Xpert Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Saznali smo i da imamo 9 jako bitnih igraca, a preostali su prasinari i igraci za ABA ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 I da, svaka čast za navijanje naših. Videh i da su sedeli skoro celu tekmu. Bravo za ponašanje. [emoji1]Na početku su ih upozorili da moraju da sjednu. A mi kadar nevera. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Svaka čast za večeras. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Da nije bilo brdo neshvatljivo izgubljenih utakmica s pocetka sezone, borili bi se za prvo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Kamo pesme, Grobari... Tresu se soliteri jer mi smo bombarderi kolaju po prašini price o zloj mašini... Edited February 3, 2023 by Stiletto 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 sajonara Polonara 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ne tako ludi hot tejk.Četvorka Exum, Panter, Ledej i Lesor imaju najveći zbirni indeks jednog tima u EL.Ukratko, najjača četvorka lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ne tako ludi hot tejk.Četvorka Exum, Panter, Ledej i Lesor imaju najveći zbirni indeks jednog tima u EL.Ukratko, najjača četvorka lige.Best buy četvorka - najbolji odnos cene i kvaliteta Sent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 10 minutes ago, Xpert said: Saznali smo i da imamo 9 jako bitnih igraca, a preostali su prasinari i igraci za ABA ligu. Samo 9? 🙂 Cestitke, ne pamtim da je Zalgiris skoro delovao ovako nemoćno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Odvezem suprugu i dijete na vikendicu i sad žurim nazad da stignem na početak. Vozim tako i sjetim se kako sam isto tako žurio kad smo gostovali u Bolonji 2020. kroz neke smetove i oluje. Posle me žena psovala a ja govorio da bih opet isto uradio. [emoji23]I kontam tako, baš bi bilo dobro da se ponovi ishod opet, kad ono prc, dobismo ih još jače i ubjedljivije. Sad moram petkom da vilenim po Jahorini, nema mi druge… [emoji849] 2 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ozbiljni ste komsije, cestitke 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Odvezem suprugu... 4 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ćaća nam sačuvao guzice u 3/4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Najzad su počeli da mu ulaze ti baby fadeaway iz okreta Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 10 minutes ago, Ne sam Safete said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Svi koji dobiju minutažu doprinose, i to je najpozitivniji utisak ove serije pobjeda, makar za mene. I da, mnogo volim kad je kapiten lockedin na obje strane terena. Djeluje nikad naoštrenije i na defanzivnoj strani terena, bude tu odličnih reakcija i 1na1 stopova. Napadački mislim da imamo još lufta kada onako ludački krenu da ga udvajaju i jure (kao večeras u 3/4) u smislu da ostali budu spremni da to iskoriste, a on da se oslobađa lopte. Kad pogađa, zavaliti se i uživati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Uzivajte komsije, zasluzili ste. Posebno zbog ovog povratka, nakon one serije nenormalnih poraza, i to sve na jednu loptu. Znam da je bilo bas tesko za gledati. Potpuno zasluzeno je sve ovo i svaka cast navijacima koji su i tada dolazili u halu i bili uz svoj tim. 4 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Prva pobjeda u Kaunasu. Još dvije u maju i to je to. [emoji41] 8 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ne klepeci Nanulama..... Osjetili obručje u Zalgirio areni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Meni je najjači Željko, koliko se on bori da bude trener vs kad je navijač.Suzdržava se, ali i pokazuje ogromnu emociju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Evo jednog skroz random kadra sa tekme: 12 17 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 4 minutes ago, Xpert said: Evo jednog skroz random kadra sa tekme: Odmah upada u oči da smo fino rasporedili male faulove i nismo im dozvolili da nam zbog ranog bonusa tope prednost 😏 3 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Kupica se izgleda obeznanio pa moram sve sam. [emoji849]Koje je stanje na tabeli u zadnjih deset kola? [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Evo jednog skroz random kadra sa tekme:. 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts