DameTime Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. 3
le piaf Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. 1
Geronimo Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 27 minutes ago, DameTime said: Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. Pa naravno da nisi - rekao ti je da si musko 🙃 1 1
JPM Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 1 hour ago, gggggggg said: zasluzio je minimum trajni. Ti bas ostavljas prostor za dijalog.
Урош19 Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 33 minutes ago, Papanikolesku said: Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. Nikakva to garancija nije, 21. vek i muškarci lakiraju nokte 1
Smrtokapa Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Ukucaš "nokti" u guglu, izađe ti slika kakva oćeš 1 1
Čvarkov Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. 3 1 4
СтелаРоса Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 Cekajte bre hocete da kazete da one zajebancije na kkcz temi zapravo nisu bile zajebancije???
Kooineeperk Posted February 5, 2025 Posted February 5, 2025 1 hour ago, Čvarkov said: Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. Don Vucko ga pOmIlOv'O... Spoiler Chill out, Don Dusko, salim se. 🙂 Spoiler Dobro ajde... 5 dana? 10? 😏 2
Crni Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Samo da kazem da sam ljubitelj baklave! Al ono bas bas! Ne palog brata, da se razumemo. Inace ta @DameTime jeste misterija! Kako znam? Voli Crnog Gruju, navedite mi jedno zensko koje zna napamet citate iz serije...helouuu! Jos psuje socnije nego Dusko Dugusko! Plus smo i prijatelji na insta, iako izgleda kao zensko, ja zapravo sumnjam da je ona prvi srpski AI! Spoiler Sorry @DameTime namestila se situacija ♥️🍀 1
DameTime Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 4 minutes ago, Crni said: Samo da kazem da sam ljubitelj baklave! Al ono bas bas! Ne palog brata, da se razumemo. Inace ta @DameTime jeste misterija! Kako znam? Voli Crnog Gruju, navedite mi jedno zensko koje zna napamet citate iz serije...helouuu! Jos psuje socnije nego Dusko Dugusko! Plus smo i prijatelji na insta, iako izgleda kao zensko, ja zapravo sumnjam da je ona prvi srpski AI! Reveal hidden contents Sorry @DameTime namestila se situacija ♥️🍀 Moram da pohvalim javno što mi lajkuješ skoro sve vezano za proteste 😁 Btw, još ti pamtim onu doskočicu za crvenkasto-bele patike, kao sad nosiš prave boje hehe namig 1
Crni Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 5 minutes ago, DameTime said: Moram da pohvalim javno što mi lajkuješ skoro sve vezano za proteste 😁 Btw, još ti pamtim onu doskočicu za crvenkasto-bele patike, kao sad nosiš prave boje hehe namig Mi smo iz tabora vecitih, ali u reprezentativnom dresu😏 1
berti Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 I za koga bi DameTime navijala u derbiju da Zeljko nije trener KKP...
DameTime Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 15 minutes ago, berti said: I za koga bi DameTime navijala u derbiju da Zeljko nije trener KKP... Spoiler 1
berti Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 13 minutes ago, DameTime said: Reveal hidden contents Hm, hm, hm
Неле Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Ne mozes vise dami ni kompliment da udelis bez ban da popijes ccccc 1 1
Drug Crni Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 Koliko sam ja razumeo iz pisanja,pojedini forumaši su i upoznali Dame u stvarnom životu. A lik isuo niz postova u kojem "dokazuje" da je ona muško? Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. 1
JPM Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 Nema potrebe da se previše bavimo time. Čovek napisao niz neandertalskih predrasuda i budalaština koji nisu zvanični razlozi za ban jer niko valjda nije bio toliko lud da ovakve stvari predvidi pravilnikom. Ali mislim da bi ga svaka zdrava logika i razum izbacila sa foruma. E sad...da li baš na 90 dana ne znam. Ali svakako nije ni vredno polemike. Moderacija nam pokazala gomilu njegovih ranijih nastupa i istupa koji su kumovali odluci. Dobio 90 dana koji sigurno nisu samo zbog ove glupe prepiske sa koleginicom sa foruma. I to je to. 1
Kronostime Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 11 minutes ago, Drug Crni said: Koliko sam ja razumeo iz pisanja,pojedini forumaši su i upoznali Dame u stvarnom životu. A lik isuo niz postova u kojem "dokazuje" da je ona muško? Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. Ako cemo pravo - @zoe Bg je nasa prva dama i svi joj prinosimo po teglu Nuttele od 1kg na oltar zarad blagoslova u svakodnevnom zivotu. Jedino pravo bozanstvo medju Grobarima jos od starog Foruma.... 2
Goofy Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 bila je davno i ona ima1tim, tako nekako... valjda se iznapušavala ovde i otišla na onaj propaganda ili avangarda tako nekako...
Kronostime Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 1 minute ago, goofy said: bila je davno i ona ima1tim, tako nekako... valjda se iznapušavala ovde i otišla na onaj propaganda ili avangarda tako nekako... Vrbujem je na twitteru da nas pojaca ovde.... 1
DameTime Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 35 minutes ago, Drug Crni said: Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. Mjuzikl, horor, pa ovo (ordure bizarre) Btw, što više žena, to bolje, a bilo bi lepo da i Zoe ponovo piše.
JPM Posted February 7, 2025 Posted February 7, 2025 Slažem se, što više ovakvih kao @BojanaCZV, suvo zlato. 4 2
Recommended Posts