JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) To što si sad napisao je skroz nešto drugo. Velika razlika u odnosu na sitne provokacije. Naravno da je deo sistema, zvanično nemaju veze jedni sa drugima ali su svi svesni da tesno sarađuju. Evo ti skorašnji primer. Pecarski niti je igrač Zvezde na pozajmici niti Zvezda ima first option. On je 100% igrač fmp-a. Edited June 29, 2021 by Hugo Punch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 To je verovatno ono što ljudi pišu da Čova gradi rezervnu opciju za sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Je li Mladost iz Zemuna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Just now, Barkley#34 said: To je verovatno ono što ljudi pišu da Čova gradi rezervnu opciju za sebe. Moguće. Pojma nemam. Ali to nije tema. Želim jednake aršine. Te zajebancije mi ne smetaju, ono za kevin panter je bilo sjajno, ali mi smeta ako se neko banuje za to a neko ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 hour ago, Hugo Punch said: Martin je banovan zbog insinuacije da je Partizan "susjed". I šta je ovde bio problem pošto je napisano "jasna je konotacija"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pa valjda ono osnovani u zagrebu ?! Ja sam tu imao uvek jasan stav Moze i zagrebcani i tudjiman i igokea i vucic grobar i za sve je kriv zli dulo i gepekovanje i generali uzimali igrace i tadic... dok pises na temi kkcz ali ako odes na kkp to je vec provociranje - vazi i za obrnuto naravno, covek misli da smo osnovani u zagrebu ili da smo strano telo srpakog drustva ili da vucic potajno navija za nas - njegova stvar... ja na to gledam kao kad se skupis sa ortacima kad ides na tekmu navijate svi za isti klub niko se nece naljutiti kako god da nazoves drugu stranu brda, nece se svako sloziti sa tim ali nece se vrv ni buniti niti ce obratiti paznju e sad da odes u grupu protivnickih navijaca meni je to vec otvoreno provociranje sta znam Naravno ovo je samo moje misljenje i znam da se vecina ne slaze i da forum nije tako podeljen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) Opet sa ogradama na temama i zicama. Ono sto je ok, ok je na svim temama. Ono sto nije, vazi isto. Ako je trolovanje dopusteno odredjenoj grupici, onda odgovor treba da se dozvoli. Bez selektivnosti. Znaci nije provociranje ako se splacine o zvezdi pisu na kkp temi i obrnuto. Sjajno 😂 Edited June 29, 2021 by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Po mom misljenju, sprdanje na Tati je ok dok je u nekim granicama ukusa i nema licnih prozivki. OK, neki nemaju ukusa, neki se bave hiperprodukcijom pa nikako da ubodu dobru foru. Ja lajkujem dobre sege, sale, posalice i sa druge strane. Ostale teme su otvorene za sve koji ce lepo da diskutuju. Meni ne smeta da neki partizanovac dodje na KKCZ temu, kao sto i ja i drugi zvezdasi odemo na KKP temu, ja se trudim tamo lepo da diskutujem. Pa necu valjda o Partizanu pisati u Zvezdinoj temi ili u ABA/EC/KLS temi? Ovo za Zeleznik je, iskreno, smesna primedba. Pa jesmo bili neko vreme na toj adresi, sta sad? Partizanovci nisu "susjedi" isto kao sto ne bi trebao neko da se proziva sto pise ijekavicom, i da mu se zbog toga upucuje poruka "hoces na hrvatskom da ti napisem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Problem je što se " susjed" automatski kažnjava banom, a "komšinica" je prefinjeni humor koji "RSB nakot" ne razume. Ne dobacuje do olimpiskih visina GTRetardizma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Naravno da nije u redu komšinica, treba susjeda. [emoji23] 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 14 minutes ago, pavijan2 said: a "komšinica" je prefinjeni humor koji "RSB nakot" ne razume Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Šta komisija kaže za "Robiju" na topiku KKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 5 minutes ago, Kooineeperk said: Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali. ????? 4 minutes ago, Cooper said: Šta komisija kaže za "Robiju" na topiku KKP? Nadimak javne ličnosti. Slažem se ružan, ne treba se njime ponositi i treba ga izbegavati na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, pavijan2 said: ????? Sta ti nije jasno, molim te? Znas ovu nasu pesmu? Jel mi njih zovemo komsijama? Zovemo. Jel Zvezda imenica zenskog roda?Jeste. Podvuci, saberi, Zvezda je komsinica, Partizan je komsija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ako je tacna informacija koju sam dobio u pekari opasno pojacanje stize na mesto mod-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: Sta ti nije jasno, molim te? Znas ovu nasu pesmu? Jel mi njih zovemo komsijama? Zovemo. Jel Zvezda imenica zenskog roda?Jeste. Podvuci, saberi, Zvezda je komsinica, Partizan je komsija. A ti si bukvalista? " Komšinica" se koristi isključivo u svrhu vredjanja, ponižavanja, ismevanja. " Komšija mali", " susjed" isto. Problem je ako se jedno kažnjava, a drugo glorifikuje kao vrhunski humor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Druze, nije na slicnom nivou sprdnje. Meni ich ne smeta "komsinica". S druge strane "susjed" je ruzna konotacija, smetalo bi mi prilicno. Isto kao sto mi smeta da se neko proziva zbog ijekavice a nije kaznjeno, jos stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 12 minutes ago, threepwood said: Ako je tacna informacija koju sam dobio u pekari opasno pojacanje stize na mesto mod-a rifresujem woja vec 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 21 minutes ago, threepwood said: Ako je tacna informacija koju sam dobio u pekari opasno pojacanje stize na mesto mod-a Svasta se prica po carsiji. Reci mi jel to ona pekarica u Strahinjica bana? Zna se iz cije kuhinje to dolazi... Nego, imate slemove? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 59 minutes ago, pavijan2 said: Problem je što se " susjed" automatski kažnjava banom, a "komšinica" je prefinjeni humor koji "RSB nakot" ne razume. Ne dobacuje do olimpiskih visina GTRetardizma. Zar nije "komšinica" kažnjavano banom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pojedini trolovi nazivaju juce moda LaBrnjom pa nisu kaznjeni banom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pojedini trolovi nazivaju juce moda LaBrnjom pa nisu kaznjeni banom ? Labrnja i njuska su sinonimi, kao Dulo i svinjska besika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 12 minutes ago, Sprivel said: Labrnja i njuska su sinonimi, kao Dulo i svinjska besika. Znam za pečenjaru Vujosevic,to je bila fora kad su Kabasti(podgrupa djavola u Kg,svi preko 100 kg) nosili one majce. Za svinjsku besiku nisam u toku. Edited June 29, 2021 by Decembarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Kad igra Zvezda opet sa Budućnosti da čitamo o sudačkim krađama, manje je zamorno od ove kuknjave... :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 57 minutes ago, Decembarski said: Za svinjsku besiku nisam u toku. Na starom forumu je izvesni gospodin cijeg imena sad ne mogu da se setim, ulozio protest zbog toga sto Vujosevica zovu Dulo, a to je poznat naziv za svinjsku besiku. Edited June 29, 2021 by pantelia Slovo i moji debeli prsti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts