Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) Ma covek samo napisao da su mucne tekme uvek sa Hrvatima, ja napisao da smo ih ovde lepo otresli i da nije nesto mucno, sta vise i toeto. A bas Kari bio trener, znaci Kari zna sa znanje sa njima 😁 Edited August 10, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Naravno da jesu mučne kad se računaju i pamte samo one važne, na ispadanje. Tada je uvek bilo čupavo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 4 minutes ago, Kenozoik said: Naravno da jesu mučne kad se računaju i pamte samo one važne, na ispadanje. Tada je uvek bilo čupavo. 1:19:50 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 30 minutes ago, MrTwister said: a zbog luke argentinca odrekli se mog french princa luk\ vildoza, bivsi knicks? frenkie aut?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 30 minutes ago, Miki8 said: Spanija nas je urnisala u Novom Sadu i to bez Pau Gasola. Pod Obradovicem smo doziveli neke od najruzinijih poraza na OI 2004 i EP 2005. Imao je i on fejlova sa reprezentacijom, mnogo vecih od Pesicevih. Ma, Snjofko gura neku šašavu logiku da se sa Hrvatima i sa kim sve ne, ne mučimo samo kada Kari vodi tim, pri čemu se hvata za uzorak od 1 takmičenja kada smo imali sastav nikada dominantniji u odnosu na konkurenciju u modernoj istoriji i pri čemu je ta utakmica bila nevažna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Da li imaju negdje da se nađu sve utakmice naše reprezentacije (sva takmičenja) od 1995. godine do danas (sa našim komentatorima) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 S obzirom na neka od poslednjih izdanja i hrvatske i naše reprezentacije, tu bi pobedila manje loša ekipa. Ta 2016. kao da je bila juče a ne pre 6 godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 15 hours ago, Perkos2 said: "nije govno nego se pas posrao" eto to je ovaj tekst, može ovo a može i ono ali je bitno da se klikne Clickbait novinarstvo. Ali kada smo već kod spekulacija, pretpostavljam da je Kari imao nekog drugog kao kapitena reprezentacije i da to Teo nije mogao da prihvati, i zato takav epilog. Pretpostavljam da Kari gleda da kapiten bude neko ko će primerom da pokaže drugima kako se trudi/trenira, neko ko je disciplinovaniji od Tea. Da se ogradim, nemam pojma da li je u stvari tako, ovo je čista spekulacija. Možda saznamo više 15-og. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 10 hours ago, Miki8 said: Spanija nas je urnisala u Novom Sadu i to bez Pau Gasola. Pod Obradovicem smo doziveli neke od najruzinijih poraza na OI 2004 i EP 2005. Imao je i on fejlova sa reprezentacijom, mnogo vecih od Pesicevih. Da, 2004. Izgubili smo od Novog Zelanda, Španije i Argentine (koš Đinobilija u poslednjoj sekundi) i u poslednjoj utakmici i od Kine sa Jao Mingom, i to za direktan plasman u 1/8. Dobili samo Italiju u grupi i to jedva. Težak fejl od takmičenja, a Beograd je bio samo šlag na torti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) kafana mode on Mislim da je snimak iz kafića u okviru Sava Bien sportskog kompleksa, isti je u Teovom (su)vlasništvu i kako sam čuo bez potrebnih dozvola. Iz pomenutog kompleksa je i onaj snimak od pre par godina gde u bazenu tovare Krstića... https://www.instagram.com/p/BlIDRRClZSk/?igshid=YmMyMTA2M2Y= kafana mode off Edited August 11, 2022 by bekrinjo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 https://sportske.net/vest/kosarka/pesic-ne-pripadamo-prvoj-grupi-favorita-na-evrobasketu-472457 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ekipa u kojoj među 12 nema mesta za Tea nije za manje od tozla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 I naravno, ne bi obrazložio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Pešić je bar iskren ako ništa drugo. Oslabio je ekipu, taman da ne budemo u grupi favorita. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Brzo će ta utakmica sa Grcima, pa da vidimo je li Pesic samo spusta loptu ili nije uspio od ogromnog indvidualnog kvaliteta napraviti mocan tim. Edited August 11, 2022 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 5 minutes ago, Bojdo said: Brzo će ta utakmica sa Grcima, pa da vidimo je li Pesic samo spusta loptu ili nije uspio od ogromnog indvidualnog kvaliteta napraviti mocan tim. Kakvo je to pitanje 🤣 Pa naravno da spusta loptu. Nije od individualnog kvaliteta napravio mocan tim pa izlazi u javnost da to kaze? 🤣 Jbg, nismo favoriti jer ih nisam dobro spremio i uklopio, a ni oni nisu bas igraci kao sto bi covek pomislio, tako da jbg, u drugoj smo grupi favorita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 14 hours ago, pantelia said: Ne znam sto svi otpisuju Spance Zato sto ako pogledas roster, njima je cetvrtfinale objektivno uspeh. Sto ne znaci nista, i mi smo u Poljskoj onomad imali skroz novi tim i cetvrtfinale je bio neki plafon realnih ocekivanja, pa smo osvojili srebro. Ali ako se vratimo na papir i pogledamo timove, zaista su tanki. Imaju prelaku grupu, ali se ukrstaju sa grupom B, gde bi trebalo da prodju Nemci, Slovenci, Litvanci i Francuzi. Po ocekivanju bi Nemci trebalo da budu cetvrti tu, i ako Spanci uzmu grupu idu na njih. I tada je to prilicno otvoren mec, jer su Nemci domacini. Ako Spanci izduvaju od Turaka u grupi, iskreno mislim da su im sanse da prodju bilo koga od trija Slovenija/Litvanija/Francuska jednocifrene u procentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3988403/pesic-hteo-da-vodi-teodosica-na-evrobasket-ali-ga-je-sokiralo-ponasanje-kapitena 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 zanimljiv tekst. kulturan, što napisa neko u komentarima.https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/tri-carsijske-verzije-slucaja-teodosic/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 45 minutes ago, McLeod said: Imaju prelaku grupu, ali se ukrstaju sa grupom B, gde bi trebalo da prodju Nemci, Slovenci, Litvanci i Francuzi. Po ocekivanju bi Nemci trebalo da budu cetvrti tu, i ako Spanci uzmu grupu idu na njih. Ne znam, ne bih rekao da je grupa gde je Crna Gora, Turska i Gruzija + Belgija - prelaka. Biće tu svakojakih iznenadjujućih rezultata. Naša grupa je neuporedivo lakša, B je def najteža. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Imam utisak da ce nas Slovenija natamburati posteno za 6 dana, generalno totalno nebitna tekma ali i ovako prilicno negativna atmosfera bi tu kulminisala u ekipi ako puknemo. Nadam se dobrom pristupu. Iako prijateljska, mislim da pobedom tamo mozemo da postavimo stvari na svoje mesto i da igraci shvate da mozemo igrati sa svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ja mislim da nasa reprezentacija ima kvalitet, ako govorimo o cistom kvalitetu, za najvisi plasman, ali da taj plasman nece ostvariti. Ne vidim tu hemiju, tu borbu i to vodjstvo u ovoj ekipi. Osim toga, danas vec podosta reprezentacija igra daleko ozbiljniju kosarku nego ranije, tako da je i konkurencija daleko veca. Nema vise nekih kanta reprezentacija, kosarka je globalni sport kao i fudbal. Moja neka procena je cetvrtfinale, najvise polufinale i time bi trebalo da budemo zadovoljni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Slazem se sa Samom ali treba uzeti u obzir da nas sasvim sigurno jedna pobeda protiv Ceske deli od Ukrajine/UK u osmini finala. Sto bi bismo, sasvim sigurno, dobili. Dalje je trnjevit put ali niko ovde nije nepobediv sto daje ovom prvenstvu veliku draz - nema vise Gasolove Spanije koje svi izbegavaju, svako moze dobiti svakoga od Top 6-7 ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ma kakvo četvrtfinale... Zlato sad ili ko zna kad, idemo all-in na to. Pošto SP i OI nećemo videti, nova šanse je tek za 4 godine, a do tada pola ovih igrača neće više igrati, a ne dolaze bolji, naprotiv. Namazan je Pešić, mislim da ćemo igrati najbolje kad bude najbitnije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Daj Boze, mene bas i ne greje sunce. I to, ponovicu, ne zbog kvaliteta. Nemamo lidera, mislim da Pesic bas i nema svlacionicu, a tek treba da se vidi koliko je Jokic dobar kao vodja. Ovo u Denveru sto gledam... tanko. Jeste on njihov najbolji igrac ali bas lider...ne deluje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts