DameTime Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 27 minutes ago, DameTime said: Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. Pa naravno da nisi - rekao ti je da si musko 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, gggggggg said: zasluzio je minimum trajni. Ti bas ostavljas prostor za dijalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Papanikolesku said: Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. Nikakva to garancija nije, 21. vek i muškarci lakiraju nokte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ukucaš "nokti" u guglu, izađe ti slika kakva oćeš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Cekajte bre hocete da kazete da one zajebancije na kkcz temi zapravo nisu bile zajebancije??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 11 minutes ago Share Posted 11 minutes ago 1 hour ago, Čvarkov said: Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. Don Vucko ga pOmIlOv'O... Spoiler Chill out, Don Dusko, salim se. 🙂 Spoiler Dobro ajde... 5 dana? 10? 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts