Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

30 minutes ago, robespierre said:

Nije problem komentarisati Obradovićeve izjave. Problem je kad ljudi od 30-40-50 godina svako ugrožavanje kluba za koji navijaju od strane spoljnog neprijatelja dožive kao napad na sopstveni identitet ili ličnost i onda na odgovarajući način komuniciraju osećaj sopstvene ugroženosti. Važi za obe strane, isti ste. 

Ovo je poenta svega. To pridavanje sebi nekog nebeskog znacaja i dozivljavanje svega sto se ne uklapa u matrcu kao nekakvu provokaciju i jeste najveci problem. Tako nema kluba, trenera, igraca koji je s kontra strane da nije odvratan. Svaka utakmica se fakticki dozivljava ko da je pitanje zivota i smrti, svaki poraz je smak svijeta gdje treba otjerat citavu ekipu itd itd. 

• Like 2

17 minutes ago, DameTime said:

Aha, ali se nekako uvek uporede Željkove izjave na kzm i npr. Čovićeva saopštenja. I onda se nekom logikom dođe do izjave "diže tenzije kao maltene niko u poslednjih 20 godina".

Nije problem komentar kao komentar, već način.

Dovedu do banovanja... kad ne uspete/ne možete da se iskontrolišete pre nego što kliknete ovo "submit reply". Kao i na svakom drugom PDF-u uostalom.

Iskreno, zabole me spolovilo šta je hteo. 

Njegove izjave pred/posle utakmica sa Zvezdom odavno doživljavam onako kako ih je Clash opisao - kao izraz lične frustracije koju ne može da kontroliše. Lično ga zbog toga ne gotivim manje, ali kapiram da ga neko zbog toga ne gotivi i hoće da se sprda (u granicama normale jelte).

Dakle, Zeljko je lagao za 3 utakmice u 3 dana zbog licnih frustracija? Ok, resen problem.

Omalovazavanje Zvezdinih pobeda u maltene svakom derbiju su isto licne frustracije? Super.

Edited by berti
  • Love 1

9 minutes ago, robespierre said:

Lošmi je jedan običan trol čija se forumska persona svodi na hard trolovanje navijača Partizana komentarisanjem Željka Obradovića, npr. pričom o legendi Atamanu, i lajt trolovanje navijača Zvezde obraćanjem sa ''vi''. Za razliku оd Željka Obradovića koji po informacijama koje imamo nema nalog na ovom forumu, jedina svrha ta dva posta je dizanje tenzija na forumu i to u trenutku kad imamo 30 aktivnih riportova i čitave stranice su crvene od brisanja. 

Samo je trebalo napisati "trolovanje" u obrazloženju, jutros sam pogledao šta je tema njegovih poslednjih 20 upisa pa mi je jasnije.

Razumem da je i ovo posledica grubih radova, hvala za odgovor na žalbu.

• Like 2

4 minutes ago, berti said:

Dakle, Zeljko je lagao za 3 utakmice u 3 dana zbog licnih frustracija? Ok, resen problem.

Omalovazavanje Zvezdinih pobeda u maltene svakom derbiju su isto licne frustracije? Super.

Ne sviđa ti se kad ne dobiješ odgovor, a ne sviđa ti se ni kad ga dobiješ - jer nije ono što bi voleo da čuješ i što je the truth

23 minutes ago, Ludi za Poli said:

Ovo je poenta svega. To pridavanje sebi nekog nebeskog znacaja i dozivljavanje svega sto se ne uklapa u matrcu kao nekakvu provokaciju i jeste najveci problem. Tako nema kluba, trenera, igraca koji je s kontra strane da nije odvratan. Svaka utakmica se fakticki dozivljava ko da je pitanje zivota i smrti, svaki poraz je smak svijeta gdje treba otjerat citavu ekipu itd itd. 

Ako ti misliš i gledaš ovako ne znači da svi tako gledaju. Meni je skoro cela ekipa Partizana gotivna i ne mali broj utakmica ove sezone sam navijao za njih. Ne sviđa mi se fleksovanje pojedinih igrača, ali poštujem energiju i požrtvovanje. Sterling Braun mi je jedan od gotivnijih igrača za gledanje u evroligi. Lakića znam još iz mlađih kategorija Zvezde i veoma mi je drago što danas igra kako igra i koristi priliku koju je dobio. Karlik Džons mi deluje kao neka dobričina, takav utisak odaje njegova faca. O skilu je suvišno pričati. Da ne nabrajam dalje...

A nisam jedini sa druge strane koji ovako razmišlja. Zato me je prilično uvredilo ono što je danas napisao @Son_of_a_gun, samo je taj post obrisan, kao i moje naknadno pitanje.

20 minutes ago, Smrtokapa said:

Samo je trebalo napisati "trolovanje" u obrazloženju, jutros sam pogledao šta je tema njegovih poslednjih 20 upisa pa mi je jasnije.

Razumem da je i ovo posledica grubih radova, hvala za odgovor na žalbu.

Meni je drugačije objašnjeno na pp. Bukvalno imam osećaj da im je Dame dala smernice za ban.

Edited by Knipex
Slovo
  • Like 5

10 minutes ago, Knipex said:

Meni je drugačije objašnjeno na pp. Bukvalno imam osećaj da im je Dame dala smernice za ban.

Dame vuče konce u moderaciji ko Čović u Zvezdi. :lol_2:

Jbg, ako gledamo skroz van konteksta, post nije ni za kakvu kaznu, iza toga stojim. Tek u kontekstu toga šta Lošmi inače piše, kao i sveopšteg bagerisanja đubreta, ima smisla.

12 minutes ago, Smrtokapa said:

Jbg, ako gledamo skroz van konteksta, post nije ni za kakvu kaznu, iza toga stojim. Tek u kontekstu toga šta Lošmi inače piše, kao i sveopšteg bagerisanja đubreta, ima smisla.

Upravo. To sam i Kendriku odgovorio, kao i Don Dušku na pp. Ako je tako i ako je ceo opus problem trebali su dodati još koji post u citat i objasniti ban na drugačiji način niko se ne bi oglasio. Ovako kako stoji nema nikakvog osnova za ban. 

Posebno objašnjenje da je poredio Vujoševića i Čovića sa Želimirom. Pa šta i da jeste, šta je tu za ban? 

• Like 3

Atmosfera na ovom delu foruma je dobra, nema većih problema sve do trenutka kada dođe derbi u ABA ligi ili kao sada u Kupu. Onda se pošandrca. I mi smo izgleda mnogo disciplinovaniji kada su u pitanju ervoligaški derbiji. Tada je uglavnom sve u redu.

Što se tiče Željka, problem je i u načinu na koji neko komentariše njegove izjave. Razumem ja da je svojim zapaljivim izjavama i doprineo da neko ispali koju uvredu, ali problem je kada se nema mere i komentari sa uvredama se namnože pa čitamo o tome na desetak stranica. Što se mene lično tiče, više i ne komentarišem Željkove izjave, svestan sam da se ne može promeniti, pogotovo ne sada u ovim godinama kada čovek ima sve manje živaca i strpljenja. S druge strane, znamo svi na koji način mnogi navijači sve ovo doživaljavaju. Jebeš takvu ''ljubav'' prema klubu ako ja kao igrač ili trener imam zent da kažem svoje mišljenje da ne bih slučajno čačnuo živac navijača i dig'o tenzije. Na kraju krajeva ovo je zamajavanje, gubi se vreme na nešto nebitno, pogotovo u ovom trenutku, ako imate višak energije bolje je trošite na mnogo važnije stvari. A zna se gde se trenutno igra finalna utakmica.

Edited by Volter
  • Like 4