Brat od Korneta Posted March 24 Share Posted March 24 1 hour ago, uvrnuto said: https://sportklub.n1info.rs/posts/legenda-u-legendi-najbolji-asistent-u-istoriji-acb-lige Marselinjo Uertas postao najbolji strelac španske lige u istoriji. Prestigao Pabla Lasa. Nisam imao pojma da je Laso bio rekorder do sad, pa čak ni da je igrao na visokom nivou. 😄 Ni naslov nisi procitao. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted March 24 Share Posted March 24 Alimpijevic juce deklasirao Karsijaku 115-66, a inace Karsijaka je 4. na tabeli u jakoj turskoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 24 Share Posted March 24 Malopre naletim na Galatasaraj - Bujučkeče. 3 min do kraja, vodili gosti i reko aj da odgledam do kraja. Ispostavilo se kao odlična odluka. Na 9s do kraja posle dva ubačena bacanja 6 razlike za goste, 79:85. Kori Volden daje trojku posle 2s napada za 82:85. Gosti pri izvođenju lopte prave faul u napadu. Lopta se izvodi ispod koša i Habaca (neki čupavi lik koji, čini mi se, igra četvorku i kog sam prvi put video u životu) koji je pre toga dao 2 trojke u zadnjih par minuta, ostaje sam na liniji za 3. Naravno daje koš za izjednačenje. Ide se u produžetak jer gosti nisu uspeli da daju koš za nepunih 4s koliko su imali, mada su imali 2 pokušaja. Nakon produžetka dobio Bujučekmeče 96:101. Pre ovoga sam, ove sezone, gledao neke 3-4 utakmice turskog prvenstva i sve su bile zanimljive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 24 Share Posted March 24 2 hours ago, Brat od Korneta said: Ni naslov nisi procitao. 😄 Jesam, i tekst. Greška. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted March 27 Share Posted March 27 Minsk je nakon 34 poraza zabeležio i prvu pobedu u VTB ligi, pobedili su Astanu kod kuće 60-58... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Kevin Porter Jr u Paoku do kraja sezone. Izgleda da su njemu sva vrata u NBA zatvorena. Ako mu se igra, a ima tek 23 godine i nije zaradio neke ogromne pare od košarke (ugovor mu je trebao biti 80miliona na 4 godine, ali sve ukupno je zaradio oko 20) on je definitvo igrač koji bi pravio samo takvu razliku u Evroligi. Edited April 1 by jabadabaadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 2 Share Posted April 2 7 hours ago, jabadabaadu said: Kevin Porter Jr u Paoku do kraja sezone. Izgleda da su njemu sva vrata u NBA zatvorena. Ako mu se igra, a ima tek 23 godine i nije zaradio neke ogromne pare od košarke (ugovor mu je trebao biti 80miliona na 4 godine, ali sve ukupno je zaradio oko 20) on je definitvo igrač koji bi pravio samo takvu razliku u Evroligi. Eh da je PredragSaša još u klubu, ovaj bi se odmah bondovao sa njim 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted April 6 Share Posted April 6 @Kankkunen Kakav igrac... Zeza se covek u Australiji (odnosno Novi Zeland ali su ista liga), mislim da je vreme za povratak u Evroligu. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 6 Share Posted April 6 5 minutes ago, Brat od Korneta said: @Kankkunen Kakav igrac... Zeza se covek u Australiji (odnosno Novi Zeland ali su ista liga), mislim da je vreme za povratak u Evroligu. 🙂 Malo je falilo da dođe početkom februara, al jbg. Stara sam ja čekalica, otom - potom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 7 Share Posted April 7 Valensija prodisala, odraše Baskoniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 7 Share Posted April 7 4 minutes ago, Kankkunen said: Valensija prodisala, odraše Baskoniju. Verovatno je bio tihi bojkot prethodnog trenera koji je kulminirao protiv ASVEL-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 7 Share Posted April 7 Zanimljiv EL klasiko kao i uvek, dobi Barsa koja je vodila ceo meč al imao je i Real svoje šanse. Llull već počinje da bude problem za Real, upadljivo je štetan a i dalje odapinje ono svoje bez pardona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 8 Share Posted April 8 Danas derbi Fener vs Efes. Ocekujem dosta zanimljivih komentara ako sad dobije Fener. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 8 Share Posted April 8 1 minute ago, Don Dusko said: Danas derbi Fener vs Efes. Ocekujem dosta zanimljivih komentara ako sad dobije Fener. 😄 Sve pare na Fener. Fener juri prednost domaceg terena, ima pobedu manje (ali i utakmicu manje) a u medjusobnom skoru je 1-0 za Efes i +1. Znaci bice im dovoljna pobeda od 2 razlike da zauzmu prvo mesto i onda cak imaju prostora i za jedan kiks do kraja ligaskog dela (jos 5 utakmica posle toga im ostaje zajedno sa jednom zaostalom). Ovo mi je jos logicnije da dobije Fener nego ono u EL 🙂 pogotovo posle te izgubljene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 8 Share Posted April 8 Imaju ogromnu prednost u domacim igracima. Biberovic i Sanli su Dzordani u odnosu na sve sto ima Efes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 8 Share Posted April 8 Fener - Efes trajaće do sutra. Inače, zanimljiva utakmica, sudije nekim svojim odlukama ubijaju ritam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 8 Share Posted April 8 Koje drvo je Sartac Sanli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 8 Share Posted April 8 To bi bilo to. Pustio ili ne Fener, isto im se vata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 8 Share Posted April 8 Jak je Efes i u domacici ce izgleda dobiti Fener i to rutinski. Saras se bas izivljava nad Yamom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 8 Share Posted April 8 Sjajna tekma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted April 8 Share Posted April 8 Ja sa zapitam svaki put kad gledam ovaj Fener kako je Sanli uspeo da igra u Efesu Barsi i Feneru kakvo drvo nista nije bolji ni ovaj Motli on osim snage nista drugo nema verovatno najgluplji igrac u Evropi svaki pokret mu je na silu i na snagu nema kosarkaskih pokreta sav je krut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted April 8 Share Posted April 8 25 minutes ago, Grobarcina1992 said: Ja sa zapitam svaki put kad gledam ovaj Fener kako je Sanli uspeo da igra u Efesu Barsi i Feneru kakvo drvo nista nije bolji ni ovaj Motli on osim snage nista drugo nema verovatno najgluplji igrac u Evropi svaki pokret mu je na silu i na snagu nema kosarkaskih pokreta sav je krut U Efesu i Feneru zbog pravila broja domacih igraca posto su turski igraca daleko manjeg kvaliteta od nasih ali u Barsi sto ga je dovodio nejasno dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 13 Share Posted April 13 UNICS - CSKA 88:78 Dimitrijević 40p 15/20 iz igre 7/9 trojke 6sk 9a 52 indeks 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted April 16 Share Posted April 16 Pred početak PO je CSKA smenio Emila Rajkovića i na njegovo mesto doveo Andreasa Pistolisa koji je bivši pomoćni iz ere Itudisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 16 Share Posted April 16 On 4/8/2024 at 11:13 PM, Brat od Korneta said: U Efesu i Feneru zbog pravila broja domacih igraca posto su turski igraca daleko manjeg kvaliteta od nasih ali u Barsi sto ga je dovodio nejasno dosta. Šanli je dobru odbranu peglao u poslednjoj sezoni u Efesu plus je imao lepu pracku iz pik end popa. Bio je jedan od glavnih igrača na F4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts