Kooineeperk Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 23 minutes ago, Barkley#34 said: Što ti odjednom smeta uini? Kako to mislis "odjednom"?! 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Sad vidim da nam fali Ko je Peja / Polufinale tema, a valjala bi nam… 🙄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Na ovu vrucinu, pa jos i vreo prelazni rok kod vecitih, legla bi kao kec na 11 da se malo smanji nervoza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Je l' to tema za gole žemske? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 ako se sećam, Metalni jednom davno reče da ne može tema sa golotinjom zbog ovih google reklama kojima se i dobija neka crkavica za održavanje foruma, tj. jedno sa drugim nije kompatibilno a možda sam to i sanjao, bem li ga, udarila vrućina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 6 hours ago, Dropkick Murphys said: ako se sećam, Metalni jednom davno reče da ne može tema sa golotinjom zbog ovih google reklama kojima se i dobija neka crkavica za održavanje foruma, tj. jedno sa drugim nije kompatibilno a možda sam to i sanjao, bem li ga, udarila vrućina Nema para od gole žemske? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 A goli muškarci? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 ionako puno kacimo znojave mladice koji su oskudno odeveni, pitanje je legitimno. mozda samo treba da bude sport involviran, tipa dve djevojke i dva mladica u teretani, mixed bball gone south of the border, give n go aka give it away i slicno 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 3 minutes ago, uini said: ionako puno kacimo znojave mladice koji su oskudno odeveni I to uglavnom tamnopute. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 @Don Radonja kad otvarate temu kkcz i ko je pise? Vreme je jer je prelazni rok gotov??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 nije gotov do 30og septembra ili 6. oktobra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Ja sam predlagao da dovedemo lanu u arenu na neku tekmu da skine sns prokletstvo ali ljudi izgleda nisu zainteresovani... loze se jos samo na pojacanja na poziciji crnca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 hours ago, ranzo said: Ja sam predlagao da dovedemo lanu u arenu na neku tekmu da skine sns prokletstvo ali ljudi izgleda nisu zainteresovani... loze se jos samo na pojacanja na poziciji crnca Dalje nisam citao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 9 hours ago, uini said: ionako puno kacimo znojave mladice koji su oskudno odeveni, pitanje je legitimno. Najjače viđenje potencijalnog pojačanja, jednog dobrog forumaša, back in 2016. Quote Kad zatvorim oči i pomislim na mladog, visokog košarkaša sa neverovatnom tehnikom i brzinom za tu visinu, vidim upravo njega. Quote Dovde sam pročitao... Sade idem. A ne smem da vam kažem o kom se igraču radi. 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 On 7/29/2022 at 11:56 PM, Son_of_a_gun said: Sad vidim da nam fali Ko je Peja / Polufinale tema, a valjala bi nam… 🙄 Na samom početku ovog foruma ja je napravio i nazvao "Pejina tema". Radila je par meseci kao pravi legacy ali onda Metalhead reče da se google buni zbog teme i da će morati da je sakrije. Od tada je upokojena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Meni više nedostaje Peja. Legendarni forumaš. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Meni nedostaje par njih, istinskih legendi onog foruma. Dare, Bounty, Peja, Mozzer... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Šta je sa @Južni, zna li ko? Skoro sam otišao na b92 forum, da probam da pronađem nešto, pa mi iskočio dobro poznati profil sa Teparom na avataru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 i meni nedostaju legende slavisa, valter, tito... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: Šta je sa @Južni, zna li ko? Skoro sam otišao na b92 forum, da probam da pronađem nešto, pa mi iskočio dobro poznati profil sa Teparom na avataru. juzni je velika faca irl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Kad smo vec kod toga...Voleo bih da se @Mairosu aktivira ovde. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 6 hours ago, uvrnuto said: Šta je sa @Južni, zna li ko? Skoro sam otišao na b92 forum, da probam da pronađem nešto, pa mi iskočio dobro poznati profil sa Teparom na avataru. Moraću da ga pitam što ne piše više, čujemo se i vidimo povremeno, verovatno ga salomiše posao i od nedavno i porodica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Od iskusnijih odavno nema Pepe Sanceza a.k.a. @laki pepe..a od mladjih @stefan81888..ali mislim da je on i najavio prestanak aktivnosti zbog zaposlenja..tako nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 6 hours ago, NikadProtivKaline said: i meni nedostaju legende slavisa, valter, tito... Mozda vise nikada nece koristiti taj juzernejm, ali tu je. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Ljudi, kad vec nabrajate...ko je bio Zumbul tj. ima li njega ovdje? Ostao mi u uspomeni k'o lik sa nekim stalnim problemima sa ženama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts