NikadProtivKaline Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) i dalje jedna ista besmislena diskusija na 16 tema s druge strane, banovi su se delili za pominjanje moderacija-non-sanctioned potencijalnih pojacanja a i malo grublje sale niste jebeno normalni edit: a vi sto odgovarate i kvotujete ste jos ludji Edited June 2 by NikadProtivKaline 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted June 4 Share Posted June 4 Ako sam dobro prebrojao 4 posta navijača Partizana posle derbija. Kvalitetna rsbovština. 💪 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 4 Share Posted June 4 Nisam ispratio, jel im neko zabranio da pišu? Ako jeste onda stvarno nema smisla. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4 Share Posted June 4 12 minutes ago, robespierre said: Kvalitetna rsbovština. Daj neki primer pisanja u RSB stilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4 Share Posted June 4 Nema potrebe da navijaci Partizana pisu na svojoj temi kad se komsiluk razbaskario po istoj. Jos da u KKP postave direktora, trenera i izaberu igrace za sledecu sezonu i mirna SrBija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4 Share Posted June 4 4 minutes ago, Kronostime said: Jos da u KKP postave direktora, trenera i izaberu igrace Može ovi isti 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 4 Share Posted June 4 3 minutes ago, Kronostime said: Nema potrebe da navijaci Partizana pisu na svojoj temi kad se komsiluk razbaskario po istoj. A to je konkretno problem zbog čega? Jel neko podjebavao, botovoao, vređao? Ako jeste treba ga kazniti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 4 Share Posted June 4 Ne pisu jer su neke stvari svima jasne 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, СтелаРоса said: Ne pisu jer su neke stvari svima jasne Pogledamo gostovanja po jutarnjim programima i sve nam je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 4 Share Posted June 4 Ako neko tatiše bukvalno cele godine, onda je to Žoc. Ali, jbg, on ne moze biti banovan. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 4 Share Posted June 4 2 hours ago, Kronostime said: Jos da u KKP postave direktora, trenera i izaberu igrace za sledecu sezonu i mirna SrBija. Pa i postavili smo... Spoiler https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a842940/Zoran-Savic-za-MONDO-Crvena-zvezda-neostvaren-san.html Spoiler Spoiler Spoiler https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/3508630-navijaci-zvezde-iskopali-stari-snimak-trifunovica-od-malena-navijam-za-zvezdu Spoiler Spoiler https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/panter-hteo-sam-da-ostanem-u-zvezdi-agent-me-je-odvratio/360492 Instalirali smo krtice zato je i 7-0... 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, Brat od Korneta said: Pa i postavili smo... Hide contents https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a842940/Zoran-Savic-za-MONDO-Crvena-zvezda-neostvaren-san.html Hide contents Hide contents Hide contents https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/kosarka/3508630-navijaci-zvezde-iskopali-stari-snimak-trifunovica-od-malena-navijam-za-zvezdu Hide contents Hide contents https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/panter-hteo-sam-da-ostanem-u-zvezdi-agent-me-je-odvratio/360492 Instalirali smo krtice zato je i 7-0... 😃 Zato vam i ostali Vasiljevic i Dozet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 4 Share Posted June 4 Rasplakali ste Tata temu, koja cami zaljucana tamo negde na 2.-3. strani Kosarke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4 Share Posted June 4 4 minutes ago, Kooineeperk said: Rasplakali ste Tata temu, koja cami zaljucana tamo negde na 2.-3. strani Kosarke. Sirak tuzni bez nigdje nikoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 4 Share Posted June 4 Dobro, hajde da ne budemo naivni. Mnogi "partizanski" starosedeoci su se postepeno proredili, ni na pocetku ove inkarnacije foruma nisu dominirali po brojnosti a sigurno nije pomoglo to sto je Partizan doziveo krah u svojim ambicijama ove sezone i da je sto se njih tice sezona zavrsena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 5 Share Posted June 5 Opravdan ban Mikiju, samo što je delgado, for the record, Amerikanac zarobljen u tijelu Srbina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, neko me sabotira said: Opravdan ban Mikiju, samo što je delgado, for the record, Amerikanac zarobljen u tijelu Srbina. Poraslo dete, osamostalilo se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted June 5 Share Posted June 5 Nego, da li se i veceras moze ocekivati padanje foruma tj. otezan rad. Kontam, sta bi bilo da smo Kina da nas je milijarda. OK, jeste da je nas i rusa 200 M. ali ipak 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 35 minutes ago, Abizolirni said: Nego, da li se i veceras moze ocekivati padanje foruma tj. otezan rad. Kontam, sta bi bilo da smo Kina da nas je milijarda. OK, jeste da je nas i rusa 200 M. ali ipak 🙄 Da smo Kina, ne bi bilo saopstenja Predsednika klubova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, Kronostime said: Da smo Kina, ne bi bilo saopstenja Predsednika klubova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 7 minutes ago, Don Dusko said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 5 Share Posted June 5 Sve teme trenutno 😟 Ajde ljudi iskulirajte se malo. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 29 minutes ago, Volter said: Čim sam ti ugledao nik setih se pesme: 10 minutes ago, Volter said: Je l' još neko razumeo da ja slavim titulu? Časti mi moje nisam ni znao za odluku, ja sam u slavljeničkom raspoloženju ceo dan zbog plate. A i stvarno tvoj nik me podseća na nekoliko pesama iz moje mladosti kad sam svojim anđeoskim glasom uz gitaru osvajao ženska srca. Ako ne voliš Nadu, evo ti Safeta: Volter se obraća nicku Zumbul. Malo sam preskakao postove da vidim šta je to bilo, ovo je svakako najbolje (i jedino dobro) što sam pročitao. Sve ti vjerujem Voltere, ovaj drugi citat je tako “tvoj”. Sad znamo da osim stasa imaš i anđeoski glas 😁 Edited June 5 by neko me sabotira 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) @Volter je bukvalno najdivnija osobica i ja bih ga samo grlila ❤️ Jedna pozitivna aura u moru negative koja vlada na PDF-u poslednjih meseci. Edited June 5 by DameTime 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6 Share Posted June 6 Moderacija kad ustane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts