SteveFrancis#3 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ne valja, samo godina... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 ja nekako cenim da je ovo zamena za papapetrua a da cete dovesti jos jednog igraca spolja ne vidim PJ-a ni minut na 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) potvrdio Ostoja jr, znaci to je to: https://telesport.rs/2023/08/10/ekskluzivno-ugovor-potpisan-dozijer-je-novi-kosarkas-partizana/ Sta znam, sto vise citam o njemu vise mi se svidja. Top defanzivac, za Evropu top fizikalac. A cesto ga isticu i kao odlicnog saigraca i inteligentnog momka. Plus, stric mu je vec igrao po Evropi pre X godina, pa je mozda i to nekako prelomilo. Vec smo shvatili da Zeljko pokusava da fura tu bez-pozicionu kosarku tako da me ovaj izbor ni ne cudi. Sve u svemu, visok rizik zbog prethodnih povreda, ali ima potencijala da bude i orgomna dobit. Edited August 10, 2023 by Marvin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: ja nekako cenim da je ovo zamena za papapetrua a da cete dovesti jos jednog igraca spolja ne vidim PJ-a ni minut na 1 Vjerovatno zamjena za Exuma, mislim da će igrati isključivo PG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Odličan izbor igrača, svaka čast. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Red je pesmom da ga dočekamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Mene PiDžej više asocira na pidžamu nego na goluba... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Sleteo golub. Još par njih i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Karijerno u Nba (iako nisam ljubitelj ovih prostih statistika, nekako je simpatično koliko su slične) Dante: 5.7 ppg, 1.8 rpg, 2.1 apg 40%fg, 30%3pt, 76%ft Pi Džej: 5.7 ppg, 2.7 rpg, 1.6 apg 40%fg, 30%3pt, 67%ft Zamena glava za glavu što bi se reklo, s tim što sve zavisi od fizičkog stanja. Dečko je dobar igrač za koga je do povreda bilo mesto u Nba, ukoliko je zdrav, itekako ćemo imati koristi od njega, plus bi Partizanu još jedan uspešan reclamation project skroz dobro došao kao referenca. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) 10 minutes ago, Barkley#34 said: Red je pesmom da ga dočekamo Ponekad je vidim lezeci u snu Kao igru sjena na mom ramenu Bijelo svjetlo iznad povrsine tupih koraka Koliko jos ima do ocaja Darovat cu ti ti plavog goluba Imaj srca kad zakuca na tvoja vrata Ne gledaj u meni prolaznika bez alibija Ne gledaj u meni plavog goluba Dvojica na ulici Sami Protiv svih Dvojica na ulici Sami Zagrlio sam prvu djevojku Uzivala je u milovanju Oblaci su vukli kisu sve do prozora Ne gledaj u meni svoga goluba dobili smo jos jednog navijaca @Plavi Golub Edited August 10, 2023 by Ne sam Safete 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ne bi ga Željko dovodio da nije zdrav. Ne znam zašto se to dovodi u pitanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 12 minutes ago, NikadProtivKaline said: ja nekako cenim da je ovo zamena za papapetrua a da cete dovesti jos jednog igraca spolja ne vidim PJ-a ni minut na 1 Ma jok, pa Ponitka je taj igrač na tri koji je došao umesto PPP. PJ je 1/1 zamena za Exuma. PJ je statistički identičan igrač Exumu, u NBA okvirima, samo aktivniji na skoku. Ista visina, sličan wingspan, pa i vertical.. Naravno, dosta je tu razlika. Veliko je pitanje koliko će ga šut služiti, od toga dosta zavisi. Generalno važi za slabog šutera sa perimetra i za tri. Nije ni Exum bio bolji u NBA, ali su mu bacanja perfektna + podigao je trojke na 40 posto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 36 minutes ago, fedor said: 20/21 Vise minuta i poena od Kampaca, 21/22 do povrede vise minuta i poena od Kampaca. Denver je obe sezone bio ozbiljan kontender za titulu. Kontender za titulu najbolje ekipe regularne sezone ili kontender za titulu prvaka? Pošto ekipa koja popije metlu u drugom krugu PO nikako ne može da se nazove