Čvarkov Posted June 20 Posted June 20 1 minute ago, Barkley#34 said: Edit: vidi, radi. E jbg... Probajte dokle god ne može da piše. 1 5
Don Dusko Posted June 20 Posted June 20 2 minutes ago, Barkley#34 said: Proba nakon aknolidža. Pre toga nisam mogao ni PP da šaljem niti da pišem. Da vidimo da li će sad raditi. Znaci prvo si probao pre prihvatanja...Nije htelo Onda si kliknuo accept i htelo je. Tako Jesi voljan da ti @MetalHead da warn do 3:20(ako ti sad da) ili do 3:30(ako vidi za 5min recimo) Pa da ti onda isto isprobas pre prihvatanja i da onda probas kad ti istekne warn?
MetalHead Posted June 20 Posted June 20 OK super, hvala @Barkley#34! Moguce da @Bogoljub Gagic nije odradio acknowledge zbunjen expiry datumom za warn poen, a to uvek setujemo da bude u slucaj bana cini mi se 3x duze nego sam ban (ako je ban nedelju dana onda poeni "vaze" 3 nedelje), a za warn iskreno ne znam sta radimo, mislim da ga ne dajemo toliko dugacko. Mozda je @Don Dusko pogresio expiry datum ali to svakako ne bi uticalo na pisanje. 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa da ti onda isto isprobas pre prihvatanja i da onda probas kad ti istekne warn? Nema isteka warn-a, vec tog poena, a to je i probao, pre isteka je probao da pise bez acknowledge-a nije mogao, sa acknowledge-om je mogao i sad mu samo ostaje da mu istekne poen. 1
robespierre Posted June 20 Posted June 20 (edited) 1 hour ago, goofy said: Ništa Bogoljube, sad piši šta hoćeš i jebi kevu svima i sve po spisku, dok se ne oceni da si potrošio avansni četvoromesečni ban... @Bogoljub Gagic Što se kaže, Bogoljube, znaš koga treba da vredjaš hehe. Edited June 20 by robespierre 2
Don Dusko Posted June 20 Posted June 20 31 minutes ago, MetalHead said: Nema isteka warn-a, vec tog poena, a to je i probao, pre isteka je probao da pise bez acknowledge-a nije mogao, sa acknowledge-om je mogao i sad mu samo ostaje da mu istekne poen. Mislio sam poena al to je to.
Sector Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, JPM said: @Sector Imaš li nekog da predložiš? Imam naravno. Kupera bratinu, nikad prežaljenog i forumsku legendu. 3 2 2
kendrick duckworth Posted June 20 Posted June 20 Siguran sam da bismo našli jedno 10ak momčina ovde da podelimo trošak, samo kažite koliko košta. 1
Knipex Posted June 20 Posted June 20 4 hours ago, Bogoljub Gagic said: Кликнуо сам 2 пута, први пут чим сам добио, други пут сам кликнуо 20.2. јер сам некако логично мислио да траје 5 дана, тек тада сам видео да не пише да је други месец у питању већ шести. @MetalHead @Don Dusko Čoek reče da je kliknuo 2 puta, ali nije radilo tako da vaše zaključke ne podupiru dokazi. Naneli ste mu duševni bol kaznivši ga da čita razne nepodobštine a da ne može da reaguje. Ni pakao vam neće teško pasti
Son_of_a_gun Posted June 20 Posted June 20 Ko zna, kakva je Zvezdina sezona bila možda sad ne bi više bio Bogoljub Gagić nego Boda Tajson “Doživotna”. 😁 Spasio te Duško Bogoljube! 🤣 2
Čvarkov Posted Thursday at 08:24 PM Posted Thursday at 08:24 PM 2 hours ago, Čvarkov said: Možda ne bi bilo loše da se svi postovi o Teu prebace na kkcz bivši igrači i treneri. Ovde će se zagubiti, tamo se svakako ne piše često pa će ostati lepa uspomena. Ako mrzi moderaciju sa košarke, može @fancy da odradi. Hvala! 1
JPM Posted Friday at 07:09 AM Posted Friday at 07:09 AM Miki je toliko istrajan da ce hrabro da pogine za svoje ideale koje niko drugi na ovom forumu ne razume. Eto, tako bih to srocio. Ja nisam video da je neko zbog nekog svog diskursa ovoliko puta leteo sa foruma kao on. Aman bre, kad se vratis, iskuliraj malo sa blatom na te strane igrace, veruj mi svima nam je jasno kakav stav imas.
Урош19 Posted Friday at 12:48 PM Posted Friday at 12:48 PM Sramotna odluka je ovaj ban Kornetu Spoiler Trebali ste trajno 1
Crni Posted Friday at 04:09 PM Posted Friday at 04:09 PM 3 hours ago, Урош19 said: Sramotna odluka je ovaj ban Kornetu Hide contents Trebali ste trajno Ne preteruj. 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 37 minutes ago, berti said: Valjalo bi da se sve teme na forumu zakljucaju i da ostane samo otvorena ona o studentskim protestima. Ovo stanje više ne moze da se izdrzi. Represija nad decom, jebanje u mozak svakog normalnog, šljam na medijima koji se podsmeva svima nama... Užas. Da danas Jokić potpiše za nas, ne bih se osetio srećnim uopšte. Ovo sve je strašno, užasno... Ovo mi je jutros prošlo kroz glavu. Jebe mi se za pojačanja i selekcije... Kao za vreme velikih protesta, katanac na sve topike sem protesta i Vox Populi. 2
Mrk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bilo je logike da se zatvori na dan protesta, koji k da se sad zatvara?
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zato što se blokira širom Srbije i policija vrši represiju nad građanima, Mrki. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zato što nam zločinci zatvaraju decu. 21 minutes ago, Mrk said: Bilo je logike da se zatvori na dan protesta, koji k da se sad zatvara? Ovo ti je bukvalno kao kad neki Bajča kaže ženi devetog marta šta bre koj kurac oćeš, jel si dobila cveće juče. 1
MilošVB Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JPM said: Zato što nam zločinci zatvaraju decu. Ovo ti je bukvalno kao kad neki Bajča kaže ženi devetog marta šta bre koj kurac oćeš, jel si dobila cveće juče. Dobro, tu je već u pravu.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, MilošVB said: Dobro, tu je već u pravu. Samo u slučaju da stvarno hoće kurac. Šalu na stranu, berti je u pravu. Kako neko uopšte može da razmišlja o bilo čemu sem o tome da hapse najpametnije glave ove zemlje, likovi pod maskama, i odvode ih negde gde ne mogu da se jave ni roditeljima ni kolegama. Kakav je ovo Džibuti od zemlje?
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smara to zatvaranje foruma i nema smisla ni poente. Neka piše i čita ko gdje hoće. 8 1 1
robespierre Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) I ja mislim da nema smisla zatvarati forum. Na politiku nikako ne zalaziti, politika je fuj, mi ovde smo iznad toga. Čitatii pisati isključivo o sportu, ko sledeći dolazi plaćen krvavim Vučićevim milionima. Edited 4 hours ago by robespierre 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nas politika ne interesira... sira da...sira nemam, nisam kupio. Uh nemam ni pare za sira. Ali nema veze evo došao Semi...happy thoughts.
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zatvaranje foruma u onim danima kada je proglašavan "generalni štrajk" je imalo smisla, a prije svega svojevrsnu simboliku. Sad ne vidim ni jedan od ta dva razloga. Ko god smatra da treba i može da učestvuje u ovim najnovijim građanskim inicijativama, sigurno ga u tome neće spriječiti forum ili prelazni rok tema. Isto tako, onaj ko piše neće na bilo koji način odmoći, a njemu na savjest da li ima bitnijih stvari u ovom momentu. 1 hour ago, JPM said: Samo u slučaju da stvarno hoće kurac. Šalu na stranu, berti je u pravu. Kako neko uopšte može da razmišlja o bilo čemu sem o tome da hapse najpametnije glave ove zemlje, likovi pod maskama, i odvode ih negde gde ne mogu da se jave ni roditeljima ni kolegama. Kakav je ovo Džibuti od zemlje? Neko bi legitimno mogao da se zapita, kako vi kolega možete da štancujete postove na PDF košarka predlozi žalbe dok se sve to dešava 🙂 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Shonewizard said: Neko bi legitimno mogao da se zapita, kako vi kolega možete da štancujete postove na PDF košarka predlozi žalbe dok se sve to dešava 🙂 Mogao bi. A odgovor je vrlo prost, čekam da stigne posao pa mi prolazi vreme. A alternativa bi bila da se zarakijam sa kolegama dole. Ne bih na ovu vrućinu. Uglavnom, opet šalu na stranu, nije problem da li se zatvori forum ili ne, ali jeste problem ta delimična ili potpuna zaslepljenost kod ljudi (ne mislim na ljude ovde, ne želim da grešim dušu o nekome kog ne znam) ovim koskama koje nam se bacaju kroz sportske hleba i igara, dok nam se društvo bukvalno urušava na svaki mogući način. Ovo što se radi ljudima koji protestuju zahtevajući samo osnovnu pravdu i rad institucija je bukvalno najgori vid diktature i autokratije ikada viđen na ovim prostorima. I aj to sve nekako i da progutaš, prođe i to, proćiće sigurno, ali šteta i dubioza su nepopravljivi. Skliznuli smo baš duboko, a niko drugi neće da nas vadi, to je tek zastrašujuće. EU nam je skroz okrenula leđa. Sorry za off.
Recommended Posts