DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 2 minutes ago, Nele said: Ali kao na streljanke da su izasli Danilovic i Pesic. Pešić sve samo da ne pročita spisak, na kraju uvali vruć krompir onom mučeniku. Dobro Bogdan nije čitao spisak. 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Na ovom spisku su pod znakom pitanja znaci Jaramaz, Jovici, Pokusevski. A oni su svi proviziono u 12. Ne znam, ziv nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Dobro to nam je sto nam je. Puna podrska momcima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Pa i nam ovo spiskom, mozda bude jos koji otkaz(Jovic, Poku, Jaramaz) Zato bi bilo bolje da je pozvan Djurisic i Saranovic, ne znam osnovu cega je pozvan Trifunovic 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Je li ovo Pešić rekao da je danas saznao za Jokića? 😮 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Da. Samo sto kontam da je to bilo zvali smo ga i danas da probamo jos jednom. Tako da ce biti da je tacno ono da su odlagali maksimalno da bi moljakali sve ove da ipak igraju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Koliko je Bogdan kulturan i istreniran da odgovara na ovakva pitanja, pravi kapiten i lice nacionalnog tima. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 5 minutes ago, Beonegro said: Je li ovo Pešić rekao da je danas saznao za Jokića? 😮 Kaže jutros mu javio Jokić da neće da igra , priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, McLeod said: Da. Samo sto kontam da je to bilo zvali smo ga i danas da probamo jos jednom. Tako da ce biti da je tacno ono da su odlagali maksimalno da bi moljakali sve ove da ipak igraju. Koliko je ovo neozbiljno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Prvo kaže od Vidovdana su obavljali razgovore s igračima i kontaktirali klubove, a sad kao Jokić je tek jutros dao negativan odgovor. Važi brt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Naravno da je neozbiljno, jer to znaci da mi prakticno nemamo nikakav plan A, B, C, D, koncepciju, nista, a prvenstvo je za mesec dana. Kako ce da se napravi funkcionalni tim za manje od mesec dana od ovih koji nikada nisu igrali zajedno ziv nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Po meni je previše igrača na spisku ali očito je da su neki od igrača još pod znakom pitanja. To mi ukazuje na nesigurnost kod selektora. Treba da odredi rok do kog će se znati ko je spreman i onda odredi 12 veličanstvenih i pripreme da krenu punom parom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Treba diskutovati o momcima koji su na spisku,batalite više Jokića,ispao je papak i gotovo.Nek sad jaše Babakaja i loče po manifestacijama. Videćemo od zdravstvene/porodične situacije koji će sastav otputovati. Šteta što je Kari okupio jadan stručni štab,plus njegove godine gde sve teže procenjuje situacije na parketu. Nadam se da iz pozicije underdoga možemo iznenaditi. Svakako,podrška momcima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Just now, McLeod said: Kako ce da se napravi funkcionalni tim za manje od mesec dana od ovih koji nikada nisu igrali zajedno ziv nisam. Pa nece se napraviti funkcionalan tim. Case closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 cenim da bogdanovic vise nece ici gledati denverove playoff utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Kari na kraju u the end is near fazonu, ali bolje i to nego praviti se kao da nema nikakvih problema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Kakva konferencija, ne znam jel gori nastup predsednika, selektora ili novinara. Zao mi Bogdana sto je prisustvovao ovome. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Doslo vreme da se kunes u Bogdana i Milutinova pa deset mesta prazno u reprezentaciji 😄 Bar Raduljica nije tu ako nista. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Ako je istina sto je Svetislav rekao onda valjda je svima jasno koliko smo neozbiljni kao organizacija. 1 minute ago, McLeod said: Bar Raduljica nije tu ako nista. Brate imam osecaj da ces ti neke 2050 isto ovo da napises za neki drugi sastav. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, McLeod said: Doslo vreme da se kunes u Bogdana i Milutinova pa deset mesta prazno u reprezentaciji 😄 Bar Raduljica nije tu ako nista. Nači Nedović i Gudurić satiru prvenstvo 😛 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) 30 minutes ago, Chaos Is Me said: S.Jović - Avramović - Jaramaz Bogdanović - Nedović Gudurić - Marinković - Dobrić Petrušev - Pokuševski - N.Jović Milutinov - Smailagić Eventualno Davidovac umesto nekog od četvorki i Jaramaz umesto nekog od bekova. Izbacio bih Dobrica (nema potrebe i on i Vanja i Gudura). A ubacio jos nekog pleja jer nisam siguran da bi Jovic izneo celo prvenstvo. Jaramaz mozda (ako ne i Topic). Ovde bi zapravo Teo bio resenje ali jbg... DeDa ako ne moze Poku. Inace video sam Ristica na okupljanju a nema ga na spisku... Ima ga... prevideo sam. Edited July 24, 2023 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, McLeod said: Doslo vreme da se kunes u Bogdana i Milutinova pa deset mesta prazno u reprezentaciji 😄 Bar Raduljica nije tu ako nista. Ima još dve pozitivne situacije oko reprezentacije. Prvo nije "svevišnji" umešao svoje krvave prste i rešio problem a drugo ipak nema stranca. Neka igra i taj Beslać ako nema ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Kakav ekspresan prelaz iz ne valja srebro u donji esalon repki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Ako je istina sto je Svetislav rekao onda valjda je svima jasno koliko smo neozbiljni kao organizacija. Ponavlja on tu priču već duže vreme, al džaba kreči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts