Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malopre naletim na Galatasaraj - Bujučkeče. 3 min do kraja, vodili gosti i reko aj da odgledam do kraja. Ispostavilo se kao odlična odluka. Na 9s do kraja posle dva ubačena bacanja 6 razlike za goste, 79:85. Kori Volden daje trojku posle 2s napada za 82:85. Gosti pri izvođenju lopte prave faul u napadu. Lopta se izvodi ispod koša i Habaca (neki čupavi lik koji, čini mi se, igra četvorku i kog sam prvi put video u životu) koji je pre toga dao 2 trojke u zadnjih par minuta, ostaje sam na liniji za 3. Naravno daje koš za izjednačenje. Ide se u produžetak jer gosti nisu uspeli da daju koš za nepunih 4s koliko su imali, mada su imali 2 pokušaja.

Nakon produžetka dobio Bujučekmeče 96:101.

Pre ovoga sam, ove sezone, gledao neke 3-4 utakmice turskog prvenstva i sve su bile zanimljive. 

Posted (edited)

Kevin Porter Jr u Paoku do kraja sezone. Izgleda da su njemu sva vrata u NBA zatvorena. Ako mu se igra, a ima tek 23 godine i nije zaradio neke ogromne pare od košarke (ugovor mu je trebao biti 80miliona na 4 godine, ali sve ukupno je zaradio oko 20) on je definitvo igrač koji bi pravio samo takvu razliku u Evroligi. 

Edited by jabadabaadu
Posted
7 hours ago, jabadabaadu said:

Kevin Porter Jr u Paoku do kraja sezone. Izgleda da su njemu sva vrata u NBA zatvorena. Ako mu se igra, a ima tek 23 godine i nije zaradio neke ogromne pare od košarke (ugovor mu je trebao biti 80miliona na 4 godine, ali sve ukupno je zaradio oko 20) on je definitvo igrač koji bi pravio samo takvu razliku u Evroligi. 

Eh da je PredragSaša još u klubu, ovaj bi se odmah bondovao sa njim 😁

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Brat od Korneta said:

@Kankkunen

Kakav igrac...

Zeza se covek u Australiji (odnosno Novi Zeland ali su ista liga), mislim da je vreme za povratak u Evroligu. 🙂

Malo je falilo da dođe početkom februara, al jbg. :classic_sad:

Stara sam ja čekalica, otom - potom ... :classic_cool:

Posted

Zanimljiv EL klasiko kao i uvek, dobi Barsa koja je vodila ceo meč al imao je i Real svoje šanse. Llull već počinje da bude problem za Real, upadljivo je štetan a i dalje odapinje ono svoje bez pardona.

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Danas derbi Fener vs Efes.

Ocekujem dosta zanimljivih komentara ako sad dobije Fener. 😄

Sve pare na Fener. 

Fener juri prednost domaceg terena, ima pobedu manje (ali i utakmicu manje) a u medjusobnom skoru je 1-0 za Efes i +1. Znaci bice im dovoljna pobeda od 2 razlike da zauzmu prvo mesto i onda cak imaju prostora i za jedan kiks do kraja ligaskog dela (jos 5 utakmica posle toga im ostaje zajedno sa jednom zaostalom).

Ovo mi je jos logicnije da dobije Fener nego ono u EL 🙂 pogotovo posle te izgubljene.  

Posted

Ja sa zapitam svaki put kad gledam ovaj Fener kako je Sanli uspeo da igra u Efesu Barsi i Feneru kakvo drvo nista nije bolji ni ovaj Motli on osim snage nista drugo nema verovatno najgluplji igrac u Evropi svaki pokret mu je na silu i na snagu nema kosarkaskih pokreta sav je krut 

Posted
25 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Ja sa zapitam svaki put kad gledam ovaj Fener kako je Sanli uspeo da igra u Efesu Barsi i Feneru kakvo drvo nista nije bolji ni ovaj Motli on osim snage nista drugo nema verovatno najgluplji igrac u Evropi svaki pokret mu je na silu i na snagu nema kosarkaskih pokreta sav je krut 

U Efesu i Feneru zbog pravila broja domacih igraca posto su turski igraca daleko manjeg kvaliteta od nasih ali u Barsi sto ga je dovodio nejasno dosta. 

Posted
On 4/8/2024 at 11:13 PM, Brat od Korneta said:

U Efesu i Feneru zbog pravila broja domacih igraca posto su turski igraca daleko manjeg kvaliteta od nasih ali u Barsi sto ga je dovodio nejasno dosta. 

Šanli je dobru odbranu peglao u poslednjoj sezoni u Efesu plus je imao lepu pracku iz pik end popa. Bio je jedan od glavnih igrača na F4.