mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, slavisa said: Iz bodrenja dolazi i motivacija. Sale je na poslednje dve utakmice ( Spanija i Argentina ) sedeo i cackao nos. Ne dolazi slavisa....da je to tako lako svi bi bili maksimalno motivisani. Mani tu temu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Bodrenje saigraca, kako onih koji su na terenu, tako i onih pored terena ( ne samo saigraca, vec i citavog tima pored terena), svakako da se dize samopouzdanje. Mene kad neko bodri, ja prevrnem planinu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, slavisa said: Mene kad neko bodri, ja prevrnem planinu. Prevrnute planine oko nas su nemi svedoci tvojih bravura. 4 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Slaviša došao da vrati svoju titulu 5 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 @mmajstor Prile, aj batali Džima Kerija pretera pisano je boldom iako ne izgleda 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Izgleda da je Sale poceo da cita srpske portale posle 2 poraza, i konacno je postavio pravi tim bez Raduljice i Bircevica. Neko je vec napisao i bez Gudurica. Marjanovic konacno pristojna minutaza. Trebao je igrati duze i protiv Spanije a i Argentine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Mislim da se mora oprostiti Salu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) 7 minutes ago, slavisa said: Izgleda da je Sale poceo da cita srpske portale posle 2 poraza, i konacno je postavio pravi tim bez Raduljice i Bircevica. Neko je vec napisao i bez Gudurica. Marjanovic konacno pristojna minutaza. Trebao je igrati duze i protiv Spanije a i Argentine. Naročito protivU Argentine, bukvalvno su falila jos dva faula u napadu da se okrene tekma Edited September 12, 2019 by Ne sam Safete 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 2 minutes ago, Ne sam Safete said: Naročito protivU Argentine, bukvalvno su falila jos dva faula u napadu da se okrene tekma SBBKBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Kad igramo sa Česima/Poljacima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) 25 minutes ago, slavisa said: Ti ne mozes, nisi dao trojku Hrvatima Ovo svetsko prvenstvo ce ostati upamceno po kiselom polufinalu ako ga ne osvoji Francuska. Jer je jedino Francuska pored nas pobedila USA tim. Hm... A ako osvoje Francuzi a mi ih pobedili, šta se onda dešava 🤔!? Edited September 12, 2019 by Azazelkg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 minute ago, realno *w said: Kad igramo sa Česima/Poljacima? U subotu u 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Hm... A ako osvoje Francuzi a mi ih pobedili, šta se onda dešava [emoji848]!? Pa, da li si procitao post?Ako osvoje Francuzi onda je sve uredu. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Eto, razbili smo nikad slabije Amere. Doduse ne u finalu, ali pobedi se u zube ne gleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 46 minutes ago, slavisa said: I ja sam slicnog razmisljanja, da igraci igraju, a trener je tu samo da ih bodri sa klupe ( da smernice ). Videlo se to na pocetku drugog polovremena kad je Sale rekao igraj pet, ili tako nesto, a ako to ne onda igraj... zaboravio sam sta je rekao. Znaci to sve sto on njima kaze to im mogu reci i ja, iako nisam trener. Ovo su sve prekaljeni igraci, da njima bukvalno ne treba trener. treba im MOTIVATOR . Motivator je bio Stimac nekada, ili Rasko Katic. Raduljica, Bircevic i Simon su pozvani da budu motivatori. Posto igraci sugurno nisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 meni posle ovoga jos teze nego juce steta, ovo su lagano mogli biti zlatni momci da se Teo nije sjebao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 meni posle ovoga jos teze nego juce steta, ovo su lagano mogli biti zlatni momci da se Teo nije sjebao I da smo imali drugog selektora. Onda Teo ne bi ni falio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Sutra Jovke da udavi Satoranskog i lagano dobijamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, NMX said: Sutra Jovke da udavi Satoranskog i lagano dobijamo Prekosutra 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 jasno je kakva je sansa propustena na ovom takmicenju ipak uspeh je pobediti Ameriku i osvojiti kup Klinta Istvuda. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Treba prekinuti više sa praksom da se na spisak stavljaju neupotrebljive maskote i "dizači" atmosfere kao i da se ne zovu rekonvalescenti od teških povreda kako bi se bolje spremili za klupske sezone (kada se zna da sigurno neće ići na takmičenje). Mislim, humano je to od strane selektora ali reprezentacija od toga nema koristi. Drugo, odvesti na visinske pripreme 18 igrača približnog kvaliteta pa onda skraćivati spisak. Dosta više filozofije, "ako ne mislim da ga vodim, neću da ga cimam po planinama". Niko neće umreti ako provede 10 dana na Kopaoniku. Povrede nam se igrači projektovani da uđu među 12 tokom pripremnih utakmica a na njihovo mesto upadaju neki drugi koji su jedva za ABA ligu. I to nam se dešava non-stop i svaki put se ne izvuče pouka za sledeće takmičenje. Saletu više prigovaram selektiranje tima nego način vođenja istog. Pa majku mu, uvedi u kalkulaciju moguće povrede i preventivno odredi rešenja u takvim situacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 minutes ago, Green23 said: Prekosutra 😄 Pa sutra da ga zadavi, a prekosutra mirno da igramo 🙂 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 7 minutes ago, drgnk said: Treba prekinuti više sa praksom da se na spisak stavljaju neupotrebljive maskote i "dizači" atmosfere kao i da se ne zovu rekonvalescenti od teških povreda kako bi se bolje spremili za klupske sezone (kada se zna da sigurno neće ići na takmičenje). Mislim, humano je to od strane selektora ali reprezentacija od toga nema koristi. Drugo, odvesti na visinske pripreme 18 igrača približnog kvaliteta pa onda skraćivati spisak. Dosta više filozofije, "ako ne mislim da ga vodim, neću da ga cimam po planinama". Niko neće umreti ako provede 10 dana na Kopaoniku. Povrede nam se igrači projektovani da uđu među 12 tokom pripremnih utakmica a na njihovo mesto upadaju neki drugi koji su jedva za ABA ligu. I to nam se dešava non-stop i svaki put se ne izvuče pouka za sledeće takmičenje. Saletu više prigovaram selektiranje tima nego način vođenja istog. Pa majku mu, uvedi u kalkulaciju moguće povrede i preventivno odredi rešenja u takvim situacijama. Sve se slažem, al jel kontaš ti da su se nama dva beka povredila tipa 10 dana pred prvenstvo, kad su bukvalno sva precrtavanja završena? Svozali smo na 14 što je maksimum maksimuma, i onda otpadoše Teo i Dragan i jbga. Da se nisu njih dva povredila, imaş situaciju da šalješ dvojicu kući iz Kine, a to bi bio Birča i još jedan u ovom slučaju kad smo se odrekli one dvojice. To je tako i jbga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 8 minutes ago, Stondisha said: Sve se slažem, al jel kontaš ti da su se nama dva beka povredila tipa 10 dana pred prvenstvo, kad su bukvalno sva precrtavanja završena? Svozali smo na 14 što je maksimum maksimuma, i onda otpadoše Teo i Dragan i jbga. Da se nisu njih dva povredila, imaş situaciju da šalješ dvojicu kući iz Kine, a to bi bio Birča i još jedan u ovom slučaju kad smo se odrekli one dvojice. To je tako i jbga. Koja 2 beka? Povredio se DM koga je Sale projektovao vise kao trojku. Za Tea se znalo mnogo ranije. Spisak se i krati 10 dana pre zzbog takvoh slucajeva a ne 2 meseca ranije otpises 4 EL igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts