DameTime Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Just now, Kronostime said: Mescini da tebe keva sprda. 😄 Čini ti se. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Mescini da tebe keva sprda. [emoji1]Aj rešite mi ovo:1. Keva te sprda.2. Keva se sa tobom sprda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 1 hour ago, DameTime said: P.S. Moja keva navija za vas u EL (a sprdala sam je da je u mladosti navijala za Zvezdu ). Stalno me zove i izražava strepnju oko suspenzije, povrede Alekse, šalje mi poruke tokom tekme... (nema SK kući a mrzi je online da gleda) Ti si Grobarka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 4 minutes ago, John Terry said: Ti si Grobarka? Ne, mislim nikad se nisam opredelila niti su me u kući usmeravali ka tome. Gledam da podržavam naše klubove u evropskim takmičenjima i sl. Ali u porodici su uglavnom bili Zvezdaši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Ali u porodici su uglavnom bili Zvezdaši. Pozdravi porodicu od srca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 1 minute ago, John Terry said: Pozdravi porodicu od srca. Pozdraviću, ali sad ti je jasniji onaj moj stav prema navijanju. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 1 minute ago, DameTime said: Pozdraviću, ali sad ti je jasniji onaj moj stav prema navijanju. 😄 Jeste. Treba malo više na porodicu da se ugledaš. 😛 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 24 minutes ago, John Terry said: Ti si Grobarka? Ona je Lilardovka 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 23 minutes ago, greenenvy said: Ona je Lilardovka 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Sent from my RMX3301 using Tapatalk 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Kazu da nisu rasprodali karte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Jepse Ostoja, koliko je dosta majku mu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Dobijam mixed signals od vasione za večeras, biće zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Dobijam mixed signals od vasione za večeras, biće zanimljivo. Naneli trojka za pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Quote Košarkaši Partizana igraće četvrtu utakmicu protiv Real Madrida u plej-ofu Evrolige u kompletno crnim dresovima. Na njima će pisati ime OŠ “Vladislav Ribnikar”, u kojoj je u sredu ujutru devet osoba ubijeno. 8 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Voleo bih da gresim, ali mislim da ce nas razbiti. Na stranu jos i povreda Alekse, mislim da je sve ovo od juce imalo i direktan uticaj na igrace (idiotske Kamerun fore stop), a na navijace sigurno pa ce opet imati i posredan uticaj i na samu utakmicu. Realovci su sigurno culi ali to jednostavno njih verovatno ne dotice. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Ja mislim da su igraci savrseno sposobni da drze fokus samo na teren, znaju sta pobeda donosi, pa ce da grizu za istu. Druga stvar je mozemo li pobediti bez KP, dok njima igra Dek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 12 minutes ago, djole said: mislim da je sve ovo od juce imalo i direktan uticaj na igrace Potpuno se slažem sa tobom i mislim da ovakav događaj može i Željka da izbaci iz fokusa. Bio sam mega-optimističan nakon poraza u utorak, ali od juče više nisam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Ni ja nisam optimista... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Que sera sera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Dva su razloga sto smo izgubili u utorak: nismo odgovorili na zonu adekvatno nismo odgovorili na Tavaresa adekvatno Cenim da su u medjuvremenu obe stvari vezbane do iznemoglosti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Meni su ove stvari koje će se dogoditi pre i za vreme utakmice (dresovi i sl) bitnije od samog rezultata. Voleo bih da mislim da se ovakvim stvarima pokazuje određena vrsta pijeteta i klase, što da ne. Mislim, sve se to izgubi nekim glupostima (ko je rekao Sale Mutavi i minut ćutanja...) ali se isto tako i dobijaju nekim prostim, ljudskim postupcima. Vidimo se u hali 🖤 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Ja sam za to da se ne pevaju pesme ceo mec, ali da se ceo mec aplaudira nasima da osete da smo tu i zvizdi njihovima kada imaju loptu zbog dekoncentracije. Kada vec mora da se igra... da se ne daje ovim ljigama prednost, a nasi ostave na cedilu. Oni ako odu na +15 do poluvremena, dzaba posle sve. F4 je sada ili ko zna kada, zato glasna podrska sve vreme i ako pobedimo, samo aplauzi na kraju, nista vise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Mene je ona druga utakmica izbacila iz takta jer nisam mogao da verujem kako su nas izradili i kako smo došli od pričanja o jednom od najvećih rutiniranja nad Realom u njihovoj kući u plejofu do toga da raspravljamo samo o onoj tuči i kaznama. Onda ona tekma u utorak sa osakaćenim timom gde smo opet bili blizu pobede, pa Aleksin lom ruke i još veća tenzija pred četvrtu...i onda se dešava ova tragedija juče koja me je nekako dokusurila, kao što je Džep lepo opisao...valjda svako ko ima dete slično reaguje jer možeš da se staviš u poziciju tih roditelja...nekako ne mogu ni da se radujem previše utakmici, baš neki bezvezan osećaj ...bio sam na korak od toga i da odustanem od odlaska na tekmu ali ipak idem... Molim igrače Partizana, ako mogu, da dobiju večeras i da završimo sa ovim mučenjem sa lošim gubitnicima iz Madrida, pa onda regeneracija do 19.05. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts