Geronimo Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago E, navijao sam bas ozbiljno :D da mi je neko rekao da ce ovako biti manje bi mi bilo zao sto propustam termin... 1
Stiletto Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Rile 24 poena uz šut iz igre 10/10. Miljenović 23 poena 9 asistencija 8 skokova. Rudar Tanasko ubacio 16.
Chaos Is Me Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Uključih tv na poluvremenu i imao sam šta da vidim. Dočekao sam da navijam za Anđušića. Ristić i Miljenović ovo rešili nekako. U Sarajevu nam treba par ozbiljnijih igrača. 1
Problem sa licnim greskama Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Muce se i Italijani i Litvanci posteno danas. Ako izgubi barem jedan od njih odlicno prvo kolo za nas. Uzas FIBA prozora. 1
NMX Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 9 minutes ago, Barkley#34 said: Denda u prvom proluvremenu: "Odličan šut za tri... veliki promašaj". Zamalo da padnem sa kreveta. Svaka cast za nivo mazohizma da gledas prenos gde Denda komentarise a ne onaj na Areni 1
Kosjan Willavić Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 7 minutes ago, NMX said: Svaka cast za nivo mazohizma da gledas prenos gde Denda komentarise a ne onaj na Areni Zaista mislim da pokupi covek tri random bumera sa ulice, barem jedan bi bio kvalifikovaniji od Dende za prenosenje 2
Recommended Posts