Prijatelj Mitar Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Pankov, Krsticic, Srnic...Cao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Motika nema mjesta ni na pripremama gdje razlicitih 11 igra po poluvrijeme. Pa je l' moguce da je toliko los/slabo trenira/nesto trece? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Pankov, Krsticic, Srnic...Cao.Mustafa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Motika nema mjesta ni na pripremama gdje razlicitih 11 igra po poluvrijeme. Pa je l' moguce da je toliko los/slabo trenira/nesto trece?Uđe Motika 6 minuta pre kraja.Prucev solidan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 1 hour ago, mister-no said: Koji k.se Krstičić uigrava umesto malog Stankovića da promovišu.. Stanković je poslat u Kragujevac koliko ja znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 2 hours ago, mister-no said: Ispočetka, posle nije bio ni na klupi. Kada je pokazao koliko ne zna, doduše imao i neke povrede. Guran bi on bio i dalje da nije vukao tu povredu zgloba cele vreme. 1 hour ago, mister-no said: Uđe Motika 6 minuta pre kraja. Prucev solidan. Prucev vrlo fino igra,zaprepastio sam se,izgleda ipak zna nesto.Samo mi deluje da treba igrati iza spica. 54 minutes ago, Don Juan said: Stanković je poslat u Kragujevac koliko ja znam. U Napretku je Stankovic,zajedno sa Knezevicem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 19 minutes ago, Polivalentni Stevica said: U Napretku je Stankovic,zajedno sa Knezevicem. Da,da. Kruševac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 2 hours ago, fradler said: Ovaj mali Lekovic veze nema, cija je to kombinacija zna li se? Nisam baš pažljivo ispratio prvo poluvreme pa ne mogu da sudim, ali nisam takav utisak stekao o klincu. Meni je delovalo da ima tremu. Elem, primetio sam 2 stvari, jak fizički i daje pas sa obe noge prilično sigurno. Šta je tebe navelo na takav utisak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Fizicki je dobar, ali nista drugo mi se nije svidelo, deluje nespremno za seniorski fudbal. Preplasen, trom, bas lose se postavlja... Slican bled utisak mi je ostavio svaki put, a i u mladoj repki. Kod npr. Erakovica, Spajica, Pavlovica, Milenkovica se na prvu videlo da ce biti igraci, za ovog mi deluje da bi bilo rizicno staviti ga u 11 protiv Lucana. Mozda i nije kombina, ali definitivno mi se vise dojmio onaj Djuric koji je pusten niz vodu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 On 1/12/2023 at 12:54 PM, Drug Crni said: Jel moguce da nasi samo gledaju povredjene,rekovalescente i sl? Kupujmo jeftino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Meni je isto Prucev ostavio dobar utisak. Nekako je direktan, ima dobar pas, ne bježi od igre..Nadati se da ce vidjeti loptu u narednom periodu. Mituljikic isto korektan, ne mogu reci da se vidi neka razlika izmedju njega i ovih iskusnijih. Mislim da bi sa nekim fudbalskim Duskom Ivanovicem ovaj tim bio bas zajeban. A obzirom da imamo fudblaskog Vladu Jovanovica, takav rezultat ce nam i biti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Lepa provera danas, za prvu pripremnu odlicna igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 Ne izgleda ovaj novi Nikolic lose, ako nista drugo barem je osvezenje u odnosu na Gobelju. Lici mi na Zuleta Stojkovica i fizicki i igracki. Svakako se nadam da cemo dovesti boljeg igraca na desnog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 52 minutes ago, СтелаРоса said: Ne izgleda ovaj novi Nikolic lose, ako nista drugo barem je osvezenje u odnosu na Gobelju. Lici mi na Zuleta Stojkovica i fizicki i igracki. Svakako se nadam da cemo dovesti boljeg igraca na desnog beka. Nisam gledao juče, pa ne znam formaciju, ali nadam se da ćemo probati 3-4-2-1 sa Nikolićem i Azaravovim po bokovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ben i zvanično predstavljen u APOELu ... ugovor na 2,5 godine ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 7 minutes ago, mare80 said: Ben i zvanično predstavljen u APOELu ... ugovor na 2,5 godine ... Moralo je izgleda tako da bude, ali meni nekako žao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Jebiga i meni je ... nekako mi je uz ludog Kangu , kilavog Rodića i Borjana simbol ove Zvezde u postGrofovoj eri ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 BIG BEN! 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Srecno ti bilo Big Bene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Bas mi zao sto nas Ben napusta, bas gotivna glava. Nadam se da ce ga nasi vratiti sa nekom drugom ulogom, ako se on bude opredelio da nakon igracke karijere uplovi u te vode. Donald u Graficaru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 (edited) Evo sad pročitah na MaxBet da je Vodja slava mu i milos' kod Marića obznanio da ćemo u podstanare,spremaju kao nekakvu rekonstrukciju Marakane ... Edited January 16, 2023 by mare80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 48 minutes ago, mare80 said: Evo sad pročitah na MaxBet da je Vodja slava mu i milos' kod Marića obznanio da ćemo u podstanare,spremaju kao nekakvu rekonstrukciju Marakane ... Kao podstanari možemo samo kod komšija, ako hoćemo da igramo LŠ i LE. Ako ne, onda ćemo morati da uradimo isto što i Dinamo Zagreb, da nađemo stadion, da ga renoviramo i prilagodimo UEFA standardima, pa tek onda da renoviramo naš stadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 12 minutes ago, Don Juan said: Kao podstanari možemo samo kod komšija, ako hoćemo da igramo LŠ i LE. Ako ne, onda ćemo morati da uradimo isto što i Dinamo Zagreb, da nađemo stadion, da ga renoviramo i prilagodimo UEFA standardima, pa tek onda da renoviramo naš stadion. Uvek mozemo da igramo u Beču, tamo smo na domaćem terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 1 minute ago, Perkos2 said: Uvek mozemo da igramo u Beču, tamo smo na domaćem terenu Pa sad možemo i tamo, ali ako se plasiramo u LŠ neka iskoriste deo para da renoviraju neki od stadiona u Beogradu (OFK, Obilić, Čukarica...). Naravno može se gledati i južno u Kragujevac, Niš, Gornji Milanovac, ali to bi izazvalo revoluciju među navijačima. Sledeća opcija je da sačekamo Nacionalni stadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Bice lepi ovi stadioni, jedino ne znam ko igra fudbal u Loznici i Zajecaru. Ozbiljne stadione treba da imaju Nis, Novi Sad i Kragujevac, a pristojne ostali koji imaju kakvu takvu tradiciju igranja superlige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts