusiju. To je ujedno Dalićev debi za reprezentaciju. S Azerima smo se susreli 2 puta u kvalifikacijama. Oba puta smo kod njih igrali X. S Islandom smo igrali u playoffu za SP 2014. Kod njih smo igrali X, doma dobili. U kvalifikacijama za Rusiju smo na Islandu izgubili, doma dobili. SČesima smo igra na EURU 2016 di su nam se nekako izvukli i od 2:0 u zadnjih 10 min izjednačili na 2:2, i 2020 EURO, gdje smo bili očajni, smo igrali 1:1. S Crnom Gorom i Faranima nismo nikad igrali, ali nije upitno da smo jači. Sad sam pogledao FIFA ranking,Transfermarkt i Sofu. Grupa s Ukrajinom je neupitno jača: Grupa D 25. Ukrajina (9 igrača u Ligama 5) 70. Island (6 igrača u Ligama 5) 117. Azerbajdžan (nemaju igrača u Ligama 5)Grupa L 42. Češka (10 igrača u Ligama 5) 73. Montenegro (2 igrača u Ligama 5) 137. Farski Otoci (nemaju igrača u Ligama 5) 1
Ljubitelj baklave Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Cesi i Ukrajna, mala je razlika, znaju Cesi da zabrljaju u kvalfikacijama, ali su daleko od neozbiljnog tima. Nista nisu slabiji od Ukrajne , posebno sto ovi i nemaju domaci teren, Cesi znaju na EURU da odu daleko, izbacili Holandiju u 1/8 2021 na EURU, sa druge strane, mislim da gostovati Islandu i Crnoj Gori je mala razlika, s tim sto mislim da je teze u CG gostovati, vise se napale i naloze i mogu da iznenade i favorite, znali su ranije i sa Englezima da igraju kuci. A sad dobise i Tursku , a Turcima je ta utakmica sve znacila tj plasman u A diviziju. Nisam siguran da je grupa sa Ukrajnom i Islandom teza od Ceha i CG.
diego Posted Sunday at 08:25 PM Posted Sunday at 08:25 PM (edited) Opasno peglanje Francuza i Hrvata, Francuzi resili da idu na sve ili nista nakon poraza u prvoj tekmi, napaljeni kao mladi majmuni ali za sad "gore u zelji", dosta promasenih zicera i zuti za Mbapea koji je lako mogao da bude i crveni. Edited Sunday at 08:25 PM by diego
Bax Posted Sunday at 08:27 PM Posted Sunday at 08:27 PM Šta je Kimih prodao Žabarima iz kornera, klasičan gol s malog fudbala iq 200
Del Piero Posted Sunday at 08:58 PM Posted Sunday at 08:58 PM Fali Francuskoj kreativan veznjak, ali i devetka.
holden c. Posted Sunday at 09:19 PM Posted Sunday at 09:19 PM Ne kapiram kako ovo nije penal za Italiju, wtf, sto bi rekli mladi
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 09:39 PM Posted Sunday at 09:39 PM Kakav power play Francuske zadnjih 30min. Zastrasavajuci su.
Xpert Posted Sunday at 09:41 PM Posted Sunday at 09:41 PM Koliko prsti na svim utakmicama! 3 od 4 odose u produzetke, a i ta cetvrta Ger - Ita od 3:0 do 3:3.
Don Dusko Posted Sunday at 10:21 PM Posted Sunday at 10:21 PM Mbappeu treba 10 sansi da bi mozda dao 1 gol.
Don Dusko Posted Sunday at 10:31 PM Posted Sunday at 10:31 PM 22 minutes ago, Мџе said: Šta radi brat. Masi penal brat.
Don Dusko Posted Sunday at 10:40 PM Posted Sunday at 10:40 PM Zasluzeno a Rvatima se nije isplatila taktika na penale pa da se provucemo. 1
Stiletto Posted Sunday at 10:58 PM Posted Sunday at 10:58 PM Ali Livaković koji se šest puta baca desno i ne odbrani nijedan. Sedmi put ode levo ali šut Upamekana ne bi skinuo ni da je i tad krenuo desno.
Polivalentni Stevica Posted Sunday at 11:54 PM Posted Sunday at 11:54 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Au kako uzasan penal Yamala. Njegov ili Ronaldov večeras,mrtva trka.
Bugl Khan Posted Monday at 01:30 AM Posted Monday at 01:30 AM (edited) 2 hours ago, Don Dusko said: Zasluzeno a Rvatima se nije isplatila taktika na penale pa da se provucemo. Kad dobijemo na penale, imali smo sreće. Kad izgubimo na penale, zasluženo je. 2:0, 0:2- Rvatma se nije isplatila taktika da se provuku na penale. Zato Ortugalcima, Panjolcima i Rancuzima je. 🤣 Edited Monday at 01:34 AM by Bugl Khan 1 1
McLeod Posted Monday at 01:59 AM Posted Monday at 01:59 AM Vama svaka cast iskreno ja sam mislio da kad vam ova generacija prodje zenit da ste barabar s nama, igrate mnogo bolje od ocekivanja. Mada ste danas bili losi, fakat
Bugl Khan Posted Monday at 02:19 AM Posted Monday at 02:19 AM Bili smo jezivi. Ali je u Splitu bilo 2:0, a tu 0:2. Jedino što su Francuzi imali sreće pa dobili na penale.
Dzo23 Posted Monday at 07:31 AM Posted Monday at 07:31 AM Francuska mnogo bolja. Nije trebalo da dođe do penala uopšte. Zastrašujući kvalitet imaju mada moglo bi da ih košta to što nemaju pravu "desetku".
Don Dusko Posted Monday at 08:43 AM Posted Monday at 08:43 AM (edited) 7 hours ago, Bugl Khan said: Kad dobijemo na penale, imali smo sreće. Kad izgubimo na penale, zasluženo je. S obzirom da ste citav produzetak(a i kad su ovi poveli 2:0) gledali kako da se dodjete do penala...Jeste zasluzeno Francuska prosla. Edited Monday at 08:43 AM by Don Dusko
Мџе Posted Monday at 08:56 AM Posted Monday at 08:56 AM Hrvati još cede suvu drenovinu jer su im Modrić i Perišić medju najboljim igračima. Kad oni odu biće nova generacija. Koja ima dosta zanimljivih mladih igrača tako da će biti interesantno videti dokle će dogurati. Od ostalih reprezentacija sa jakom mladom osnovom u Evropi imamo Grčku, Tursku i Rusiju od kojih očekujem dobre rezultate u budućnosti.
Dzo23 Posted Monday at 09:37 AM Posted Monday at 09:37 AM Ivan Jovanović je preporodio Grke. Nevjerovatne rezultate postižu kako je sjeo na klupu. Između ostalog tukli su Engleze u Engleskoj i sinoć rasturili Škote u Škotskoj. Aero Planino takođe fantastično vodi Turke koji nastavljaju sa odličnim rezultatima. Rašrafili su Madjare u dvomeču. 2
Recommended Posts