kontenderom za titulu prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Kontender za najsmešniji backcourt u istoriji PO i najosakaćeniju ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Munja retko udara 2x u isto mesto. Ajde da se nadamo da je Exum - PJ jedan od tih retkih momenata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 5 minutes ago, medobrundo said: Ma jok, pa Ponitka je taj igrač na tri koji je došao umesto PPP. PJ je 1/1 zamena za Exuma. PJ je statistički identičan igrač Exumu, u NBA okvirima, samo aktivniji na skoku. Ista visina, sličan wingspan, pa i vertical.. Naravno, dosta je tu razlika. Veliko je pitanje koliko će ga šut služiti, od toga dosta zavisi. Generalno važi za slabog šutera sa perimetra i za tri. Nije ni Exum bio bolji u NBA, ali su mu bacanja perfektna + podigao je trojke na 40 posto. da, zaboravio sam na ponitku onda jeste ta logika, samo mi pj deluje slabiji sa loptom od exuma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 24 minutes ago, Marvin said: potvrdio Ostoja jr, znaci to je to: https://telesport.rs/2023/08/10/ekskluzivno-ugovor-potpisan-dozijer-je-novi-kosarkas-partizana/ Sta znam, sto vise citam o njemu vise mi se svidja. Top defanzivac, za Evropu top fizikalac. A cesto ga isticu i kao odlicnog saigraca i inteligentnog momka. Plus, stric mu je vec igrao po Evropi pre X godina, pa je mozda i to nekako prelomilo. Vec smo shvatili da Zeljko pokusava da fura tu bez-pozicionu kosarku tako da me ovaj izbor ni ne cudi. Sve u svemu, visok rizik zbog prethodnih povreda, ali ima potencijala da bude i orgomna dobit. 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 5 minutes ago, Ne sam Safete said: Ponekad je vidim lezeci u snu Kao igru sjena na mom ramenu Bijelo svjetlo iznad povrsine tupih koraka Koliko jos ima do ocaja Darovat cu ti ti plavog goluba Imaj srca kad zakuca na tvoja vrata Ne gledaj u meni prolaznika bez alibija Ne gledaj u meni plavog goluba Dvojica na ulici Sami Protiv svih Dvojica na ulici Sami Zagrlio sam prvu djevojku Uzivala je u milovanju Oblaci su vukli kisu sve do prozora Ne gledaj u meni svoga goluba dobili smo jos jednog navijaca @Plavi Golub Ih ovo je navijac jos od vremena kad dobar deo redovnih nije bio ni rodjen. Necu vam smetati da se neko ne stresa, samo da nekad ispratim poneki zanimljiv “forum-prenos” ako mi nije dostupno da gledam pravi i to kad uhvatim malo vremena. I pokupim poneku informaciju. Puno bolje i zabavnije nego da se prati live score. Tnx! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) 7 minutes ago, NikadProtivKaline said: onda jeste ta logika, samo mi pj deluje slabiji sa loptom od exuma nema tako lud upad pod koš kao exum ali ima dovoljno dobar i za nba, kamo za el (makar pre povrede, nisam ga gledao sad) kvalitet mu je i što na tom ulazu ume da se ukopa i digne na midrange šut, mada sa promenljivim učinkom. bolji je asistent od exuma ali će se na kraju sve svesti na procente šuta. ako nema neke pristojne, teško će to ići ako ima, biće zajeban igrač za evroligu Edited August 10, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Zna li ko procente suta lesora pre dolaska u Partizan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 20 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Impossible! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Lepo. PJ deluje obećavajuće. Svakako je bolje da su doveli nego pustili goluba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 28 minutes ago, SteveFrancis#3 said: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 3 minutes ago, fancy said: Lepo. PJ deluje obećavajuće. Svakako je bolje da su doveli nego pustili goluba Tu dum, tccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Bacanja oko 67%. Nece da mogne tako [emoji853]Koliko je Lessort imao prije nego što je došao kod nas? [emoji846] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts