mister-no Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Problem je što određeni likovi pokušavaju da prenesu blato sa viših spratova na ovaj ovde. Većina ljudi sa ovog podforuma ne želi to, jer da želi učestvovali bi gore na raspravama. I onda dođu i prosipaju prosvetljenja, dosta ljudi kao ja skroluje i ne čita (jer da to želim diskutovao bih gore o tome), ali ima dosta ljudi kojima to smeta i narušava im oazu. Edited 18 minutes ago by mister-no 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, elmulinho said: Oko cega se sada svadjamo? Sorry, nisam ispratio prethodnih par dana, samo mi recite na koju stranu da stanem, kojih je manje? Ne može, to je Dejmin posao. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Ne slušaj ga @elmulinho, prihvatam imenjaka u ovo malo ali odabrano društvo Bićemo bolji duo nego Teo & Mitar. Edited 2 hours ago by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Nešto ko Slađana & Dado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 58 minutes ago, elmulinho said: Oko cega se sada svadjamo? Sorry, nisam ispratio prethodnih par dana, samo mi recite na koju stranu da stanem, kojih je manje? Ukratko, podržavamo svaku vlast ikada činom navijanja za Partizan i Zvezdu. Isto tako, podržavamo i izrobljavanje Filipinaca i Vijetnamaca kupovinom Adidas i Najk patika. A da ne zalazimo u gas, naftu, litijumske baterije, itd, ne mora baš svako ogledalo da se stavi pred nas. U prevodu, ništa nam nije sveto, gazimo preko drugih ljudi zarad sopstvenog komfora, al' srećom postoje i ljudi u kojima se probudilo 'više ja' nakon godina druženja sa ljudskim odronima, pa nam se povremeno i saspe istina u lice, čisto da bi malo nemirnije spavali te noći, kad morala već nemamo. Edited 1 hour ago by fillam 7 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ma to sipanje holier-than-thou moralne superiornosti nije ideja na kojoj počiva ovaj forum, tako da... korisnik koji je krenuo s tom rafalnom paljbom po ostalim je poslat na odmor uz nadu da se po povratku neće više baviti takvim prozivkama. I Zvezda i Partizan (i ostali klubovi) su mnogo duže ovde od trenutne vlasti i političke situacije u Srbiji i potpuno je neumesno onako se obraćati iskrenim sportskim navijačima. Ovaj deo foruma bavi se sportom i nije mesto za političke pamflete - koliko god da se politika trudi da upliće svoje prste u sport. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 35 minutes ago, fancy said: Nešto ko Slađana & Dado. Mojne si ljubomoran, evo i ti si dobrodošao, ipak sam ja evropska žena širokijeh shvatanja... Edited 1 hour ago by DameTime grammar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 59 minutes ago, fillam said: Ukratko, podržavamo svaku vlast ikada činom navijanja za Partizan i Zvezdu. Isto tako, podržavamo i izrobljavanje Filipinaca i Vijetnamaca kupovinom Adidas i Najk patika. A da ne zalazimo u gas, naftu, litijumske baterije, itd, ne mora baš svako ogledalo da se stavi pred nas. U prevodu, ništa nam nije sveto, gazimo preko drugih ljudi zarad sopstvenog komfora, al' srećom postoje i ljudi u kojima se probudilo 'više ja' nakon godina druženja sa ljudskim odronima, pa nam se povremeno i saspe istina u lice, čisto da bi malo nemirnije spavali te noći, kad morala već nemamo. Zvuci apsolutno razumno, biram ovu stranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 59 minutes ago, fillam said: Ukratko, podržavamo svaku vlast ikada činom navijanja za Partizan i Zvezdu. Isto tako, podržavamo i izrobljavanje Filipinaca i Vijetnamaca kupovinom Adidas i Najk patika. A da ne zalazimo u gas, naftu, litijumske baterije, itd, ne mora baš svako ogledalo da se stavi pred nas. U prevodu, ništa nam nije sveto, gazimo preko drugih ljudi zarad sopstvenog komfora, al' srećom postoje i ljudi u kojima se probudilo 'više ja' nakon godina druženja sa ljudskim odronima, pa nam se povremeno i saspe istina u lice, čisto da bi malo nemirnije spavali te noći, kad morala već nemamo. Neka moderacija angazuje ovog coveka da radi rezeime na temama, onako bar jednom nedeljno. Postoji na viberu opcija "carobnjak" al posto je to bot rezime ne ispadne kako treba, tj ne pogodi sustinu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Ne slušaj ga @elmulinho, prihvatam imenjaka u ovo malo ali odabrano društvo Bićemo bolji duo nego Teo & Mitar. Ja da pusim marlboro, a tebe da svi prozivaju, odlicno, gde da potpisem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 58 minutes ago Share Posted 58 minutes ago Navijanje za bgd blizance je najbanalnija stvar. Oni koji imaju koristi od tog "navijanja" su drugi svet. Tu dolazimo do kljucne stvari. Ti " navijači" ce sutra prici nekoj novoj vlasti. Isto tako ce sav taj ološ, sva ta bagra sutra samo promeniti dres. Od političara, medijskih magnata, novinara, političara... Sav šljam koji je potpisivao podršku vrhovnom govnaru ce se samo priključiti. Ostace tu gde jesu, još ce i napredovati. A na pitanje zašto si potpisivao, učlanjivao se, mitingovao, reći da su morali. E, pa niste morali. Mnogi to nisu uradili. Zato, treba čistiti sve, pa i te "navijačè". Naravno, ništa od toga. Nazovi navijaci ce uleteti u kombinacije sa novim bosovima, umesto Čanka ce na Pinku neko drugi pevati Sinatrine pesme. Zato ostavite obicne ljude koji prate sport. To je njima samo strast, čista emocija i poslednja stvar koja im je na pameti jeste da podrze govnara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 55 minutes ago Share Posted 55 minutes ago 8 minutes ago, Crni said: Neka moderacija angazuje ovog coveka da radi rezeime na temama, onako bar jednom nedeljno. E jeste, pa da poremeti pamecu covek...sta se sve pise. @fillam aj daj nam jedan digest prelaznog roka u KKCZ protekle nedelje... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 51 minutes ago Share Posted 51 minutes ago 12 minutes ago, elmulinho said: Ja da pusim marlboro, a tebe da svi prozivaju, odlicno, gde da potpisem? Boldovano se već dešava, ostaje samo tvoj Marlboro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 41 minutes ago Share Posted 41 minutes ago 13 minutes ago, JPM said: @fillam aj daj nam jedan digest prelaznog roka u KKCZ protekle nedelje... 13 minutes ago, JPM said: E jeste, pa da poremeti pamecu covek...sta se sve pise. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 32 minutes ago Share Posted 32 minutes ago @Barkley#34 To. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago (edited) Čuš, digest protekle nedelje. Mogao bi digest obe teme u protekle dve godine da stane u tri reda ili jedan 'dal si ikada mene voljela' dijagram. Edited 24 minutes ago by fillam 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 14 minutes ago Share Posted 14 minutes ago Inace taj dijagram bi mogao da se uvede u svetske udbenike, ako moze pi(3,14159265359...), zasto nebbi mogao Knez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts