Dropkick Murphys Posted February 17 Share Posted February 17 Mada, da se ogradim, zaboravio sam Bettleovo "jebo vas..." prilikom pisanja posta xD Ostalo mi od juče samo to "Seljko" u sećanju i onda sam bez provere mislio da je to sve. Ne bih ga ubacio u ovu žalbu da sam lepo video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 17 Share Posted February 17 30 minutes ago, robespierre said: Nije problem komentarisati Obradovićeve izjave. Problem je kad ljudi od 30-40-50 godina svako ugrožavanje kluba za koji navijaju od strane spoljnog neprijatelja dožive kao napad na sopstveni identitet ili ličnost i onda na odgovarajući način komuniciraju osećaj sopstvene ugroženosti. Važi za obe strane, isti ste. Ovo je poenta svega. To pridavanje sebi nekog nebeskog znacaja i dozivljavanje svega sto se ne uklapa u matrcu kao nekakvu provokaciju i jeste najveci problem. Tako nema kluba, trenera, igraca koji je s kontra strane da nije odvratan. Svaka utakmica se fakticki dozivljava ko da je pitanje zivota i smrti, svaki poraz je smak svijeta gdje treba otjerat citavu ekipu itd itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) 17 minutes ago, DameTime said: Aha, ali se nekako uvek uporede Željkove izjave na kzm i npr. Čovićeva saopštenja. I onda se nekom logikom dođe do izjave "diže tenzije kao maltene niko u poslednjih 20 godina". Nije problem komentar kao komentar, već način. Dovedu do banovanja... kad ne uspete/ne možete da se iskontrolišete pre nego što kliknete ovo "submit reply". Kao i na svakom drugom PDF-u uostalom. Iskreno, zabole me spolovilo šta je hteo. Njegove izjave pred/posle utakmica sa Zvezdom odavno doživljavam onako kako ih je Clash opisao - kao izraz lične frustracije koju ne može da kontroliše. Lično ga zbog toga ne gotivim manje, ali kapiram da ga neko zbog toga ne gotivi i hoće da se sprda (u granicama normale jelte). Dakle, Zeljko je lagao za 3 utakmice u 3 dana zbog licnih frustracija? Ok, resen problem. Omalovazavanje Zvezdinih pobeda u maltene svakom derbiju su isto licne frustracije? Super. Edited February 17 by berti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 17 Share Posted February 17 9 minutes ago, robespierre said: Lošmi je jedan običan trol čija se forumska persona svodi na hard trolovanje navijača Partizana komentarisanjem Željka Obradovića, npr. pričom o legendi Atamanu, i lajt trolovanje navijača Zvezde obraćanjem sa ''vi''. Za razliku оd Željka Obradovića koji po informacijama koje imamo nema nalog na ovom forumu, jedina svrha ta dva posta je dizanje tenzija na forumu i to u trenutku kad imamo 30 aktivnih riportova i čitave stranice su crvene od brisanja. Samo je trebalo napisati "trolovanje" u obrazloženju, jutros sam pogledao šta je tema njegovih poslednjih 20 upisa pa mi je jasnije. Razumem da je i ovo posledica grubih radova, hvala za odgovor na žalbu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 17 Share Posted February 17 4 minutes ago, berti said: Dakle, Zeljko je lagao za 3 utakmice u 3 dana zbog licnih frustracija? Ok, resen problem. Omalovazavanje Zvezdinih pobeda u maltene svakom derbiju su isto licne frustracije? Super. Ne sviđa ti se kad ne dobiješ odgovor, a ne sviđa ti se ni kad ga dobiješ - jer nije ono što bi voleo da čuješ i što je the truth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 17 Share Posted February 17 2 minutes ago, DameTime said: Ne sviđa ti se kad ne dobiješ odgovor, a ne sviđa ti se ni kad ga dobiješ - jer nije ono što bi voleo da čuješ i što je the truth. Ok, odgovor je da laze i omalovazava zbog licnih frustracija. Reseno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) 23 minutes ago, Ludi za Poli said: Ovo je poenta svega. To pridavanje sebi nekog nebeskog znacaja i dozivljavanje svega sto se ne uklapa u matrcu kao nekakvu provokaciju i jeste najveci problem. Tako nema kluba, trenera, igraca koji je s kontra strane da nije odvratan. Svaka utakmica se fakticki dozivljava ko da je pitanje zivota i smrti, svaki poraz je smak svijeta gdje treba otjerat citavu ekipu itd itd. Ako ti misliš i gledaš ovako ne znači da svi tako gledaju. Meni je skoro cela ekipa Partizana gotivna i ne mali broj utakmica ove sezone sam navijao za njih. Ne sviđa mi se fleksovanje pojedinih igrača, ali poštujem energiju i požrtvovanje. Sterling Braun mi je jedan od gotivnijih igrača za gledanje u evroligi. Lakića znam još iz mlađih kategorija Zvezde i veoma mi je drago što danas igra kako igra i koristi priliku koju je dobio. Karlik Džons mi deluje kao neka dobričina, takav utisak odaje njegova faca. O skilu je suvišno pričati. Da ne nabrajam dalje... A nisam jedini sa druge strane koji ovako razmišlja. Zato me je prilično uvredilo ono što je danas napisao @Son_of_a_gun, samo je taj post obrisan, kao i moje naknadno pitanje. 20 minutes ago, Smrtokapa said: Samo je trebalo napisati "trolovanje" u obrazloženju, jutros sam pogledao šta je tema njegovih poslednjih 20 upisa pa mi je jasnije. Razumem da je i ovo posledica grubih radova, hvala za odgovor na žalbu. Meni je drugačije objašnjeno na pp. Bukvalno imam osećaj da im je Dame dala smernice za ban. Edited February 17 by Knipex Slovo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17 Share Posted February 17 40 minutes ago, MrTwister said: Eo Luka isto trejdovan prije skoro 20 dana, u Dallasu svi i dalje na aparate i u nevjerici 😄 Meni to sve prehajpovano. Najbolju izjavu dao naj Mazula. "Ne pitajte me o trejdu, nije me briga." Kralj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 17 Share Posted February 17 10 minutes ago, Knipex said: Meni je drugačije objašnjeno na pp. Bukvalno imam osećaj da im je Dame dala smernice za ban. Dame vuče konce u moderaciji ko Čović u Zvezdi. Jbg, ako gledamo skroz van konteksta, post nije ni za kakvu kaznu, iza toga stojim. Tek u kontekstu toga šta Lošmi inače piše, kao i sveopšteg bagerisanja đubreta, ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 17 Share Posted February 17 12 minutes ago, Smrtokapa said: Jbg, ako gledamo skroz van konteksta, post nije ni za kakvu kaznu, iza toga stojim. Tek u kontekstu toga šta Lošmi inače piše, kao i sveopšteg bagerisanja đubreta, ima smisla. Upravo. To sam i Kendriku odgovorio, kao i Don Dušku na pp. Ako je tako i ako je ceo opus problem trebali su dodati još koji post u citat i objasniti ban na drugačiji način niko se ne bi oglasio. Ovako kako stoji nema nikakvog osnova za ban. Posebno objašnjenje da je poredio Vujoševića i Čovića sa Želimirom. Pa šta i da jeste, šta je tu za ban? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) 35 minutes ago, Knipex said: Bukvalno imam osećaj da im je Dame dala smernice za ban. Da je tako, možda bih ja sama imala manje banova, a ne da se bavim sankcionisanjem Lošmija 😂 Edited February 17 by DameTime razmak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Atmosfera na ovom delu foruma je dobra, nema većih problema sve do trenutka kada dođe derbi u ABA ligi ili kao sada u Kupu. Onda se pošandrca. I mi smo izgleda mnogo disciplinovaniji kada su u pitanju ervoligaški derbiji. Tada je uglavnom sve u redu. Što se tiče Željka, problem je i u načinu na koji neko komentariše njegove izjave. Razumem ja da je svojim zapaljivim izjavama i doprineo da neko ispali koju uvredu, ali problem je kada se nema mere i komentari sa uvredama se namnože pa čitamo o tome na desetak stranica. Što se mene lično tiče, više i ne komentarišem Željkove izjave, svestan sam da se ne može promeniti, pogotovo ne sada u ovim godinama kada čovek ima sve manje živaca i strpljenja. S druge strane, znamo svi na koji način mnogi navijači sve ovo doživaljavaju. Jebeš takvu ''ljubav'' prema klubu ako ja kao igrač ili trener imam zent da kažem svoje mišljenje da ne bih slučajno čačnuo živac navijača i dig'o tenzije. Na kraju krajeva ovo je zamajavanje, gubi se vreme na nešto nebitno, pogotovo u ovom trenutku, ako imate višak energije bolje je trošite na mnogo važnije stvari. A zna se gde se trenutno igra finalna utakmica. Edited February 17 by Volter 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 17 Share Posted February 17 Kada bi neko kao Volter postao predsednik Zvezde ili Partizana Spoiler i dalje bi bilo tatisanja sve u šesnaest. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted February 17 Share Posted February 17 Fascinantno da ljudi od 30 i kusur godina (ima i mladjih i nije upuceno kao uvreda) dozvole sebi da ih tangira random komentar na nekom forumu pa cak i udju u neko *usijano* prepiranje i debatu oko partizana/zvezde/covica/zeljka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 06:36 PM Share Posted yesterday at 06:36 PM Ne znam samo po kojim pravilima foruma se brise moj post gde sam quotovao sta je jedan clan napisao, i jos jedan moj quote i njegov quote. On je obecao da se nece vracati na temu do nekog trenutka koji treba da bude bar godinu i po dana, vratio se nakon 2 meseca, ja sam to quotovao i post mi je obrisan. Ovaj forum je postao mesto gde se stite bedni provokatori, troleri, flejmeri, likovi koji svojom toksikom unistavaju teme kao Miki28, a banuju se ljudi koji imaju dovoljno znanja i herca da im odgovore. Iskreno, mene bi bilo bas sramota da sam moderator, onako bas bas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted yesterday at 06:53 PM Share Posted yesterday at 06:53 PM Treba pustiti jedan dan neposredno pred derbi jedan royal rumble, prozor od par sati gde ljudi mogu pisati šta im je volja. Da vređaju sagovornike, trenere, igrače, porodice igrača i članova foruma, moderatore, vlasnike i direktore klubova, baš da bude no holds barred. Malo narod da da oduška sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted yesterday at 07:16 PM Share Posted yesterday at 07:16 PM 28 minutes ago, delgado said: Ne znam samo po kojim pravilima foruma se brise moj post gde sam quotovao sta je jedan clan napisao, i jos jedan moj quote i njegov quote. On je obecao da se nece vracati na temu do nekog trenutka koji treba da bude bar godinu i po dana, vratio se nakon 2 meseca, ja sam to quotovao i post mi je obrisan. Ovaj forum je postao mesto gde se stite bedni provokatori, troleri, flejmeri, likovi koji svojom toksikom unistavaju teme kao Miki28, a banuju se ljudi koji imaju dovoljno znanja i herca da im odgovore. Iskreno, mene bi bilo bas sramota da sam moderator, onako bas bas. Ja se ovdje slazem s delgijem kao sto sam vec napisao onda kad ste ga banovali. Ok, jeste pretjerao i ban nije sam po sebi sporan ali zasto se ne rijesi uzrok zbog kojeg dolazi do takvih situacija? Kad sam ja prosle godine dobio onaj ban za odgovor na uvredu (opravdan ofc) obrazlozenje je bilo da je duzi od onog koji je prvi krenuo s vrijedjanjem ( @Barkley#34 no hard feelings brt) zbog dizanja tenzija na NBA temi. Recimo da je to tacno ali tenzije na NBA temi je prije svega dizao jedan od ovih likova zbog kojih je delgisa sad fasovo (plus onaj teoreticar zavjera koji je na moju veliku radost puno rijedje tu) i to nije Miki. Dakle pricamo o liku kojem je bukvalno ali bukalno svaki post na NBA temi flejmovanje, trolovanje i podjebavanje. Pitanje je dokad ce se tom liku (necu imenovati, @Don Dusko bi ja msm trebao znati o kome se radi) to sve tolerisati? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 07:59 PM Share Posted yesterday at 07:59 PM Svi znamo ko je doticni, onaj kome se ime ne pominjeTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Ja ne znam, ko je to? 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) I ja da konstatujem da me je banovao tip koji učestvuje u patkometriji na topiku koji isijava mržnjom prema Želimiru, Partizanu i igračima pod imunitetom moderatora, a kojem uvek nekako promaknu bar 10 upisa vređanja istih. Pritom obrazloženja koja daje za banove su besmislena, pa se onda napravi toša i najlaganije ignoriše temu na kojoj bi zapravo i trebao da pruži neke odgovore. Neka je moj ban i zaslužen 100 puta, ali kad dolazi od njega, sve to izgleda komično; ako uzmemo da mu nije strano "merenje patke" pogotovo na temu Želimir. Zato bi, ako bi forum držao neki nivo pravednosti, banove trebao da deli i obrazlaže jedan od dvojca Guru/Uvrnuto, jer je momak sebe diskreditovao na svojoj matičnoj temi milion puta. I da dodam još, replika @DameTime na On 2/17/2025 at 11:01 AM, DameTime said: KKCZ tema je skoro pa nečitljiva (čast izuzecima) i na momente više liči na tata temu nego na matični topik. KKP tema nešto manje nečitljiva, i to rekla bih isključivo zato što je tamo aktivno manje forumaša, a i tu je ovih dana bilo tata materijala. Reveal hidden contents Ovo je retoričko pitanje. Ovo nije istina, KKP matična tema je sve samo ne patkomerska tema, i ne, to nije samo zato što u njoj učestvuje manji broj forumaša. Tu i tamo se provuče nešto, jednom u 10 strana; i nešto tek malo češće eventualno pred utakmice sa njima. Na 30ak aktivnih forumaša te teme, daj Bože da je jedan istinski patkomer/provokator, dok sa druge strane, od 100 aktivnih KKCZ topika, minimum minimuma je 1/3 koji kreira svojevrstan svinjac od teme gde se ne slavi pobeda Zvezde nego Želljkov poraz. Edited 21 hours ago by Papanikolesku 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) To što je on objavio ban ne znači da te je on i banovao. Svaki put se pokrene ova priča kad nekog banuje moderator koji navija za drugi klub. Edit : Čak ti je i deo za patkometriju promašaj ili u patkometriju spada svaki upis u kom se spomene Željko? Edited 13 hours ago by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ja bih banovao one koji se nadure kad neko vredja nekog igraca iz NBA.🤣 Ne bih banovao samo one koji su jos u osnovnoj skoli jer je po prirodi to za njih i ocekivano. Svako preko 20 godina bi trebalo da je taj period zivota prosao. Ili kad mi neko vredja omiljenog muzicara ili kad odredjujem ljude po tome koji im je glumac najomiljeniji. Shit like that. Neka opsta edukacija o tome sta je u zivotu bitno. @Papanikolesku nije te banovao jedan mod. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 12 hours ago, Papanikolesku said: Na 30ak aktivnih forumaša te teme, daj Bože da je jedan istinski patkomer/provokator, dok sa druge strane, od 100 aktivnih KKCZ topika, minimum minimuma je 1/3 koji kreira svojevrstan svinjac od teme gde se ne slavi pobeda Zvezde nego Želljkov poraz. Što upravo potvrđuje ono što sam napisala - KKCZ teme imaju više aktivnih forumaša i samim tim, statistički gledano, među njima se nađe više patkomera. Da KKP topic ima 100 aktivnih forumaša i tu bi bilo više onih koji patkometrišu, ali je tamo manje ljudi aktivno, generiše se manje sadržaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Patkometrija (engl. duckworth) ne raste linearno sa povećanjem učesnika na temi, potrebna je kritična masa da bi se održala lančana reakcija, isto kao kod nuklearne fisije. Tako da su dve teme suštinski istog tipa. Željko je dobar za obogaćivanje uranijuma, to stoji. ☢️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 12 hours ago, Papanikolesku said: Kao što su ti već drugi forumaši odgovorili nije te banovao jedan moderator. I banovan si nakon što si upozoren da se ne baviš teorijama zavere, a onda si imao repliku da ćeš da nastaviš a mi slobodno možemo da banujemo. Šta si očekivao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts