DameTime Posted February 5 Share Posted February 5 Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 5 Share Posted February 5 Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 5 Share Posted February 5 27 minutes ago, DameTime said: Da sam ja njemu napisala da "on za mene nije muško, nego žensko" i da njegovo ponašanje "nije normalno muško ponašanje" - skočio bi ceo KKCZ topik. Uopšte nije poenta da li sam ja bila ugrožena (nisam) i da li sam se uvredila (nisam), nego u svakoj granici iole pristojne komunikacije koju je prešao. Kakva poruka se šalje ljudima koji bi se priključili ovoj virtuelnoj zajednici (pogotovo ženama), da svako može da dođe i dovodi u pitanje kako se predstavljaju ili ih prevaspitava? Da ne spominjem ovaj momenat "ako se ne uklapaš u moju sliku o X polu/rodu, ti si za mene onda Y", koji je blago rečeno bio bezobrazan. P.S. Smejala sam se i ja dok sam čitala, što ne znači da je to trebalo da prođe kao zajebancija. On je bio 100% ozbiljan. Pa naravno da nisi - rekao ti je da si musko 🙃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, gggggggg said: zasluzio je minimum trajni. Ti bas ostavljas prostor za dijalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 5 Share Posted February 5 33 minutes ago, Papanikolesku said: Devojka je čak slala i slike (sa plavim noktima), ali kremenko to nije video. Pritom, šta njega boli k kojeg je ko pola? Još kaže, ja sam te provalio odmah, visiš na forumu 😄 Trajni bih mu zalepio, ne bih trepnuo. Pa nek raspravlja sa drugarima koji od njih je muško a koji žensko. Nikakva to garancija nije, 21. vek i muškarci lakiraju nokte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 5 Share Posted February 5 Ukucaš "nokti" u guglu, izađe ti slika kakva oćeš 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 5 Share Posted February 5 Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 5 Share Posted February 5 Cekajte bre hocete da kazete da one zajebancije na kkcz temi zapravo nisu bile zajebancije??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, Čvarkov said: Što se tiče Stefija niko nije tražio smanjenje nego ukidanje kazne. Zahtevi nisu ispunjeni. Don Vucko ga pOmIlOv'O... Spoiler Chill out, Don Dusko, salim se. 🙂 Spoiler Dobro ajde... 5 dana? 10? 😏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 6 Share Posted February 6 Samo da kazem da sam ljubitelj baklave! Al ono bas bas! Ne palog brata, da se razumemo. Inace ta @DameTime jeste misterija! Kako znam? Voli Crnog Gruju, navedite mi jedno zensko koje zna napamet citate iz serije...helouuu! Jos psuje socnije nego Dusko Dugusko! Plus smo i prijatelji na insta, iako izgleda kao zensko, ja zapravo sumnjam da je ona prvi srpski AI! Spoiler Sorry @DameTime namestila se situacija ♥️🍀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 6 Share Posted February 6 4 minutes ago, Crni said: Samo da kazem da sam ljubitelj baklave! Al ono bas bas! Ne palog brata, da se razumemo. Inace ta @DameTime jeste misterija! Kako znam? Voli Crnog Gruju, navedite mi jedno zensko koje zna napamet citate iz serije...helouuu! Jos psuje socnije nego Dusko Dugusko! Plus smo i prijatelji na insta, iako izgleda kao zensko, ja zapravo sumnjam da je ona prvi srpski AI! Reveal hidden contents Sorry @DameTime namestila se situacija ♥️🍀 Moram da pohvalim javno što mi lajkuješ skoro sve vezano za proteste 😁 Btw, još ti pamtim onu doskočicu za crvenkasto-bele patike, kao sad nosiš prave boje hehe namig 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 6 Share Posted February 6 5 minutes ago, DameTime said: Moram da pohvalim javno što mi lajkuješ skoro sve vezano za proteste 😁 Btw, još ti pamtim onu doskočicu za crvenkasto-bele patike, kao sad nosiš prave boje hehe namig Mi smo iz tabora vecitih, ali u reprezentativnom dresu😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 6 Share Posted February 6 Kakav krindž 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 6 Share Posted February 6 I za koga bi DameTime navijala u derbiju da Zeljko nije trener KKP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 6 Share Posted February 6 15 minutes ago, berti said: I za koga bi DameTime navijala u derbiju da Zeljko nije trener KKP... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 6 Share Posted February 6 If kkp-željko, then dametime=goldi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 6 Share Posted February 6 13 minutes ago, DameTime said: Reveal hidden contents Hm, hm, hm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted February 6 Share Posted February 6 Ne mozes vise dami ni kompliment da udelis bez ban da popijes ccccc 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 7 Share Posted February 7 Koliko sam ja razumeo iz pisanja,pojedini forumaši su i upoznali Dame u stvarnom životu. A lik isuo niz postova u kojem "dokazuje" da je ona muško? Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 Nema potrebe da se previše bavimo time. Čovek napisao niz neandertalskih predrasuda i budalaština koji nisu zvanični razlozi za ban jer niko valjda nije bio toliko lud da ovakve stvari predvidi pravilnikom. Ali mislim da bi ga svaka zdrava logika i razum izbacila sa foruma. E sad...da li baš na 90 dana ne znam. Ali svakako nije ni vredno polemike. Moderacija nam pokazala gomilu njegovih ranijih nastupa i istupa koji su kumovali odluci. Dobio 90 dana koji sigurno nisu samo zbog ove glupe prepiske sa koleginicom sa foruma. I to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 11 minutes ago, Drug Crni said: Koliko sam ja razumeo iz pisanja,pojedini forumaši su i upoznali Dame u stvarnom životu. A lik isuo niz postova u kojem "dokazuje" da je ona muško? Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. Ako cemo pravo - @zoe Bg je nasa prva dama i svi joj prinosimo po teglu Nuttele od 1kg na oltar zarad blagoslova u svakodnevnom zivotu. Jedino pravo bozanstvo medju Grobarima jos od starog Foruma.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 7 Share Posted February 7 bila je davno i ona ima1tim, tako nekako... valjda se iznapušavala ovde i otišla na onaj propaganda ili avangarda tako nekako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, goofy said: bila je davno i ona ima1tim, tako nekako... valjda se iznapušavala ovde i otišla na onaj propaganda ili avangarda tako nekako... Vrbujem je na twitteru da nas pojaca ovde.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 7 Share Posted February 7 35 minutes ago, Drug Crni said: Mislim,meni je to dosta bizarno. Nije to baš moj žanr. Mjuzikl, horor, pa ovo (ordure bizarre) Btw, što više žena, to bolje, a bilo bi lepo da i Zoe ponovo piše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 Slažem se, što više ovakvih kao @BojanaCZV, suvo zlato. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts