Marvin Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ajmo pirotjanac: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 https://nova.rs/sport/kosarka/milenko-tepic-zamenio-nenada-krstica-potpredsednik-kosarkaski-savez-srbije/ Milenko novi potpredsenik KSS. Što bi se reklo, neko njega dobro gura. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 12 minutes ago, Marvin said: Ajmo pirotjanac: Može pasoš za Obrvu 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ne moze 😛 Quote Davis was also a member of the 2014 national team that won the gold medal in the 2014 FIBA Basketball World Cup over Serbia on September 14. He averaged 12.3 points, 6.6 rebounds and 2.1 blocks per game in 9 games played, while shooting 54.9% from the field Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 3 minutes ago, Marvin said: Ne moze 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 https://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=21&nav_id=2321338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Lako moze da se desi da dobijemo Kanadu i Letoniju u prvoj grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Hajahahahahahahaa ja ne mogu da verujem, ovo je vrhunac FIBA debilizma da ovi iz prvog sesira idu na treci, peti i sedmi sesir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 21 minutes ago, Snjofko said: Hajahahahahahahaa ja ne mogu da verujem, ovo je vrhunac FIBA debilizma da ovi iz prvog sesira idu na treci, peti i sedmi sesir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja sam zamišljao da iz svakog šešira - tiera ide jedna ekipa ali ja izgleda puno zamišljam. posle evroliga tupava, ovi su kraljevi mamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Mi da se šutiramo u guzicu što ćemo da izbegnemo uvek neugodne Italijane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 2 hours ago, Snjofko said: Hajahahahahahahaa ja ne mogu da verujem, ovo je vrhunac FIBA debilizma da ovi iz prvog sesira idu na treci, peti i sedmi sesir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Na zadnjem SP su zrebani sesiri 2,3,6,7 kao i 1,4,5,8. Ne znam za ovo svetsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 2 minutes ago, Pero_Cameron said: Na zadnjem SP su zrebani sesiri 2,3,6,7 kao i 1,4,5,8. Ne znam za ovo svetsko. 1/3/5/7 2/4/6/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Quote Geografska pravila su sledeća - ne može više od jedne ekipe iz Azije, Afrike i Amerike da bude u grupi, dok svaka grupa mora da ima obavezno jednu, ali maksimalno dve selekcije iz Evrope. Da pojednostavimo, iz Šešira 3 Grčka, Italija i Nemačka ne mogu da budu u istoj grupi sa Španijom iz Šešira 1, odnosno Brazil ne može sa SAD. Takođe, Letonija i Gruzija iz Šešira 6 ne mogu u grupu gde će već biti dva evropska tima, pošto Šešir 2 čine Francuska, Srbija, Slovenija i Litanija, dok je Crna Gora u Šeširu 4. Filipini su automatski smešteni u Grupu A, a SAD kao komercijalni partner u Grupu C. Japan je u Grupi E, a Slovenija automatski u Grupi F, dok je Kanada u Grupi H. Komplikovano jeste, al jbg. taka su pravila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) 7 hours ago, Snjofko said: Hajahahahahahahaa ja ne mogu da verujem, ovo je vrhunac FIBA debilizma da ovi iz prvog sesira idu na treci, peti i sedmi sesir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nema to nikakve veze - nakon sto se naprave nove grupe u drugoj fazi, u svakoj je projektovano da bude po jedna ekipa iz prvog, drugog, treceg i cetvrtog sesira. Dakle, ne vidim kako je ovakvim zrebom ostecena bilo koja reprezentacija - osim sto bi ekipama iz 5. sesira vise odgovaralo da budu u grupi sa ekipama iz 4. nego iz 3. sesira, ali to je opet manje - vise nebitno jer je cilj proci u 1/4 finale, sam plasman u 2. fazu ne znaci apsolutno nista. Edited April 21, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 (edited) 4 hours ago, goldberg said: Nema to nikakve veze - nakon sto se naprave nove grupe u drugoj fazi, u svakoj je projektovano da bude po jedna ekipa iz prvog, drugog, treceg i cetvrtog sesira. Dakle, ne vidim kako je ovakvim zrebom ostecena bilo koja reprezentacija - osim sto bi ekipama iz 5. sesira vise odgovaralo da budu u grupi sa ekipama iz 4. nego iz 3. sesira, ali to je opet manje - vise nebitno jer je cilj proci u 1/4 finale, sam plasman u 2. fazu ne znaci apsolutno nista. Tacno. Narocito je kostur u doigravanju konstruisan tako da ne postoji "slaba strana kostura" vec ekipe iz grupa I, J, K, L (druga faza) idu na obe strane kostura. Edited April 22, 2023 by Problem sa licnim greskama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 7 hours ago, goldberg said: Nema to nikakve veze - nakon sto se naprave nove grupe u drugoj fazi, u svakoj je projektovano da bude po jedna ekipa iz prvog, drugog, treceg i cetvrtog sesira. Dakle, ne vidim kako je ovakvim zrebom ostecena bilo koja reprezentacija - osim sto bi ekipama iz 5. sesira vise odgovaralo da budu u grupi sa ekipama iz 4. nego iz 3. sesira, ali to je opet manje - vise nebitno jer je cilj proci u 1/4 finale, sam plasman u 2. fazu ne znaci apsolutno nista. Kako nema veze? Kakva druga faza? Ko garantuje prolaz u drugu fazu? Ti kao neko ko je u prva 4 na listi treba da imas bolju poziciju od onih koji su izmedju petog i osmog mesta. Nema manje-vise nebitno i da ti odredjujes sta je kome cilj i da li je plasman u drugu fazu nekom nesto znaci. Mozda je cilj USA da samo prodju u drugu fazu i svojim rankingom na listi su zasluzili laksi zreb nego neko ko je osmi na listi. Mi kao drugi sesir dobijamo mogucnost lakog protivnika iz cetvrtog sesira umesto garantovanog jakog protivnika iz treceg sesira, dok ovi iz prvog sesira koji su ispred nas idu na garantovano jakog protivnika iz treceg sesira. Zreb je tu da bude pravedan po nekom matematickom principu, ne da se odokativno procenjuje da li ima veze ili ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 On 4/20/2023 at 10:26 AM, uvrnuto said: https://nova.rs/sport/kosarka/milenko-tepic-zamenio-nenada-krstica-potpredsednik-kosarkaski-savez-srbije/ Milenko novi potpredsenik KSS. Što bi se reklo, neko njega dobro gura. A Krstica nije niko gurao nakon sto je podrzao SNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 najgluplji detalj je sto ce ekipe koje podju u drugu fazu igrati ponovo medjusobno 🤪 dakle od 24 utakmice druge faze, 8 ce biti ponovljene utakmice ekipa koje su bile zajedno u grupi u prvoj fazi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Ovo bi bilo po meri A Filipini Italija Novi Zeland Angola B Srbija Venecuela Gruzija Liban C SAD Grcka Finska Jordan D Litvanija Crna Gora Meksiko Egipat E Spanija Nemacka Dominikanska Republika Japan F Slovenija Portoriko Letonija Juzni Sudan G Australija Brazil Iran Obala Slonovace H Francuska Kanada Kina Zelenortska ostrva I 1. Srbija 2. Italija 3. Gruzija 4. Novi Zeland J 1. SAD 2. Litvanija 3. Grcka 4. Crna Gora K 1. Spanija 2. Slovenija 3. Letonija 4. Nemacka L 1. Francuska 2. Kanada 3. Australija 4. Brazil Cetvrtfinale Srbija - Litvanija Spanija- Kanada SAD - Italija Francuska - Slovenija Polufinale Srbija - Spanija SAD - Francuska Finale Srbija - SAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 1 hour ago, hk1 said: najgluplji detalj je sto ce ekipe koje podju u drugu fazu igrati ponovo medjusobno 🤪 dakle od 24 utakmice druge faze, 8 ce biti ponovljene utakmice ekipa koje su bile zajedno u grupi u prvoj fazi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 (edited) 10 hours ago, Snjofko said: Mi kao drugi sesir dobijamo mogucnost lakog protivnika iz cetvrtog sesira umesto garantovanog jakog protivnika iz treceg sesira, dok ovi iz prvog sesira koji su ispred nas idu na garantovano jakog protivnika iz treceg sesira. Zreb je tu da bude pravedan po nekom matematickom principu, ne da se odokativno procenjuje da li ima veze ili ne. Ne citas pazljivo, zreb je matematicki ravnopravan prema svim ekipama iz prva cetiri sesira, jedino nije prema ekipama iz 5. i 6. sesira kada se radi o plasmanu u drugu fazu. @hk1 Ili si ti pogresno protumacio ono sto pise na sajtu takmicenja ili je ono sto pise na sajtu takmicenja zamenjeno nekim drugim pravilima. Edited April 22, 2023 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Kako je ravnopravan prema ekipama iz prvog sesira na primer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Pa isto ti dodje da li ce na ekipe iz treceg sesira u prvoj ili drugoj grupnoj fazi, svakako moraju na njih. Svakako moras igrati protiv njih pre knock out faze. Isto vazi za ekipe iz svih sesira. Po meni nije ni nepravedan prema ekipama iz treceg sesira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 24 minutes ago, Snjofko said: Kako je ravnopravan prema ekipama iz prvog sesira na primer? Tako sto je ekipama iz prvog sesira valjda svejedno da li igraju protiv ekipa iz petog ili sestog sesira (ako pricamo o plasmanu u 2. fazu). Uzmi, na primer, dve grupe koje si ti sa sastavio: D Litvanija Crna Gora Meksiko Egipat E Spanija Nemacka Dominikanska Republika Japan Na prvi pogled je ovde Litvanije u prednosti, ali jasno je da je manje-vise svejedno i jednima i drugima da li igraju protiv Meksika ili Dominikanske Republike, a nova grupa ce sadrzati i Litvaniju i Spaniju i Nemacku, tako da ce tu svi igrati sa svima pre 1/4 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts