Geronimo Posted Thursday at 08:20 PM Posted Thursday at 08:20 PM E, navijao sam bas ozbiljno :D da mi je neko rekao da ce ovako biti manje bi mi bilo zao sto propustam termin... 1
Stiletto Posted Thursday at 08:21 PM Posted Thursday at 08:21 PM Rile 24 poena uz šut iz igre 10/10. Miljenović 23 poena 9 asistencija 8 skokova. Rudar Tanasko ubacio 16. 3
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM Uključih tv na poluvremenu i imao sam šta da vidim. Dočekao sam da navijam za Anđušića. Ristić i Miljenović ovo rešili nekako. U Sarajevu nam treba par ozbiljnijih igrača. 2
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 08:27 PM Posted Thursday at 08:27 PM Muce se i Italijani i Litvanci posteno danas. Ako izgubi barem jedan od njih odlicno prvo kolo za nas. Uzas FIBA prozora. 1
NMX Posted Thursday at 08:28 PM Posted Thursday at 08:28 PM 9 minutes ago, Barkley#34 said: Denda u prvom proluvremenu: "Odličan šut za tri... veliki promašaj". Zamalo da padnem sa kreveta. Svaka cast za nivo mazohizma da gledas prenos gde Denda komentarise a ne onaj na Areni 4
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM 7 minutes ago, NMX said: Svaka cast za nivo mazohizma da gledas prenos gde Denda komentarise a ne onaj na Areni Zaista mislim da pokupi covek tri random bumera sa ulice, barem jedan bi bio kvalifikovaniji od Dende za prenosenje 4
Manu Posted Thursday at 09:15 PM Posted Thursday at 09:15 PM Uključih se na poluvremenu. Odlično smo igrali, ne znam šta je problem Veoma sam se bojao ove utakmice ali najbitnije je da se na kraju upisala pobeda. Treba se odmah potpuno fokusirati na Bosnu i videti da li je moguće uključiti još nekog igrača (Dobrić, Dangubić, ?). Bravo za legendu FIBA prozora Ristića, ovakvim partijama je i prethodno zasluživao svoje mesto u najboljih 12 i to je najpoštenije zarađeno mesto. Za kraj, mnogo je ovo bitno i za Alimpija i stručni štab. 7
Barkley#34 Posted Thursday at 09:22 PM Posted Thursday at 09:22 PM 51 minutes ago, NMX said: Svaka cast za nivo mazohizma da gledas prenos gde Denda komentarise a ne onaj na Areni Ma prvo naleteo na RTS, nisam ni proveravao da li ima još negde. Ionako jedan deo meča sam samo pratio ne i aktivno gledao. Provalio sam šta je deo fore kod Dende - on misli da mora stalno da priča, vezuje rečenice jednu za drugu. Kao da je na radiju. Zato lupeta stalno, ne smisli šta će da kaže nego samo da mu se čuje glas. 2
Darko Posted Thursday at 10:06 PM Posted Thursday at 10:06 PM Mislim da bi Barać bio bolje rešenje ali šta je tu je, tako ti je kada savez vodi udbaš. Piše se pobeda, ne znam šta da očekujem za nastavak kvalifikacija.
Dzo23 Posted Thursday at 10:23 PM Posted Thursday at 10:23 PM Mijenovic i Rile sprečili epsku sramotu. Svaka čast Alimpiju kako je samo iskopao Jaramaza i Andjušića. Genijalno!
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 10:28 PM Posted Thursday at 10:28 PM Rebic -21 za nesto vise od 7 minuta. Eye test potvrdjen. 1
ljutikrilo Posted Thursday at 10:31 PM Posted Thursday at 10:31 PM uvek je u kvalama bilo pizdarija... gubili smo pre i od švice, austrije, belgije (dvaput), estonije... od finske u kvalama za EP 2009. kad su i oni bili teška egzotika
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 10:50 PM Posted Thursday at 10:50 PM Austriju smo tukli 2 puta, u Becu cuvenom trojkom Avramovica za pobedu. Tada mu se rodila zvezda u reprezentaciji.
Eddard Posted Friday at 06:41 AM Posted Friday at 06:41 AM (edited) I to ono jedno bacanje na kraju gde je zamalo odvalio obruč, al zato trojke kao Steph 😂. Rile legenda. Edited Friday at 06:41 AM by Eddard 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:07 AM Posted Friday at 07:07 AM Rile je zaista velika legenda, odveo nas je bukvalno u Manilu onom partijom protiv Turske, sada nas izvukao iz govana. Treba ga voditi u Katar ako uspemo da se plasiramo, stvarno je zasluzio ozbiljno polako ali sigurno. 14
Eddard Posted Friday at 07:49 AM Posted Friday at 07:49 AM Apsolutno, 12. mesto mora da bude za njega. 2
DameTime Posted Friday at 08:10 AM Posted Friday at 08:10 AM Lakše malo i prema Alimpiju. Mlad trener, preuzeo je selekciju sa uvek visokim ambicijama u baš nezgodnom trenutku, a očekuje se da ove šugave prozore/kvalifikcije prođe sa u najmanju ruku diskutabilnim igračkim kadrom. 1
Zvezdinho Posted Friday at 08:34 AM Posted Friday at 08:34 AM 22 minutes ago, DameTime said: Lakše malo i prema Alimpiju. Mlad trener, preuzeo je selekciju sa uvek visokim ambicijama u baš nezgodnom trenutku, a očekuje se da ove šugave prozore/kvalifikcije prođe sa u najmanju ruku diskutabilnim igračkim kadrom. A kakav igracki kadar imaju Svajcarska i Bosna u ovim prozorima ? 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 08:41 AM Posted Friday at 08:41 AM 24 minutes ago, DameTime said: Lakše malo i prema Alimpiju. Mlad trener, preuzeo je selekciju sa uvek visokim ambicijama u baš nezgodnom trenutku, a očekuje se da ove šugave prozore/kvalifikcije prođe sa u najmanju ruku diskutabilnim igračkim kadrom. Uopste nije bitno da li je trener mlad po meni. Slazem se sa tobom da ne treba da se udara po njemu, ali.. Odbrana pika u prvom poluvremenu brine. Jeste se popravilo u drugom ali su tu i promasili hrpu otvorenih suta. Mene ovo ozbiljno brine, bas nista nije valjalo i ako se uzme u obzir da je imao malo vremena za pripremu ekipe, ovo su profesionalci, ne sme se desiti da nakon centralnog pika niko ne zna da li preuzimamo ili ne, centar ide u drop a bek preuzima i ostane igrac totalno slobodan, Svjajcarsi jednostavno rasie, prolazi pik i bek ima autoput do kosa, svaka strana pomoc ne funkcionise i zavrsava se sa 2+1. To su osnovni elemeti koje profesionalni igrac moze pohvatati sa par treninga. Nije to samo trema. Zavrsni sud se moze dati u februaru posle dvomeca sa Turskom ali ima ovde osnova za brigu. Ima vremena do Turske ali sam juce posle tekme malo listao kalendar. Sem igraca Zvezde necemo imati EL igrace jer svi igraju dan pre a Turci ce sigurno kao uvek doci u najjacem sastavu. To se mora izgurati na koji god nacin ali prvo da se pobrinemo o Bosni, bice to jos jedna jako teska utakmica za igranje i gledanje. Kod Alimpija me smara taj smekerski mangupski stil koji namece, hvatao me transfer blama na konferenciji za medije. Ne vodis KK Batajnicu nego reprezentaciju Srbije. Ali dobro, rezultat je merilo i to treba prihvatiti. 2
DameTime Posted Friday at 08:41 AM Posted Friday at 08:41 AM 6 minutes ago, Zvezdinho said: A kakav igracki kadar imaju Svajcarska i Bosna u ovim prozorima ? O tome nek misle navijači Bosne i Švajcarske (ako ih ima hehe). Poenta je da mi nismo bolje prolazili u ovim kvalifikacijama ni sa mnogo iskusnijim i overall boljim trenerima. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 08:52 AM Posted Friday at 08:52 AM Rile je legenda kvalifikacija ali neka ostane na tome, nek mu uruče zlatan sat ili nešto. Čovek je malo pokretniji od ormara i bušio nas je onaj Mambo preko njega kako je stigao. Sa smotanim Koprivom je to ipak izgledalo bolje u odbrani. Nema šta da se analiziraju ove utakmice u prozorima, dobij nekako po 1 razlike svaku i teraj dalje. Protiv Bosne će izgleda igrati Micić, tako da tu sledi njegov verovatno Vestbrukovski usage rate iz OKC.
Gudura Posted Friday at 09:11 AM Posted Friday at 09:11 AM Micic i Dobric, kao pojacanja protiv Bosne, trebalo bi da bude dovoljno. Zanima me kako ce funkcionisati tandem Micic-Miljenovic zajedno na parketu, u teoriji bi moglo da bude zanimljivo
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 09:12 AM Posted Friday at 09:12 AM Odakle vam da Mici igra? Juce rece Alimpije da ne igra sigurno.
Stiletto Posted Friday at 09:24 AM Posted Friday at 09:24 AM Takođe, pominjalo se da će bar jednu u ovom prozoru da igraju Pokuševski i Lakić, sad ni abera o tome?
Recommended Posts