Drug Crni Posted January 12, 2025 Posted January 12, 2025 On 12/30/2024 at 11:32 PM, Drug Crni said: Milanović je praktično kandidat svega od levog do desnog centra. On je pokupio glasove i socijalista i liberala i manjina i demohrišćana. Pokupio je sve ono što je i HSS-ovska Hrvatska. Konačan rezultat će to i pokazati. On će dobiti zbir svih partija levice i centra. To je oko 70% u Hrvatskoj. Toeto.
40Wins Posted January 14, 2025 Posted January 14, 2025 jel moguce da i u hrvatskoj izvode ovakve teletabise, kao sto su nase kebare, djuridji, stase itd.
Helena Posted January 14, 2025 Posted January 14, 2025 Zoki: "Ovo je poruka Plenkoviću, ne meni" Genije Inače, videla sam da je u Istri bilo 90 za njega, 10 za Primorca.
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da dignem malo pozornost na Lijepu Našu ... ok Njihovu, al ko da je naša Utrka za najbolju novu hrvatsku riječ - brzovid, skliznik i strojumlje... Joj sad kad naša budnosvješćujušča ekipa šizne 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, fancy said: Da dignem malo pozornost na Lijepu Našu ... ok Njihovu, al ko da je naša Utrka za najbolju novu hrvatsku riječ - brzovid, skliznik i strojumlje... Joj sad kad naša budnosvješćujušča ekipa šizne Var zovu presudnik hhhaaa Edited 4 hours ago by Tex_Willer 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad smo već ovde, da pomenem da je Kroejša pre neki dan dobila A investicioni rejting od strane S&P. Ekonomski tigar za to vreme ima BBB-. 2
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, fancy said: Joj sad kad naša budnosvješćujušča ekipa šizne Zašto si morao da vozdigneš ovu temu? Divani li se o njojzi pred čardacima? Jesu li društvene mreže već sažežene ognjem ljutijem? Edited 1 hour ago by DJ_Vasa
DameTime Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 3 hours ago, fancy said: Da dignem malo pozornost na Lijepu Našu ... ok Njihovu, al ko da je naša Utrka za najbolju novu hrvatsku riječ - brzovid, skliznik i strojumlje... Joj sad kad naša budnosvješćujušča ekipa šizne Mislim da je reč koja tebe najviše zanima upravo budosvješće, zar ne?
fancy Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 3 minutes ago, DameTime said: budosvješće Ja i Buda smo na ti 17 minutes ago, DJ_Vasa said: Zašto si morao da vozdigneš ovu temu? Divani li se o njojzi pred čardacima? Videh na TG upis od drugara direktno iz ZG, prvo sam mislio da je zezanje pa sam udario search, kad ono stvarno... nije loše, ima potencijala 1
berti Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago A jesu budaletine. Neverovatno da i mi nismo jos krenuli sa ovakvim idiotarijama
DJ_Vasa Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 10 minutes ago, berti said: A jesu budaletine. Neverovatno da i mi nismo jos krenuli sa ovakvim idiotarijama Jesmo, evo za 2024: https://n1info.rs/kultura/posle-duhoklonuca-koja-ce-biti-najbolja-nova-srpska-rec-u-konkurenciji-zasebljiv-ponesusa-starozenja/ Bilo je i za 2025: https://nova.rs/kultura/23-reci-u-uzem-izboru-za-najbolju-novu-srpsku-rec/ I jedno i drugo su konkursi i takmičenja neformalne prirode od kojih obično nema ništa.
berti Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Jede mi se, da ne kazem sta, od ovakvih debilizama.
Recommended Posts