Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moja kritika na poluvremenu je urodila plodom. Salu na stranu, ali stvarno ne razumem onako nonsalantan stav i to sto nemamo od prvog minuta da grizemo, nego je potrebno da upadnemo u rupu da bi krenuli da grizemo. Ista prica je bila protiv Australije na OI. Mozda je bolja opcija letos protiv Finske da smo gubili 20 razlike u prvom poluvremenu.

Ja razumem da je vecina nasih igraca ispodprosecna individualno u odbrani, kao i da su neuigrani, ali da jedna Svajcarska u svakom napadu radi sta hoce to je malo previse. Nisam gledao nas povratak, ali jesam poslednjih 5 minuta i i tada su svaki napad manje vise dobijali sta zele, tako sto su svaki napad igrali centralni pik, koji Rile ne moze da odbrani. Svaki odbranjen napad u toj zavrsnici je splet srecnih okolnosti.

• Like 2
Posted
35 minutes ago, Gudura said:

Micic i Dobric, kao pojacanja protiv Bosne, trebalo bi da bude dovoljno.

Zanima me kako ce funkcionisati tandem Micic-Miljenovic zajedno na parketu, u teoriji bi moglo da bude zanimljivo

Upravo sam došao da pitam zar nije trebao i Micic da igra protiv Bosne, a čitam da će jedini novi igrači biti Dobrić i Dangubić.

Posted
9 minutes ago, Pero_Cameron said:

Upravo sam došao da pitam zar nije trebao i Micic da igra protiv Bosne, a čitam da će jedini novi igrači biti Dobrić i Dangubić.

Sad sam poslušao Alimpijevu KZŠ, i kaže da je Vasa došao da ih poseti, i da nije dobio dozvolu kluba da igra...svašta bih sada rekao na račun kluba koji zajedno sa sugrađanima terorišu celu EL, ali ću se mudro suzdržati...