bekrinjo Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Edžim umesto da realizuje zicer za +14 u doskoku nehotnično nokautira Tavareša, sudije nakon snimka sude nesportski i sada je samo +8 za Unikahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Lepo, lepo ... bravo za Unikahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Prosla Unikaha! Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Unikaha u finalu, izbaciše Barsu pa Real u 72 sata. Gotivna ekipa. Real očajan i za 3, samo 9 asistencija a izgubili su i bitku u skoku što je presedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Nadam se da će uzeti trofej posle pobede nad Barsom i Realom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Ali kakav skup legendi u drugom polufinalu, Marselinjo, Ribas, Tomić, Vives 😁 Za Marselinjo sam mislio da se penzionisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Kup kralja nikad ne razočara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 1 hour ago, Green23 said: Ali kakav skup legendi u drugom polufinalu, Marselinjo, Ribas, Tomić, Vives 😁 Za Marselinjo sam mislio da se penzionisao Gde da zaboravis Sermadinija. Potpuna ludnica. Dornekamp na 20 sekundi do kraja pravi jedan od najglupljih poteza koje sam video, ali Huventud ne samo da ne koristi taj poklon, nego primaju odlucujuci kos iz kontranapada. Tomic u poslednjih par minuta 2/4 sa bacanja, promasen zicer i jedan potez u rangu Dornekampa. Povlaci obruc u trenutku kad lopta nakon polaganja Guya ulazi u kos i tako ponistava poene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 10 hours ago, Del Piero said: Tomic u poslednjih par minuta 2/4 sa bacanja, promasen zicer i jedan potez u rangu Dornekampa. Povlaci obruc u trenutku kad lopta nakon polaganja Guya ulazi u kos i tako ponistava poene. Klasican Ante "choker" Tomic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Nije prikladna tema, al ajde ... kad čujem naše klince kako se žale na uslove u školskim salama 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Lud je Marselinjo. Dva puta za poluvreme pogađa sa centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Bresa (ovog puta bez Duleta Ristica) je na dobrom putu da dobije Virtus u finalu kupa. Bez obzira na Tea, ovako koncipiran Virtus mi je jedna od najbzvz ekipa u Evropi. S druge strane, zali boze sto Keni Gebrijel nije imao mozga, bas bi imao lepu EL karijeru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 (edited) Prvi trofej u istoriji za Brešu!!! Odlična utakmica Delavalea i zaslužena pobeda dok Virtus bio baš kljakav. Edited February 19, 2023 by propolis Inače kapiten Breše je veteran David Moss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Marcelinho sa 40 godina je bolji od 90% backup plejeva u EL. Kakva jebena majstorcina! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Odlično finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Pakuj Kalinoskog i Kartera 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Sjajana zabava ovo finale 🙂 sad mi je zao sto gledah Italijane mesto prvog poluvremena Spanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Zasluženo osvojila Unikaha. Odlično su odigrali ceo turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Unikaha naređala redom Barselonu, Real i Tenerife. Tri prvoplasirane ekipe iz ACB lige trenutno. Baš sam navijao za njih večeras je su zaslužili da osvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Ja gledao finale nemačkog kupa. Bajern - Oldenburg 90:76. Bajern prilično lagano dobio i kontrolisao čitav meč, ali je bilo zanimljivih momenata. Iako je kasnije razlika prerasla i do, čini mi se, 18 poena, Oldenburg se uvek vraćao na 10-12, ali nije uspevao da spusti više iako su bili u naletu. Lučić 18 poena, 5 trojki i jednom fauliran na šutu za 3, ubacio sve. Jaramaz nije igrao. Kod Oldenburg zanimljiv neki lik Rasel. Ja prvo mislio onaj iz Mornara, ista građa, frizura, slično kretanje po terenu, dribling, ludilo. 😄 Ali se setih da je onaj iz Mornara otišao u Galatu. Ovaj se zove DeWayne, a "iz Mornara" je Daron, jelte. Spoiler Uglavnom, lik je ubacio 28 poena, mnogo racionalniji u napadu, u odbrani odgovorniji od ovog "našeg" Rasela. Protiv Ludvizburga je ubacio 26. Još jedan zanimljiv lik iz Oldenburga je bivši igrač KKP, Trej Dreksel. Ubacio je 21, igrao agresivnu odbranu, u napadu takođe agresivan i raznovrsan, 2 puta 2+1, 2 trojke, kontre, skokovi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 10 minutes ago, uvrnuto said: Ja gledao finale nemačkog kupa. Bajern - Oldenburg 90:76. Bajern prilično lagano dobio i kontrolisao čitav meč, ali je bilo zanimljivih momenata. Iako je kasnije razlika prerasla i do, čini mi se, 18 poena, Oldenburg se uvek vraćao na 10-12, ali nije uspevao da spusti više iako su bili u naletu. Lučić 18 poena, 5 trojki i jednom fauliran na šutu za 3, ubacio sve. Jaramaz nije igrao. Kod Oldenburg zanimljiv neki lik Rasel. Ja prvo mislio onaj iz Mornara, ista građa, frizura, slično kretanje po terenu, dribling, ludilo. 😄 Ali se setih da je onaj iz Mornara otišao u Galatu. Ovaj se zove DeWayne, a "iz Mornara" je Daron, jelte. Reveal hidden contents Uglavnom, lik je ubacio 28 poena, mnogo racionalniji u napadu, u odbrani odgovorniji od ovog "našeg" Rasela. Protiv Ludvizburga je ubacio 26. Još jedan zanimljiv lik iz Oldenburga je bivši igrač KKP, Trej Dreksel. Ubacio je 21, igrao agresivnu odbranu, u napadu takođe agresivan i raznovrsan, 2 puta 2+1, 2 trojke, kontre, skokovi... Braća ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 1 hour ago, uvrnuto said: Još jedan zanimljiv lik iz Oldenburga je bivši igrač KKP, Trej Dreksel. Ubacio je 21, igrao agresivnu odbranu, u napadu takođe agresivan i raznovrsan, 2 puta 2+1, 2 trojke, kontre, skokovi... Meni je prava misterija da on nije dobio sansu u Partizanu... Da li taj decko ima neki psihicki problem, low IQ, ili sta je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 49 minutes ago, Kooineeperk said: Meni je prava misterija da on nije dobio sansu u Partizanu... Da li taj decko ima neki psihicki problem, low IQ, ili sta je u pitanju? Mislim da se nisu baš sve kockice složile, pre nego nešto od ta dva što si naveo. Taman je dobio šansu pa je polomio prste na ruci. Zatim je došao Željko, ambicije su porasle, a on se vraćao iz povrede. Nešto slično kao i Glas, čini mi se. Bili su tu u pogrešno vreme. Plus povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Unikaha ima baš gotivnu ekipu, iako je kvalitetom dosta ispod Baskonije i Valensije, kamo li od blizanaca. Uvek sam gotivio Unikahu kao klub, kao i njihovu kombinaciju boja i dresove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts