Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted

Jos jedna stvar zbog koje moramo imati vise razumevanja za mod tim i da im ide benificirani radni staz - oni ne mogu da koriste ignor listu...

Posted
13 minutes ago, Geronimo said:

Jos jedna stvar zbog koje moramo imati vise razumevanja za mod tim i da im ide benificirani radni staz - oni ne mogu da koriste ignor listu...

Krvav je lebac moderatorski

Posted

Da se ja pitam, kao sto se ne pitam, vredjanje drugih forumasa bih najstrozije sankcionisao. Ovo je vec ko zna koji put da se uvrede (cak i one najprimitivnije poput "nap*si se ku**a") kaznjavaju sa par dana bana, a bilo je mnogo primera banova koji su trajali 3-4 puta duze za neke gluposti. Daleko bilo da prizivam duzi ban za Gurua, jer mi je covek ovde medju najboljim/najomiljenijim forumasima i njegove upise ne preskacem, nego pricam generalno o pravilima. Mislim da je najbitnije da medjusobno imamo kulturnu komunikaciju, pogotovo sto ovo nije lajv konverzacija nego imamo beskonacno vremena da razmislimo pre nego sto stisnes submit reply. Ovo sto je Guru napisao se moglo napisati i drugacije, bez koriscenja epiteta koje je on iskoristio.

• Like 1
Posted

Kako za koga, Stela. Mene ako neko napusi i najebe mi se familije, meni je to "pas laje a vetar nosi", a ako mi napise da sam Putinovac samo zato sto nisam stavljao Ukrajinske zastave ili pisao o tome kako je zapad med i mleko, to je vec uvreda. I sarkasticni komentari o necijoj inteligenciji ili sikaniranje samo zato sto nije echo chamber stav, to su ozbiljne stvari. Ovo je nebitno. Ja bih to samo brisao.

Ovo "smaras", "negativan si", "jebem ti familiju" i slicno, to je sve mehur od sapunice. Go ahead, knock yourself out...

• Like 1
Posted
3 hours ago, СтелаРоса said:

Da se ja pitam, kao sto se ne pitam, vredjanje drugih forumasa bih najstrozije sankcionisao. Ovo je vec ko zna koji put da se uvrede (cak i one najprimitivnije poput "nap*si se ku**a") kaznjavaju sa par dana bana, a bilo je mnogo primera banova koji su trajali 3-4 puta duze za neke gluposti. Daleko bilo da prizivam duzi ban za Gurua, jer mi je covek ovde medju najboljim/najomiljenijim forumasima i njegove upise ne preskacem, nego pricam generalno o pravilima. Mislim da je najbitnije da medjusobno imamo kulturnu komunikaciju, pogotovo sto ovo nije lajv konverzacija nego imamo beskonacno vremena da razmislimo pre nego sto stisnes submit reply. Ovo sto je Guru napisao se moglo napisati i drugacije, bez koriscenja epiteta koje je on iskoristio.

Najgori su ti "kulturni" koji imaju neke svoje agende, laki su na ucitavanju svakakvih neutemeljenih gluposti i ne obaziru se ni na kakvu argumentaciju, a istu za svoje tvrdnje gotovo nikada ne daju ili je toliko suplja da je uzaludno i ukazati im na to jer po default-u nece to priznati... 

Sere mi se od takvih "kulturnih". 

• Thanks 1