DameTime Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 12 minutes ago, Magia said: Uzete vec karte za Prag i zavrsni vikend u Berlinu. Ako donesem srece kao sto sam u Kini.. Povedi Frensisa za kontraefekat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Magia said: Uzete vec karte za Prag i zavrsni vikend u Berlinu. Ako donesem srece kao sto sam u Kini.. Trebalo te je ostaviti u Kini, za svaki slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Marvin said: Ja uzeo karte za 1/4 finale, 14. 09. Pa sad nasi nek ne budu prvi u grupi ako ih nije sramota. I ja isto, doduse sam uzeo za sva 1/4 a ne samo za jedno. Minimalno je skuplje uzeti paket (30ak evra). Mnogo jeftine ulaznice za nemacki standard. Vec su ih poslali postom u Srbiju. Uzeo sam za 1/4, 1/2, trece mesto i finale. Vidimo se gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagiaMiZet Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 hours ago, Magia said: Uzete vec karte za Prag i zavrsni vikend u Berlinu. Ako donesem srece kao sto sam u Kini.. Da si zvao ne bi bilo kao u Kini, ovako, ne mogu da obećam. 😜 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: I ja isto, doduse sam uzeo za sva 1/4 a ne samo za jedno. Minimalno je skuplje uzeti paket (30ak evra). Mnogo jeftine ulaznice za nemacki standard. Vec su ih poslali postom u Srbiju. Uzeo sam za 1/4, 1/2, trece mesto i finale. Vidimo se gore. 1/4 finale se igra u 2 dana, 13. i 14. Oba dana po dve tekme. Ja nisam video da ima da se kupi paket za 13. + 14. nego ili po danu ili po tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) 19 minutes ago, Marvin said: 1/4 finale se igra u 2 dana, 13. i 14. Oba dana po dve tekme. Ja nisam video da ima da se kupi paket za 13. + 14. nego ili po danu ili po tekmi. Na mojim ulaznicama stoji, evo su ispred mene "Valid for alle matches in Berlin from 13.09-18.09.22. Row 9 / Seat 8 Oberrang 408 - Jedna ulaznica za sve tekme. Inace sam ih uzeo preko Eventima, ne znam da li postoji druga mogucnost / distribucija. Edited June 22, 2022 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Na mojim ulaznicama stoji, evo su ispred mene "Valid for alle matches in Berlin from 13.09-18.09.22. Row 9 / Seat 8 Oberrang 408 - Jedna ulaznica za sve tekme. Inace sam ih uzeo preko Eventima, ne znam da li postoji druga mogucnost / distribucija. Izvini, ako nije tajna koliko si platio tu jednu ulaznicu za sve tekme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 I mene jako zanima jer volim da sanjam 🥺 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 16 minutes ago, Trigger said: Izvini, ako nije tajna koliko si platio tu jednu ulaznicu za sve tekme? Sto bi bila tajna? Pa ne idem u Donbas nego u Berlin. 399 evra (venue ticket) + postarina, 8 utakmica. Ako se dobro secam su stigle prilicno brzo, maks. nedelju dana sam cekao osiguranu postu. Inace Letonija razbija Litvaniju sa Grigonisom i Sedekerskim 20ak razlike trenutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Bilo bi lepo hrabro otici na prvenstvo sa ovim sastavom. Micić-Teodosić-Nedović Gudurić-Djurišić Lučić-Jović Kalinić-Pokuševski Jokić-Milutinov-Bjelica Ajmo, ajde, svi u napad 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ćale Nikole Jovića je veoma kontroverzan lik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Ćale Nikole Jovića je veoma kontroverzan lik. u kom smislu? neki krimos ili voli da oblači negliže i slične benigne fetiš-potrebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ne znam da li je baš krimos, ali svakako je neki polu-krimos, pre par godina je i upucan u nekoj teretani na Banjici. Inače je ogroman konj, igra neke ove amaterske basket lige. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Al će biti cirkus u Denveru na tribinama kada se spoji njegov ćale sa Jokićevim burazerima 🤣 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 kad naprave voltrona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 5 minutes ago, Snjofko said: Al će biti cirkus u Denveru na tribinama kada se spoji njegov ćale sa Jokićevim burazerima 🤣 Braća Moris će da podviju rep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ma, izgleda pitomo, neće on, samo se igra 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Brat mu je bio bolji kosarkas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 On 6/22/2022 at 11:09 AM, Magia said: Uzete vec karte za Prag i zavrsni vikend u Berlinu. Ako donesem srece kao sto sam u Kini.. Htedoh i ja da se pohvalim da sam uzeo za zavrsni vikend u Berlinu ali neću da jinxujem tako da ću prećutati da sam kupio 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 daj da napravimo roštilj i završimo sa tim više 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 17 hours ago, Dracarys said: Braća Moris će da podviju rep Jbg, sad će ipak biti Moris i Ilija Jovic vs braca Jokic 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Teo ne igra ovaj prozor. Oklahoma ne da Pokusevskom da igra kvalifikacije, kandidat je za Eurobasket. O Nedovicu, Micicu, Guduricu i Milutinovu koliko sam ja ispratio nije bilo nikakvih informacija. Kad pridodas njima Lucica i Kalinica, od 6 nasih najboljih igraca u Evroligi nece igrati nijedan. Edited June 24, 2022 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 On 6/23/2022 at 6:13 PM, Manu said: Htedoh i ja da se pohvalim da sam uzeo za zavrsni vikend u Berlinu ali neću da jinxujem tako da ću prećutati da sam kupio Koliko su karte za zavrsni vikend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 6 minutes ago, Dingospo90 said: Koliko su karte za zavrsni vikend? Najjeftniji paket, znači oba polufinala, treće mesto i finale je 250e Evo linka: https://www.eventim.de/event/fiba-eurobasket-2022-berlin-pakete-eurobasket-arena-berlin-13699655/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts