Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Edit: vidi, radi. E jbg... Probajte dokle god ne može da piše. 1 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Proba nakon aknolidža. Pre toga nisam mogao ni PP da šaljem niti da pišem. Da vidimo da li će sad raditi. Znaci prvo si probao pre prihvatanja...Nije htelo Onda si kliknuo accept i htelo je. Tako Jesi voljan da ti @MetalHead da warn do 3:20(ako ti sad da) ili do 3:30(ako vidi za 5min recimo) Pa da ti onda isto isprobas pre prihvatanja i da onda probas kad ti istekne warn?
MetalHead Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago OK super, hvala @Barkley#34! Moguce da @Bogoljub Gagic nije odradio acknowledge zbunjen expiry datumom za warn poen, a to uvek setujemo da bude u slucaj bana cini mi se 3x duze nego sam ban (ako je ban nedelju dana onda poeni "vaze" 3 nedelje), a za warn iskreno ne znam sta radimo, mislim da ga ne dajemo toliko dugacko. Mozda je @Don Dusko pogresio expiry datum ali to svakako ne bi uticalo na pisanje. 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa da ti onda isto isprobas pre prihvatanja i da onda probas kad ti istekne warn? Nema isteka warn-a, vec tog poena, a to je i probao, pre isteka je probao da pise bez acknowledge-a nije mogao, sa acknowledge-om je mogao i sad mu samo ostaje da mu istekne poen. 1
robespierre Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, goofy said: Ništa Bogoljube, sad piši šta hoćeš i jebi kevu svima i sve po spisku, dok se ne oceni da si potrošio avansni četvoromesečni ban... @Bogoljub Gagic Što se kaže, Bogoljube, znaš koga treba da vredjaš hehe. Edited 7 hours ago by robespierre 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 31 minutes ago, MetalHead said: Nema isteka warn-a, vec tog poena, a to je i probao, pre isteka je probao da pise bez acknowledge-a nije mogao, sa acknowledge-om je mogao i sad mu samo ostaje da mu istekne poen. Mislio sam poena al to je to.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, JPM said: @Sector Imaš li nekog da predložiš? Imam naravno. Kupera bratinu, nikad prežaljenog i forumsku legendu. 1 2 2
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Siguran sam da bismo našli jedno 10ak momčina ovde da podelimo trošak, samo kažite koliko košta. 1
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Bogoljub Gagic said: Кликнуо сам 2 пута, први пут чим сам добио, други пут сам кликнуо 20.2. јер сам некако логично мислио да траје 5 дана, тек тада сам видео да не пише да је други месец у питању већ шести. @MetalHead @Don Dusko Čoek reče da je kliknuo 2 puta, ali nije radilo tako da vaše zaključke ne podupiru dokazi. Naneli ste mu duševni bol kaznivši ga da čita razne nepodobštine a da ne može da reaguje. Ni pakao vam neće teško pasti
Son_of_a_gun Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ko zna, kakva je Zvezdina sezona bila možda sad ne bi više bio Bogoljub Gagić nego Boda Tajson “Doživotna”. 😁 Spasio te Duško Bogoljube! 🤣 1
Recommended Posts