Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Izjednaci AEK. Dinamo u drugom poluvremenu zasad ne lici na ekipu iz prvog. 

Sad su počeli igrati opet. Meni djeluje da je Dinamo dosta bolja ekipa.

Posted (edited)
10 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Izjednaci AEK. Dinamo u drugom poluvremenu zasad ne lici na ekipu iz prvog. 

Gledam onaj slobodnjak za AEK pre izjednačenja. Pa otprilike kao kad je Partizan imao protiv Radničkog za pobedu. I postavila se dva igrača AEK-a u živi zid ali odmah iza njih idu dva igrača Dinama. A ovi iz Radničkog u istoj situaciji se još i odmakli od  partizanove dvojke u živom zidu :classic_cool:

Edited by Alexandar
Posted
6 minutes ago, Alexandar said:

Gledam onaj slobodnjak za AEK pre izjednačenja. Pa otprilike kao kad je Partizan imao protiv Radničkog za pobedu. I postavila se dva igrača AEK-a u živi zid ali odmah iza njih idu dva igrača Dinama. A ovi iz Radničkog u istoj situaciji se još i odmakli od  partizanove dvojke u živom zidu :classic_cool:

NAma je falilo baš ta dva igrača, a oni su čuvali stative....:smiley53:

Posted (edited)
2 minutes ago, Bugl Khan said:

Jel ovaj golman Stanković vaš?

Austrijanac, tamo odrastao.

Ima i nastupe za A selekciju Austrije.

Rodom iz Bijeljine.

Edited by Bax
  • Thanks 1
Posted (edited)
48 minutes ago, Manoly said:

Ne znam samo sta su ljudi gledali svih ovih godina da bi dizali hajp zbog Tsca ili Cuke u jevropi...

Ne ljudi vec mediji, ljudi koj i prate i realni su znaju kakvo je stanje.Naravno uvek imas one koji se primaju na napise i lozenja

Edited by KingOfTheBongo
Posted
Just now, Alexandar said:

Dinamo kao da je pustio gol

Najgore što je Bišćan trener koji je poznat da prvo utegne obranu. A primili smo 2 presmiješna gola, dozvolili još par šansi, dok su oni stajali u bloku gotovo savršeno. 

Posted

Nevjerovatan pad Dinama u drugom poluvremenu. U prvom su poprilicno razbili AEK, Grci imali srece sto su samo jedan primili i onda u drugom poluvremenu kao da je totalno drugi tim izasao. 

Posted

Jbt, je li ovaj Maksimir i dalje nesto sređjuju, grade... Otkad znam za sebe oni tu nesto muljaju.. Ruznijeg stadiina vala na svetu nema

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...