realno *w Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Auu... kakva mehanika šuta slobodnih bacanja Vilijamsa iz Budućnosti. Morao sam naravno da proverim, pa vidim da je prošle godine šutirao bacanja 121-52. Jbt kako je zajebano imati takvog igrača u timu, iako mu je ostala statistika iz Legabasketa bila jako dobra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Nikada nikog nisam video da tako šutira. Kad su u prenosu rekli da je prošle sezone imao nešto oko 40% bacanja, ja razmišljam jbt to je još i dobar procenat s obzirom kako šutira. Ja donekle razumem te neke nakaradne mehanike ako donose rezultat, tj. ako pogađaš, a ovo je baš wtf. Ne mogu da verujem da on sa normalnom mehanikom šuta ne bi imao više od 40% sa slobodnjaka. Edited September 20, 2023 by Arsenije Pesic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Ja ne mogu da verujem da je takve igrače sramota da probaju kecelju. Ne postoji šansa da bi imao ispod recimo 60-65%. Kako god, druže ako imaš 40%, probaš bilo šta, ne može gore da bude. Edited September 20, 2023 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Evo ga, čisto da se zna o čemu pričamo. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 U Trentu je imao sjajnu sezonu, i sad pogledam ono 70 % gledao sam ga baš dosta puta te sezone, al ne pamtim da je imao ovakvu mehaniku šuta. Možda je nešto menjao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 22 hours ago, Kankkunen said: Što, loš je trener. Biće da je problem nešto drugo. Verovatno nije loš trener. Mada se dobrim trenerima retko dešava da im ekipe izgledaju ovako kako Olimpija izgleda na ovom superkupu. Ali ajde, početak sezone, neuigranost i tako to... Loš ili dobar trener, kad je doveden ja sam pisao da je čudan izbor, s obzirom kakve timove je on vodijo u karieri, a da je Olimpija krenula u neki novi ciklus sa podmlađivanjem tima itd 15 hours ago, realno *w said: Simpatičan ovaj Dokins iz SCa. Onako na prvu mi deluje kao baš skillfull igrač, jedino što još nisam video neko dodavanje da mu se omaklo. Jako sam bio iznenađen kad sam ga vidijo u dresu SCa. Nije to neki neproveren rookie kakve su oni dovodili prethodno, nego jedan sasvim ok EC igrač. Pre toga igrao za Bursu i Turk Telekom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20, 2023 Author Share Posted September 20, 2023 16 hours ago, realno *w said: Auu... kakva mehanika šuta slobodnih bacanja Vilijamsa iz Budućnosti. 5 hours ago, Arsenije Pesic said: Nikada nikog nisam video da tako šutira. Kad su u prenosu rekli da je prošle sezone imao nešto oko 40% bacanja, ja razmišljam jbt to je još i dobar procenat s obzirom kako šutira. Wilt Chamberlain, Shaquille O'Neal... Jbg, ima druge neke prednosti koje donosi timu pa ga to drzi u profi kosarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 6 minutes ago, Kooineeperk said: Wilt Chamberlain, Shaquille O'Neal... Jbg, ima druge neke prednosti koje donosi timu pa ga to drzi u profi kosarci. Niko nije ni rekao da on ne treba da bude profesionalni košarkaš. Komentarišemo njegova slobodna bacanja, jer ima užasnu mehaniku šuta i užasne procente i prilično je neverovatno da to ne može da poboljša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 On ovo baca neke magije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Topic se sprda sa Zadranima kao da su kadeti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Bice Mega zanimljiva za pracenje , ima tu dosta talenta, jos samo da maknu onog turcina da ne gusi Topica. Mogli su odmah da i Markovica ubace u ekipu umesto Kovacevica i Popovica, bolji je igrac od njih vec sada. Edited September 20, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) 14 minutes ago, Miki8 said: jos samo da maknu onog turcina da ne gusi Topica. mislis da je malo 30+ minuta, treba da igra 38? Edited September 20, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Davi loptu kada je sa Topicem na terenu. Lopta treba da bude kod Topica i da on kreira u napadu. Edited September 20, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 3 minutes ago, Miki8 said: Davi loptu kada je sa Topicem na terenu. Lopta treba da bude kod Topica i da on kreira u napadu. nije to kk topic nikola, nego kk mega, opusti se, imace nikola dovoljno prostora ove sezone a svakako treba da nauci i na situacije kada se ne okrece sve oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Naravno da je KK NIkola Topic , on im je glavni projekat ove sezone🙂 Edited September 20, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 jasno, s'pravom, upravo tako i igraju, samo se pitam sta jos treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20, 2023 Author Share Posted September 20, 2023 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Niko nije ni rekao da on ne treba da bude profesionalni košarkaš. Pa ni ja nisam rekao da ne treba da bude pro kosarkas, jel jesam? Samo sam rekao da ima neke druge kvalitete. I valjda se oko toga slazemo, jer ako se ne slazemo onda to znaci da i ne treba da bude pro kosarkas ako nema sta da ponudi, ne? 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Komentarišemo njegova slobodna bacanja, jer ima užasnu mehaniku šuta i užasne procente i prilično je neverovatno da to ne može da poboljša. Slazem se u potpunosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Zakelj je odlican trener, ocekujem ga narednih sezona u nekom vecem klubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Odlicno igraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 I Partizan ima svoje Italijane 😄 Vec koja po redu ludilo zavrsnica izmedju dva tima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Cestitke Studentima.Njima ovaj trofej sigurno dosta znaci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Rispekt za SC Derby, nek su uzeli ovo, znači za samopouzdanje u nastavku sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Covic vizionarski izbegao Superkup 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: Pa ni ja nisam rekao da ne treba da bude pro kosarkas, jel jesam? Samo sam rekao da ima neke druge kvalitete. I valjda se oko toga slazemo, jer ako se ne slazemo onda to znaci da i ne treba da bude pro kosarkas ako nema sta da ponudi, ne? Ne mogu da ulazim u kokoška - jaje rasprave s tobom, nema veze. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 53 minutes ago, Igor_ said: Zakelj je odlican trener, ocekujem ga narednih sezona u nekom vecem klubu. Odlican za sad kad je u timu bez pritiska od poraza, sa dosta talenta, jedan mec nedjeljno, vrijeme za dobar rad ...ne kazem da nije dobar....znam je dobar, samo treba uzeti u obzir i ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts