Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

4 minutes ago, Nele said:

mislim da je 15 dana preterano, 5 dana da malo razbistri glavu je sasvim dovoljno.

 

upravo tako. i ne da bi se razbistrila glava, već zbog principa.

žene su svakako i u svakoj sekundi ugnjetavana grupacija u srbiji, tako da je ovo više zalog za mačo-patrijarhe i njihove stavove

  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, pierre van hooijdonk said:

Pokažimo da su muškarci uglavnom đentlmeni!

Neko bi rekao da je sama mogućnost da budemo đentlmeni dokaz privilegije. 🙃

 

Nele i uini su u pravu ovde. Upis je bio vrlo bezvezan, ali ne može da ima istu težinu kao onaj primer sa kojim je upoređen u obrazloženju bana.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Nele said:

Zasluzen ban ali i ako mi ide na onu stvar taj moderni feminizam mislim da je 15 dana preterano, 5 dana da malo razbistri glavu je sasvim dovoljno. A i nadam se da nismo mi muskarci nezni cvetici da ono moze da nas uvredi 😁

Idealan trenutak da se, kao u dobra stara vremena, napiše:

 

MALO!! 

  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Da je napisala samo inicijalni post zasluzila bi ban od 5 dana.

 

Koliko sam video svi smo se ovde potrudili(medju kojima i ja) da joj objasnimo gde gresi i zasto je to lose sto je napisala.

 

I prvobitni dogovor je bio 5-7 dana da se ohladi i da shvati sta je napisala. 

 

I onda posle svega napise ovo:

2 hours ago, DameTime said:

Nisam ni sumnjala da će muškarci da skoče na moj komentar (+ statistical likelihood) :classic_laugh: Slobodno me reportujte i banujte, stojim iza napisanog.

 

I ovo nije uredu sa njene strane. Pa je sledila jos jedna tura gde joj se skrece paznja(sto kroz sprdnju sto kroz zbilju) gde gresi.

Pa napise ovo:

2 hours ago, DameTime said:

 

Dakle, smislila sam, otkucala, stisnula reply vrlo svesno. Da li će neko da uzme ozbiljno ili neozbiljno nije nešto na šta ja mogu da utičem, ali znam zašto sam to napisala. 

 

Toliko.

 

I jbg... 

 

Nama kao mod timu je stvarno zao sto smo morali ovoliku kaznu da joj uopste damo...Bila bi inace manja kazna nego inace sto dajemo za generalizaciju(jer obicno je 10 dana) samo da je rekla izvinjavam se pogresila sam....Ili da je samo ostao inicijalni post.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ono što @Don Dusko nije napisao, a zbog čega smo bili za jaču kaznu je konstantno balansiranje na ivici kažnjivog, pri čemu je neretko lepila etikete, učitavala forumašima i u dosta slučajeva svodila diskusiju na lični nivo, provocirajući učesnike.
Sve to vreme smo joj gledali kroz prste, ali je sad preterala. 

Kako sam napisao ovo, ispade da je bog zna kakva užasna. 😄 Super je @DameTime, ali pogotovo od nje nisam očekivao ovako nešto.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Dobro, dobro generalno ste u pravu niko nije ni napao mod tim, samo sam dao sugestiju.


Opet ja mislim da treba da se uzme i u obzir da generalno nije problematican forumas/ica (da se ne uvredi ne znam kako treba 😋) koliko sam pohvatao za ova 3-4 meseca kako ponovo pratim pa nema potrebe da se pravi neki primer. Jako je aktivna a krece EL pa je ja mislim i dovoljna kazna to sto ce tek za 5 dana moci da prokomentarise a ne odmah. A tih 10 dana preko tesko da ce da promene bilo ciji stav a ako nastavi da se desava onda su i ok jace kazne.
 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Za nazivanje Radeta Zagorca Zagorkom i Vanje Marinkovića Sanjom su se dobijali banovi u rasponu od 5 do čak 30 dana i svaki put je kao obrazloženje navedeno da je to mizoginija. Rekao bih da je "to je dokaz da su muškarci uglavnom govnari/stojim iza toga/smislila sam, otkucala i stisnula reply vrlo svesno" ipak ozbiljniji prekršaj, but that's just me... 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Meni je još ozbiljnije kad se Kendriku napiše da piše Gebelsovske postove, jako neukusna zajebancija sa ozbiljnom temom, koji rečnik se poteže zbog posta na jebenom forumu (najjače je bilo što je u toj raspravi bio sasvim u pravu), ali dobro, možda sam to samo ja. 

 

Ovo za Dejm nije za više od 3-5 dana, prilično sam siguran da nas ne bi sve streljala sve i da ima tu moć. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, nisam siguran, @zorex. Kmali smo kracu raspravu u kojoj je Jordana Pitersona, coveka koji je bukvalno zapatio mentalnu bolest zbog brige o svojoj zeni, nazvala zenomrscem.

 

Ali da, meni je sokantno da ona ovako nesto napise. Nisam ocekivao.

 

Treba imati razumevanja, mozda je pod nekim utiskom iz privatnog zivota. Ja imam prijatelje koji su posveceni muzevi i ocevi pa nekad vredjaju zene. Desi se zuta minuta.

 

Dacu vam primer na licnoj situaciji. Nisam rasista, daleko od toga, pa sam tokom utakmice svetskog prvenstva nazvao italijane "prljavi cigani" i zasluzeno pauzirao 10 dana.

 

Izguras kaznu i teras dalje.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Smrtokapa said:

Hm, moglo bi se reći i da ljudski rod kao celinu čine uglavnom govnari, tako da ne znam šta bismo dobili. :classic_smile:

 

A govnarke? 😏

 

 

 

A sto se Dejm tice, jel joj ovo prvi ban, nisam ispratio? Skinula forumski mrak? 🙂 Mogla je i ranije, kao sto je @uvrnuto rekao, bilo je prilike za to, a ovo sada onako izolovano gledano jeste malo prejako, medjutim uz "minuli rad" i svesno insistiranje da stoji pri tom prekrsaju, cini se da je 15 ok. Brzo ce proci 🙂 Been there, done that. 

 

Izdrzi Dejm, ovo je samo prvi! 🙂  

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zasluzena kazna. 

Imala je vec slicne ispade sa pokretanjem kratke suknje u bezazlenoj raspravi o kosarci, toxic masculinity itd.

Za "igrate ko babesu se dobijale slicne kazne za mizoginiju, a ako propagiramo jednakost onda moraju biti isti standardi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...