Problem sa licnim greskama Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 hour ago, Del Piero said: Davidovac se ocigledno planira na 3, a ne na 4, tako da uzima mesto Radanovu umesto Borisi. Secam se diskusija medju nama navijacima zvezde "Deki ne moze na 3" vs. "Deki ne moze na 4" 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Odlican tekst. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/mundobasket-2023/orlovi-mundobasket-2023/ne-moras-da-se-kunes-bogdane-verujemo-ti/ 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ode Boriša na prvenstvo, ni kriv ni dužan. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 hour ago, Magia said: Odlican tekst. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/mundobasket-2023/orlovi-mundobasket-2023/ne-moras-da-se-kunes-bogdane-verujemo-ti/ Upalo mi nešto u oko... Quote Možda nemamo baš ono čemu smo se nadali, ali imamo za koga da navijamo. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Srećno momcima! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Podrska momcima, nek daju sve od sebe pa sta bude.👍 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 18 minutes ago, Grunf said: Ode Boriša na prvenstvo, ni kriv ni dužan. Pre samo godinu je izasao evroligin 'film' Land of MVPs (Jokic, Micic, Teo). Samo godinu dana posle Srbiju na SP predstavljaju Ristic, Simanic, Davidovac a na pleju su udarne igle Avramovic i Jovic (bez uvrede prema igracima)... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Kolege, vreme je da se selimo na posedan PDF za SP. Kako ne bismo razvodnjavali diskusiju, topici na ovom delu foruma će tokom trajanja prvenstva biti zaključani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ovde nastavljamo sa repkom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 On 8/22/2023 at 2:51 PM, Pero_Cameron said: Pre samo godinu je izasao evroligin 'film' Land of MVPs (Jokic, Micic, Teo). Samo godinu dana posle Srbiju na SP predstavljaju Ristic, Simanic, Davidovac a na pleju su udarne igle Avramovic i Jovic (bez uvrede prema igracima)... Kako ovaj post zvuči drugačije nakon mesec dana... Ima igala za udaranje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 On 8/17/2023 at 12:50 PM, DameTime said: Jeste, zato je Dobrić najkonstantniji kad je najvažnije (v. pod ABA finale) i kad mnogo veće zvezde od njega napune gaće. Prema tome u POLUfinalu nas čeka Kobra mode. Quote Imamo tečan napad i raduje cimanje u odbrani, lepo smo im čitali napade (iako nije najjači mogući protivnik). Nije Kari toliko izlapeo niti slep, vidi se šta su radili na ovim pripremama i mislim da ćemo igrati školski, proper basket jer nam je takav i sastav. Neke stvari su se ipak mogle videti još u pripremnom periodu. Quote Btw, meni se sviđa kako Dobrić igra ove pripremne, najkonkretniji je među bekovima i u najboljoj formi. @Chaos Is Me Naravno, najlošije je ostarila tvrdnja da Jovke ne može da izgura prvenstvo na poziciji prvog pleja na nekom visokom nivou. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 1 hour ago, DameTime said: Neke stvari su se ipak mogle videti još u pripremnom periodu. @Chaos Is Me Naravno, najlošije je ostarila tvrdnja da Jovke ne može da izgura prvenstvo na poziciji prvog pleja na nekom visokom nivou. Nije se proslavila ni ona sa strašnim francuskim centrima, da budemo pošteni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 jović je odvalio protiv litvanije, verovatno jedna od njegovih najboljih partija u solidno bogatoj karijeri. međutim, u semis i finalu nije odigrao dobro, odnosno, ni blizu neophodnog nivoa prvog pleja ali smo u semis imali puno drugih igrača da to nadoknade. daleko od toga da sam nezadovoljan, odigrao je daleko iznad onoga što sam ja očekivao. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 1 hour ago, uini said: jović je odvalio protiv litvanije, verovatno jedna od njegovih najboljih partija u solidno bogatoj karijeri. međutim, u semis i finalu nije odigrao dobro, odnosno, ni blizu neophodnog nivoa prvog pleja ali smo u semis imali puno drugih igrača da to nadoknade. daleko od toga da sam nezadovoljan, odigrao je daleko iznad onoga što sam ja očekivao. Nije mi cilj da se drndamo ko je (bio) u pravu, verujem da je tebi najdraže što je Jovke odigrao turnir tako kako ga je odigrao. Samo za nauk da imamo više poverenja u te momke koji se odazovu, kakvi god da su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 36 minutes ago, DameTime said: Samo za nauk da imamo više poverenja u te momke koji se odazovu, kakvi god da su. Vidis ja sam dosao do suprotnog zakljucka. Posto reprezentacija najbolje igra kada se ne veruje u nju, ne treba nikada imati poverenje u igrace, ko god da igra. 😄 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 3 minutes ago, Horium said: Vidis ja sam dosao do suprotnog zakljucka. Posto reprezentacija najbolje igra kada se ne veruje u nju, ne treba nikada imati poverenje u igrace, ko god da igra. 😄 I posle ja kontriram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 3 minutes ago, DameTime said: I posle ja kontriram Excusez-moi, em sam bio debater na faksu, em sam iz pravnog miljea - djavolji advokat po vokaciji. Ja sam kontras sa pedigreom. 😤 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 To je to, ne mozhe da se zhivi od pravnika na ovom 4umu! @Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Filozofski vs Pravni fakultet? Ima l` stream za taj hrkljus ili da citamo ovaj PbP? 11 minutes ago, DameTime said: I posle ja kontriram 4 minutes ago, Horium said: Excusez-moi, em sam bio debater na faksu, em sam iz pravnog miljea - djavolji advokat po vokaciji. Ja sam kontras sa pedigreom. 😤 2 minutes ago, DameTime said: To je to, ne mozhe da se zhivi od pravnika na ovom 4umu! @Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 2 minutes ago, DameTime said: To je to, ne mozhe da se zhivi od pravnika na ovom 4umu! @Horium Nije to tako cudno kada se uzme u obzir da je jedno vreme samo pravni u beogradu primao oko 1500 studenata godisnje. Elem, da se vratimo malo na temu. Sada kada su se slegli utisci, moram da priznam da me je vrlo prijatno iznenadila nasa spoljasnja linija, a imajuci u vidu da je (potencijalna) unutrasnja linija jos uvek poprilicno mlada a vec kvalitetna, mislim da ima cemu da se nada reprezentacija u sledecih 4-5 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Imaju li negde cele utakmice protiv Litvanije i Kanade sa Plavšićem? Red je da se to odgleda na miru jednom i da se sačuva za još mnogo puta nakon toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 (edited) 3 minutes ago, Manu said: Imaju li negde cele utakmice protiv Litvanije i Kanade sa Plavšićem? Red je da se to odgleda na miru jednom i da se sačuva za još mnogo puta nakon toga. Jedva cekam da procitam tvoj post kako je bilo u Manili. Edited September 18, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Možda se nateram nekad da ga napišem detaljno, ali ne obećavam. @Del Piero je pokrio najveći deo stvari svakako, iskustvo za ceo život. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Ouvaj, hoće li se neko osvrnuti na spremnost Nikole Topića za seniorsku košarku, u svijetlu njegovog današnjeg debija za Megu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts