Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

Just now, TB Told said:

Komentator koji hvali taktiku Čukaričkog, a oni do sada dva puta prešli centar u drugom poluvremenu i dopustili Zvezdi gomilu šuteva na gol. 

Pa dobro, imali su oni svoje momente. Igraju kako i koliko mogu.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Don Juan said:

Pa dobro, imali su oni svoje momente. Igraju kako i koliko mogu.

U prvih pola sata, a onda su prestali da pokušavaju bilo šta napred, to je klasičan kukavičluk srpskih trenera koji se prodaje kao taktika. Evo imali su dve dobre situacije kada su krenuli napred, da su to pokušavali ranije možda bi nešto i zavisilo od njih, ovako je zavisilo samo od preciznosti Zvezdinih napadača.

Link to comment
Share on other sites

Od starta se mogao osetiti i videti neki negativizam u ekipi. Ne znam zasšto?
Naravno,Pešić je prednjačio. S kim se on svađa ceo meč? Ceo život,zapravo? Koji taj čovek problem ima? Šta,kao smetaju mu glasine da što mislimo da je očajan? Pa jeste. Kad je govedo.

Rakonjac je balvan..i to veliki balvan.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

јесам ли ја лош човјек што се не радујем трофеју јер је голове дао Пешић...цијели живот сам уз Звезду, нешто слично сам осјећао једино кад Човић неком дода лопту на тројци, а ја навијам да тај промаши да се не би писала асистенција...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Moram reći da mi je drago kad vidim Milojevića ovako iskreno srećnog. Drago mi je da odlazi ali isto tako drago mi je da odlazi sa oba pehara. Biće on veliki trener. Sada nije bio samo trenutak za nas. Hvala mu i vidimo se jednog dana. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Baš zanimljiva utakmica. Čukarički nije ništa posebno, ali imaju neki plan igre koji sprovode. Na kraju smo zasluženo uzeli. Napravili smo stvarno dosta prilika pred njihovim golom. 

 

Borjan odavno nema kvalitet da bude prvi golman. Suklja se na staru slavu. Samo je u ovoj sezoni napravio barem pet kardinalnih kikseva. 

 

Azarov je jedno od interesantnijih pojačanja u poslednjih par sezona. Ima atribute koje treba da ima bek u savremenom fudbalu. 

 

Kangva je isto izuzetno intrigantan igrač. Mislim da će se dopasti Baharu. 

 

Katai više ne može da bude starter. Može da ulazi sa klupe da odigra pola sata. 

 

Pešić stalno vodi neke ratove. Imam osjećaj da lik ima problem sa samim sobom. Nadam se da ga više nećemo gledati. 

 

Rakonjac sve više liči na klasično JSL drvo. 

 

Na kraju zasluženo uzimamo oba trofeja, ali Evropa je jedino pravo mjerilo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Čukarički je igrao bez tri bitna igrača i to se osetilo, meni se samo ne dopada njihova fizička pripremljenost a igrali su ono što su mogli. Zvezda ništa, na individualni kvalitet i fizičku spremnost dobila meč, za Evropu mora mnogo.mnogo bolje a za srpske livade moze i šiljo

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Kvaratskhelia said:

ali imaju neki plan igre koji sprovode

 

Ma kakav plan igre. Autobus parkirali plus onaj fenomenalan gol iz kornera. Par prekida imali i to je sve. Ok, to se cesto i radi u situacijama kao sinoc kad si apsolutni autsajder, ali Cukaricki nije nista uradio posebno sinoc, Zvezda je apsolutno izdominirala i bilo je pitanje trenutka kada ce krenuti i golovi. Realan rezultat je 4-1. Ali kup, dekoncentracija... i dese se promasaji.

 

Borjan plivao kao da ima 17 godina a ne 36. Uzas.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Константин said:

Што се мене тиче овом надобудном олошу Пешићу џаба и 5 голова, најурити га подхитно из клуба и дезифинковати свлачионицу!

 

Svetom vodicom, pope, da se takvo zlo vise nikada ne zapati kod nas :smiley50:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...