iamsho4sho Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Koja smo mi komedija od reprezentacije na celu sa pirocancem penzionerom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 https://www.instagram.com/reel/Chcq12GASow/?igshid=MDJmNzVkMjY= Malo ih isibajte, nemo' da se plasimo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 1 minute ago, iamsho4sho said: Koja smo mi komedija od reprezentacije na celu sa pirocancem penzionerom. Brate je li mora svugde gde se pojavis da siris negativnu energiju? 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Koliko Italijani imaju kretnji u jednom napadu mi nemamo za 5 napada. 3 puta brze igraju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Šta god da uradimo na prvenstvu... Rano je za mračenje... Ali meni Micić nikad nije bio simpatičan kao igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 2 minutes ago, iamsho4sho said: Koja smo mi komedija od reprezentacije na celu sa pirocancem penzionerom. Ja druge nemam da gledam a tebi ako se ne svidja nemoj, i kao sto kolega iznad rece ne moras svugde svoju negativu iznositi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ne brinite, u drugom ce uci Teo da razmrda ekipu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) Pre koju godinu sam izrazio zabrinutost, šta će biti kad iz reprezentacije odu tzv. old-school plejevi poput Tea i Jovića, a organizaciju igre preuzme Micić, koji u Efesu više gleda kako da opauči trojku sa 10 metara ili rešava situacije u napadu jedan na jedan. On jednostavno nije plej koji asistira, ili to radi jako retko. A šut nam je bio dosta drven i ranije (ne računajući Bogdana) pa ni na konto toga se nećemo baš ovajditi. Italijani nam opet prodaju basketaške fore kao i na kvalifikacionom turniru za OI. A trojke standardno ne promašuju. Edited August 19, 2022 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Porađamo poene bukvalno, dok oni sve rešavaju uigranim akcijama. Ajd što meko igramo, ali nije mi jasno šta Pešić ovde isprobava. U odbrani smo tragični, izvrteli su nas kao juniore, preslikan Beograd. Kažem, bar ja ću suditi o nekoj igri protiv Grka, ali ovo je baš loše. Primismo čak 53 poena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Baš se mučimo. Ili nešto vješto skrivamo ili su nas žabari pročitali u svemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Sve mi se čini da će Jaramaz biti neki treći plej a da će Nedović da glumi pleja dok Vasa bude na klupi. Teo je bio prekopotreban al nas je matori baš sjebao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 1 minute ago, PavNO1 said: Baš se mučimo. Ili nešto vješto skrivamo ili su nas žabari pročitali u svemu. Skrivamo nekog boljeg od jednog od najboljih kreatora koje je Evripska kosarka ikad vidjela. Samo cekam da vidim koji su to bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Šta znam, meni ne smeta što ne igramo agresivnu odbranu, jednostavno nije vredno takvog rizika. Problem su mi kretnje u istoj uz povremeno očigledno gubljenje. Što se tiče napada, jeste statičan, ali čak i uz to da Italijani igraju agresivno kao da je finale i da pošteno biju mi smo opet dali preko 40 i to bez ikakve šuterske rapsodije. Dakle, rezerve ima ihahaj. Inače, mislim da taj "nikakav" Jaramaz ima bar pet asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 3 minutes ago, Barkley#34 said: Šta znam, meni ne smeta što ne igramo agresivnu odbranu, jednostavno nije vredno takvog rizika. Problem su mi kretnje u istoj uz povremeno očigledno gubljenje. Što se tiče napada, jeste statičan, ali čak i uz to da Italijani igraju agresivno kao da je finale i da pošteno biju mi smo opet dali preko 40 i to bez ikakve šuterske rapsodije. Dakle, rezerve ima ihahaj. Inače, mislim da taj "nikakav" Jaramaz ima bar pet asistencija. Stvarno mislis da mi kalkulisemo u odbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Bio bi red da se bar malo pošibamo. Kad su se već oni naložili, a i dužnici su nam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ne znamo sta igramo u napadu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Davi Vaso loptu, davi. Italijani veoma jednostavna, leprsava kosarka. Sipaju i ne pitaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 4 minutes ago, Issey said: Bio bi red da se bar malo pošibamo. Kad su se već oni naložili, a i dužnici su nam... I mene nerviraju smaraci na temi koji mrace posle prvog promasenog suta, ali nisam bas za to da se bijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Djelujemo za klasu slabiji od Italijana. Nekako mi je teško povjerovati da oni imaju strašno dobar dan, a mi kao krijemo karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 (edited) 5 minutes ago, Snjofko said: I mene nerviraju smaraci na temi koji mrace posle prvog promasenog suta, ali nisam bas za to da se bijemo. Ne bi bilo loše malo pokazati zube... Teško da imamo nešto od toga da nas ponovo ponize kao prošle godine... A ide ka tome... Edited August 19, 2022 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Mucno gledati ovu nemoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ugasih stream, sa većim zakašnjenjem ali ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 19 minutes ago, Miki28 said: Skrivamo nekog boljeg od jednog od najboljih kreatora koje je Evripska kosarka ikad vidjela. Samo cekam da vidim koji su to bolji To je to. Ne treba Teo a čovjek je za Micića MJ lično. Lično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Nema ovde šta da se traži. Gasi svetlo, motaj kablove. Samo da privedemo utakmicu kraju a da se niko ne povredi. Za ostalo neka vidi Pešić sa svojim "odteaboljim" plejevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Mlitavost vodi apatiji. Kuridza, Menion mora od tebe da se ko od zida da se odbije. Ajd malo karaktera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts