NikadProtivKaline Posted June 1 Share Posted June 1 (edited) 21 hours ago, Barkley#34 said: Generalno jeste ozbiljnije u maju ali kažu da je ove sezone baš slaba Tara. Moji drugari su ovog vikenda dole, rekli su im da dođu sada jer misle da će biti bezveze u junu. ma gde ozbiljnije, bio sam nekoliko puta cepa se pivo usput i na pauzama sa strane prva polovina maja tara malo brza i moze da se uhvati da kazes neki adrenalin, ali daleko je to od neke zahtevnosti jun jul setnja kroz park Edited June 1 by NikadProtivKaline 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 1 Share Posted June 1 Šta da ti kažem, bio sam jednom u maju par dana nakon što su neki ljudi poginuli u dva odvojena incidenta, a mi smo iz Tare izvlačili neke Rumune koji su se prevrnuli. Ruku na srce, uglavnom je problem do skipera jer bi svako od njih trebalo da sam spusti čamac bez obzira na to koga vozi. Tada je bila baš dobra i brza, leteli smo na sve strane, ali smo imali do jaja skipere i ozbiljne ljude u čamcu. Najjače je krajem jula/početkom avgusta kada skočiš u vodu i spustiš se sam kroz neki buk. Ne svaki, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 2 Share Posted June 2 @Barkley#34 danju @Barkley#34 nocu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 2 Share Posted June 2 Da sam otišao na Taru bilo bi tako. Ovako je sinoć bilo samo ovo drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 2 Share Posted June 2 5 minutes ago, Barkley#34 said: Da sam otišao na Taru bilo bi tako. Ovako je sinoć bilo samo ovo drugo. Temeljne pripreme su osnov uspeha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 2 Share Posted June 2 @Manu prva sam turila avatar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 2 Share Posted June 2 1 minute ago, DameTime said: @Manu prva sam turila avatar Pošteno, a i lakše ću da svarim kada sa tim avatarom budeš prozivala novopečene maveriklije tokom finala. Mislim da si mi i ostavila dovoljno razlike da mogu da imam istog Bogdana kao prošli put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 2 Share Posted June 2 3 minutes ago, Manu said: Pošteno, a i lakše ću da svarim kada sa tim avatarom budeš prozivala novopečene maveriklije tokom finala. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 4 Share Posted June 4 Znaci Jokic igra.Cim ga prepodobni vladar kao fol moli, nista bez svemocnog ne mozemo, sebi sve zasluge uzima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 4 Share Posted June 4 42 minutes ago, Jerotije Pantic said: Znaci Jokic igra.Cim ga prepodobni vladar kao fol moli, nista bez svemocnog ne mozemo, sebi sve zasluge uzima. Šta sam propustio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 4 Share Posted June 4 2 minutes ago, Урош19 said: Šta sam propustio Pola sata gostovanja u Dnevniku 2. A tamo između ostalog... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/vucic-moli-jokica-da-igra-u-parizu-na-olimpijskim-igrama-2024-mnogo-ga-volim/ Pažnja: čitanje gornjeg teksta izaziva jak nagon za povraćanjem, ne otvarati link ako ste dalje od pet koraka od WC šolje. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) 6 minutes ago, Stiletto said: Pola sata gostovanja u Dnevniku 2. A tamo između ostalog... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/vucic-moli-jokica-da-igra-u-parizu-na-olimpijskim-igrama-2024-mnogo-ga-volim/ Pažnja: čitanje gornjeg teksta izaziva jak nagon za povraćanjem, ne otvarati link ako ste dalje od pet koraka od WC šolje. Kopira Makrona, videćemo da li uspešnije. Edited June 4 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 5 Author Share Posted June 5 (edited) Cak i Jokic mora da odradi nesto za stranku, sta je mislio je samo da lupi potpis i da uziva u beneficijama kao sns clan Edited June 5 by Mile1 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5 Share Posted June 5 @Stiletto ima jači želudac nego ja, videla sam ovu vest sinoć i bilo mi je neprijatno da je okačim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 5 Share Posted June 5 Ma ne bih ni ja, nego pitao čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 5 Share Posted June 5 Sta neprijatno, nije potreban Milan Tarot da se predvidi ovakav sled dogadjaja 🙂 . Nista bez cirkusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 5 Share Posted June 5 Impulsivno razmišljanje, ali kako bi mi sada bilo drago da Jokić odjebe reprezentaciju kao odgovor na ovo, šteta što se tako nešto neće desiti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 13 hours ago, Stiletto said: Pola sata gostovanja u Dnevniku 2. A tamo između ostalog... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/vucic-moli-jokica-da-igra-u-parizu-na-olimpijskim-igrama-2024-mnogo-ga-volim/ Pažnja: čitanje gornjeg teksta izaziva jak nagon za povraćanjem, ne otvarati link ako ste dalje od pet koraka od WC šolje. Jokara bi ispao car da kaze ne.Ozbiljno ovo mislim. Spoiler Znam da su za to sanse male. Jer kad Vucic ovako izadje sve je sredjeno. Samo ce kao ispasti da ga je on ubedio. Edited June 5 by Don Dusko 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 5 Share Posted June 5 16 hours ago, Jerotije Pantic said: Znaci Jokic igra.Cim ga prepodobni vladar kao fol moli, nista bez svemocnog ne mozemo, sebi sve zasluge uzima. Vučiću šećeru xe xe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5 Share Posted June 5 Koliko je ovo lejm, bljak i fuj... Probilo skalu jebemtizivot... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 5 Share Posted June 5 Eto, ne morate da brinete za Jokića više, sad kad je svevišnji izašao i rekao da će on lično da ga zamoli, znači da će da igra na OI 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 5 Share Posted June 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, Skyglider said: Eto, ne morate da brinete za Jokića više, sad kad je svevišnji izašao i rekao da će on lično da ga zamoli, znači da će da igra na OI 100% Sta ako mu se kobila zdrebi usred Olimpijade? Od Francuske do Srbije ili Madjarske je vrlo kratak let i ima dosta linija - eto prilike da se zbrise. Ne bi mu bilo prvi put. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 5 Share Posted June 5 4 hours ago, Don Dusko said: Jokara bi ispao car da kaze ne.Ozbiljno ovo mislim. Jest pa da mu braća ostanu bez svih biznisa koje imaju po Somboru i okolini, tačno bi ga prebili obojica ko konja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted June 5 Share Posted June 5 Mogu samo da ga poljube u dupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts